Umut verın bana..

çok sevindim.sonunda güzel bi haber geldi.inşallah diğerleride hayata tutunmayı başarır

canım inan çok sevindim. ınşallah bir an önce diğerleri de çıkar makinadan sağlıkla evlerine gelirler.

Çok şükür:Saruboceq: inşallah diğer bebişlerin de çıkar canım:Saruboceq: :Saruboceq:

muallimim canımmm ay nasıl sevindim. bak küçükler daha güçlü oluyor demiştim sana. allahıma bin şükürler olsun. allahım tüm yavrularına şifa versin. tek tek güzel haberlerini alalım. seni öyle iyi anlıyorum ki anlatamam benim meleklerim 6 gün kaldı ama ömrümden 6 yıl gitti. tansiyonum 20 lerde dolaştım. sen güçlü olki bebişlerde güçlü olsun bitanem. kalbim dualarım seninle...

el_ muallimcim yeni gördüm cnm Rabbim yavrularını sana bağışlasın ..
o minik yüreklere güç kuvvet versin dualarımdasın

Ayyyy superr maşallah zilliyee inşallah diğerleride çıkarlar bı taneis eve çıktı yani dimii makineden çıkmak o demek oluyoo

sagolun kızlar ınş................ınş.............cok zormuş ne zormuş ..........yasamayınca anlasılmıyo..........oncekı bebegımde erken doğmıuştı ama o cok cok kuçuktu............ınş bunları nasıp eder rabbım ..............sagolun ............tek tek okuyorum sagolun guzel yazılarınız ıçın

bu arada olmuyo yanı ozge de erken dogum yapmış...........ıkızlerı erken gelmış onunda rabbım yardımcımız olsun

canım RABBıM YAR VE YARDIMCIN olsun inşaallah dualarım bebişlerinle.hepsini sağlıkla kucağına almak nasip etsin RABBıM...

bugun gıttım bebışlerımı gormeye cok sukur üçüde makıneden cıkmışlar..............genel durumları ıyı solunum yapabılıyolar cok sevındım............ellerını ayajlarını sallıyolar ınşş beslenmeyede baslarlar ...........ınş kızlar.............cook sagolunnnnnnnnnn.............ınş sıkıntısız gelırler annelerıne

canim cok gecmis olsun ama gordugum kadar haberler iyi. saglicakla eve geldikleri gunude gorursunuz en kisa zamanda insallah.:1hug:

elmuallim........canım çooooook sevindim.........hayırlısıyla en kısa zamanda eve geldikleri günüde göreceksin inşallah ve bizlerede burdan haber vereceksin..........

Ayyyy cok sevındım canım hayırlısıyla kucagına alacagın gunler cok yakın herzaman dedıgım gıbı bolll bolll dua

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne güzel haber ablacim....ne güzel bi bayram hediyesi...cok sevindim ablacim...minik kizlarimiz insallah hayirlisiyla eve dönecekler...masallah bak ablacim...ne kisa sürede cikmislar makineden....onlar aslan gibi....annelerini üzmicekler...bol bol konus onlarla...bizlerdende selam söyle...bizim miniklerin ablalari onlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…