Umut verın bana..

muallim bana "sevineceksin yeniden " derken ne demek istedin cnm ya ?? anlamadım... bişeymi kaçırdım ben uzun süredir nete giremiyorum, oturamıyorum zaten bilgisayarın başında. 32. haftama geldim bende..

canım nısan o an bı sıır okuyodum sanırım yenıden öle eklemışım sevıneceksın bebısınle bebışlerle demek ısterken..........masallah az kaldı sanırım subat ayı ve mart cok bereketlı olucak............

nısan calışmaya devam mı...hazırlıkları yaptın mı.....gelsınler ınşş saglıkla ınşş bende alırım ınş

15 tatile girdim cnm doktorum 2. dönem başlama dedi izne çıkmam daha iyi olucakmış. ama bende 2 hafta falan daha gitsemde dağum saonrasına bi 2 hafta daha eklesem diye düşünüyorum. zaten ilk haftlar ders mers olmuyo doğru düzgün. işte böle bu konuda henüz karar veremedim. düşünüyorum

hazırlıklar tamam cnm. hiç bi eksikleri yok şu an.. allah nazarlardan saklasın bu arada. bi bebek arabası kaldı. onu da doğum sonrası düşünüyoz.

masallah canım cok guzel ıyıysen bencede gıt dogum sonrası ınsan daha cok ustıyoo bebeklerın yanında kalmak....... haftasonları bobol dınlen .....

canım benım cok sukur ıyıyım kızlarda ıyı ....ınşş goz muayenelerude ıyı cıkarsa cok sevınecemmm canım ........cok sagol dua et

annesinin kızları bugün nasıl bakalım inşallah göz muayeneside olumlu çıkar canım burdan haberlerini bekliyoruız gene

canlarım cok sagolun .......yarın ınş goz muayenes .......ınş ıyı cıkar ya amelıyat gerekmez .......artık bu gece uyuyamam .........bugun cok sukur monıtorler kapandı m tamamennnnnnnnnnnnnnn cok sukur ........cok ıyıler 50 cc yıyolar azcık benı emıyolar..........ınş eysanseda 1700 ıkı hafta ıçınde verecez dedı dr.........su gozde ıyı cıksa bebeklrımde..........sagolun kızlar ...........dua edın ınşş..........

hıram cok sagol canım.........cok sukur dr gerıleme var dedı dıla ıyı ela ve seda bırıncı evre ınş gerıler haftaya bakıcak yıne........rabbım sıkıntıya komasın ınşş elayı emzırdım bugun seda yıne uyuyodu canım ınşş senın kızında toparlıcak bı gelseler kucamıza ınş canım annelık ne zor

canım maşallah bebişlerde geçen gün ne güzel kıyafetli hali vardı birinin Allah nazarlardan saklasın tombiş hallerini de görücez inşallah hangi hastanede doğum yapmıştın evine yakın mı bari benim yiğenim de kalmıştı gidip gelmek epey zor oluyodu süt bir damla olsun getirin diyolardı ama bebekler için feda olsu

hepsinin sorunları gerileyecek birtnm allahın izniyle..onları bu şekilde umutla bekleyen annelerinin yüreğinin sesini en iyi rabbim duyar..duyuyor kurban olduğum rabbim..güldürür yüzünüzü..opuyorumnanaktan

hepsinin sorunları gerileyecek birtnm allahın izniyle..onları bu şekilde umutla bekleyen annelerinin yüreğinin sesini en iyi rabbim duyar..duyuyor kurban olduğum rabbim..güldürür yüzünüzü..opuyorumnanaktan
canım pınarcım cok sukur dr bugun sasırdı bıle gecen hafta amelıyat gıbıydı ama bu hafta gerıleme var dedı beklıcez yıne haftaya balıcak ınşş gozlerıde ıyı cıkar sorunsuz yuvamıza gıderız canım.........rabbım cok sukur gercekten......cok sagol bıtanem opuyorumnanaktan

eylul canım sagol hastane camlıca medıcana .........ben atasehırdeyım arabayla gıdıyorum uzak degıl cok ........devamlı gıdıyorum sut goturuyorum bu hafta emzıtrıyorum azcık ........seda 1 700 oldu cok sukur sanırım haftaya verecek dr ..........senın bebısler nasıl ..........gelsın saglıkla onlarda canım

cnm benim çok şükür çok sevindim maşallah bebişlere Rabbim dualarımızı kabul etti inş benim kızımda bian önce kilo alır 1.500 olunca biberona geçicekmiş kızım inş bian önce alır kilosunu sende haftaya kavuşursun inş

canım hıram cok sukur ...........rabbım sıkıntı vermesın ...ınş kızında guçlu annesı alıcak kılo benımkıler daha ıyı beslenıyo kılo aldıkca bıberonu daha ıyı alıyolar ........nasıl sık sık goruyomusun alıyomusun kucana ben gıdınce ıstoyorum alıyorum kucama ınan bı rahatlıyolar kı ama yıne bırakıyoruz kuveze sıcakta olsa anne sıcaklıgı gıbı olurmu.........ınş canım kısa zaman sonra hıç boırakmıcaz alıcaz ınşş rabbım yar ve yardımcımız ols......cok sagol canım

elmuallim .....nasılsın canım.....kızlar tek tek yuvalarına gelmeye başlıyorlar ha........inşallah hepsinin en kısa zamanda yuvalarına geldiği günleri görürsün........az kaldı canım........sıkıntılı günlerin bitmesine az kaldı..........ALLAH banada böyle yavru,yada yavrular nasip etsin.inşallah.......tabii isteyen,bekleyen herkesede nasip etsin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…