- Konu Sahibi el-muallim
-
canim cok sevindim kucagina alip emzirmissin rabbime sükürler olsun iyi eve birer birer gelsinler 3 birden gelirse hemen gözün korkamasin.birer birer olunca alistira alistira gelirlerkaydirigubbakcemile3
canim valla kizlari vermeden önce artik bizede sorcaksinn nede olsa bizde manevi analari olduk:)))kolay kolay verdirmeyiz melekleri onlar cok kiymetlii altinla bile tartilmaz onlarr.rabbim saglik sihhat bahtlarinida güzel eylesin insallahhhhh
eylulcum canım cıok sagol...........
masallah sedusa sende erkek cokmuşşş ya............benım kızlarda cok sukur daha ıyıler begendımmm yakısıklıklar masallah onlara........
kızlar bugun eysan sedayı emzırdım cok tatlı ya ınşş haftaya verırız belkı dıyoo hemsıre bırını .........cok sevındım cok tesekkur sızlere..........
ya inanki bütün gece bebeklerini gördüm rüyamda tek aklımda kalan onlar hangi şartlarda nasıl gördüğümü hatırlamıyorum ama kokuları hakla burnumda opuyorumnanaktancanım ............opt dünür.......opuyorumnanaktan
pıtos nıl burcın ınşş canlarım .........sedusa oo ruya bıle gordun demek kız sen kayınvalıdelıge ıyıce kolları sıvadın yanı...........sagol canım pınarcım ınşş hersey ıyı olucak...........ama bugun uzuldum ya goz muayenemız oldu yıne bu uçuncu bısey yoktu ama bu hafta dr üçündede baslangıç var dedı ama elada daha cııdı var dedı haftaya yenıden bakıcam dedı amelıyat gerekebılır dedı .....rabbım ınş sıkıntı vermez ya cok cektıler ınş bısey olmaz gerıleme olur ınş ılerlemez...............beklıcemm haftayı gecmez sımdı gunler.........hersey guzeldu ınşş rabbım sıkıntıya dusutrmez
pıtos nıl burcın ınşş canlarım .........sedusa oo ruya bıle gordun demek kız sen kayınvalıdelıge ıyıce kolları sıvadın yanı...........sagol canım pınarcım ınşş hersey ıyı olucak...........ama bugun uzuldum ya goz muayenemız oldu yıne bu uçuncu bısey yoktu ama bu hafta dr üçündede baslangıç var dedı ama elada daha cııdı var dedı haftaya yenıden bakıcam dedı amelıyat gerekebılır dedı .....rabbım ınş sıkıntı vermez ya cok cektıler ınş bısey olmaz gerıleme olur ınş ılerlemez...............beklıcemm haftayı gecmez sımdı gunler.........hersey guzeldu ınşş rabbım sıkıntıya dusutrmez
canım pınar erken doganlarda bu oluyo o arkadasına sor bılır rop denıyo goz arkası damarların gelışımıyle ılgılı erken dogunca tamamlanmada sıkıntı oluyo .......ınş canım rabbım koruyoo elbette ınşş sıkıntı olmaz.........kolaylıklar versın rabbım çok sagol canım duanı eksık etme..........bu arada koydugun resım cok guzel
canım pınar ne guzelsın sen ya............ınan yuregım ferahlık buldu yazınlaa cok sagol canım rabbım senıu darda komasın........bınlerce amın duana...........ve ayet cok anlamlı .........haklısın canım ınşş sonu ferahlık olur bu sıkıntılarınanladm cnm..şifanın kaynağı rabbim kaynağından bol şifalar versin kuzucuklarımıza inşallah cnm..senin şu yaşadıklarındaki hayırlı taraf nedir biliyorsun değil mi??
birşeye kolayca sahip olmakla zorlukla mücadeleyle sahip olunan arasındaki farkı biliyorsun...
güzel kardeşim..allahın izniyle meleklerin yuvana geldiği zaman öyle bir gönül rahatlığıyla kokla ki onları...o koku sana cenneti anımsatsın..öyle bir huzur bul ki...seni koruyan melekleri hatırlatsın inşallah...bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarım hep seninle bitnm..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?