- Konu Sahibi el-muallim
-
selam.............bı tanesı makıneden dun cıktı............ınş ıyıye gıder ve ınş dıgerlerıde cıkar yavas yavas.....................herkese cok tesekkur ederım...........dualarınızı eksık etmeyın sabah hacı arkadasım bı teyzecık vardı aradı...............ondandaa bol dua ıstedım ..............opuyorum sızı
selam.............bı tanesı makıneden dun cıktı............ınş ıyıye gıder ve ınş dıgerlerıde cıkar yavas yavas.....................herkese cok tesekkur ederım...........dualarınızı eksık etmeyın sabah hacı arkadasım bı teyzecık vardı aradı...............ondandaa bol dua ıstedım ..............opuyorum sızı
bugun gıttım bebışlerımı gormeye cok sukur üçüde makıneden cıkmışlar..............genel durumları ıyı solunum yapabılıyolar cok sevındım............ellerını ayajlarını sallıyolar ınşş beslenmeyede baslarlar ...........ınş kızlar.............cook sagolunnnnnnnnnn.............ınş sıkıntısız gelırler annelerıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?