Umut verın bana..

ayyy cnm öyle sevindim ki maşallah subhanallah........... Rabbim en kısa zamanda kucağında görmeyi nasip etsin.. Ay nasıl tatlılardır şimdi onlar mini mini kuzularrr

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ablacım çok sevindim maşallah ... inşallah beslenmeyede başlarlar..... makinada çok kalmadılar..kısa zamanda eve dönecekler inşallah....

inşallah canım en kısa zamanda kucağına alırsın üçünü de...

maşallah maşallah
Allah kocaman birer kız oldkları günleri de göstersin inşallah
ne güzel üç kız kardeş
hep birbirlerine destek olurlar

harika bir haber bu bak gördünmü ne çabuk iyileştiler benim tombul yanak 36 gün kaldı küvözde hiç merak etme tatlım onların ayacıklaerını seveyim ben opuyorumnanaktan

El muallimcim çok sevindim ya...Biz sana demedik ki kızların bu savaşı kazanacaklar diye...Çünkü onlar senin gibi güçlü bir annenin kızları ...ınşallah yakında bize eve geldik haberlerini de vereceksin...

muallimcim ne güzel bir haber...hihoyyyt.hihoyyyt...valaaa çok sevindim....RABBİM uzun ömürler nasip etsin....

canım çok sevindim gözün aydın inşallah biran önce evinede getiririsin saglıklı bir şekilde

ben siteyi çok fazla takip edemiyorum ama böyle mutlu olayları okuyunca ağlamadan duramıyorum.Arkadaşım senin adına çok sevindim Allah mutlulukla kucağına almayı evine götürmeyi nasip etsin.Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın inş.Çok sevindim senin adına

Canım benim daha nica güzel haberlerle gel inşallah. Bebişlerini Rabbim size bağışladı çok şükür. Minicik canlarıyla sıkı sıkı tutundular yaşama. Allah nazarlardan saklasın. İnşallah çok daha iyi haberlerini alalım

canım gelip her gün bakıyorum iyi haberlerin için bu haber gerçekten çok güzel inşallah beslenmeleride bir an önce normale dönerde sağlıcakla alıp gelirsin evine kuzularını dualarımız senle ve minik meleklerinle canım allah yardımcınız olsun

Ayyyy msallahhhh onlarrraaa bidiklarrr Gülsüm nSil jlardan tatlilarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…