Umut...

-Bibli

gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4.868
15.180
138
Merhaba. Belkide birçok kadının kendinden bir şeyler bulacağı bir konu olacak.2senelik evliyim. Henüz evladım yok ve ben o hasretle yanıp tutuşuyorum. İlk adet görmemden beri adetlerim hep düzenliydi.Öyle ki saatine kadar bilirdim. Ve bundan sebep mi bilmiyorum evlat sahibi olmayı çok kolay sanıyordum. Yanıldım...Ne eşimde ne bende sorun çıkmadı. Yumurtam çatlıyor ama döllenmiyor.Tekrar Dr gideceğim. Lakin "ben şunu denedim,şunun faydasını gördüm"diyecek olan varsa "iyice araştırarak,dr danışarak"kullanmak istiyorum. Her ay binbir umut ve acaba her ay kırmızı kart. Öyle zormuş ki. Her bebek gördüğümde içimdeki o ateş beni yakıyor. İnançlı biriyim ve bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum.Ama zor.Acabalar,neden olmuyorlar,yoksalar beynimi kemiriyor. Stres iyi gelmiyor evet ama engel olamıyorum.Daha pes ediyorum diyecek kadar dipte değilim vazgeçince gelecek meleğim (öyle derler:) bilemiyorum belkide...Bu belkiler,acabalar hep var. Ama en çok o umut var içimde her ay yeniden besleyip yeşertmeye çalıştığım. Sizlerden hem kendim hem aynı hislerde olan tüm KK kadınları adına yardım istiyorum.Mesela hamile kalmak isteyenler için bir meditasyon duydum.Çörekotu,soğan suyu ya da başka bir kür içecek vs ne varsa. Şimdiden teşekkür ediyorum

Aynı durumdayız 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz ama nasip olmadi tabi hiç ilaç tedavi kür falan kullanmadım bu ay kontrole gittim yumurtalarima baktı birşey dedikleri yok inşallah hamile kalıp gelirsin diyolar ama adet gördüğümde bu sefer yumurta geliştirici ilaçlar vercem dedi bakalım bekliyorum inşallah bu ay pozitif gorurumde dediği gibi hamile olarak giderim kontrole

İnşallah canım. Eşinde muayene olmuştur umarım.

Ovulasyon testi yapıyor musunuz?
Her gün istikrarlı şekilde yapın ve o şekilde ilerleyin (ovulasyon testi mucize gibi takip etmek vs çok daha iyi planlı gidersiniz)

her gün 1 havuç 1 avokado yiyin
Egzersiz yapın (pilates çok iyi geliyor)

Ovulasyon testi yapmadım hiç. Bu ay başlamayı düşünüyorum ona da. Çok teşekkür ederim. Marka öneriniz olur mu acaba?

Ovulasyon testi yapmadım hiç. Bu ay başlamayı düşünüyorum ona da. Çok teşekkür ederim. Marka öneriniz olur mu acaba?
Ben innovita kullanıyorum çok hassas doktor kontrolü İle paralel gitti test Tavsiye ederim

Eşim keçi boynuzunu kaynatıp içmişti 3 gün kadar zorla bende soğan kürü denedim 6 gün çok kötüydü
Sonra sabahlari aç karna kuru inciri zeytin yağına koyuyorsun onu yemistim belki bir hafta birde folik asit biotin b12 karışımlı multivitamin aldık beraber içtik her gün tok karna
Birde ben hamama da çok inanıyorum o sıcak taşa oturuyosun için yunusuyor resemen hamilelikten 2 ay önce gitmiştim hamama o ay gördüğüm regl çok agriliydi ve sanki için temizlendi ..
Ve her ilişki sonrası kalkmayip menstral kap koydum dizlerimi yukarıya çektim ..
Ama bide bana iyi gelen şeyleri yaptım memlete gittim gezdim dolaştım o da çok etkili.bence ....
İnşallah sağlıklı sihatli bir evladınız olur umutsuzluğa kapılmayın hiç

İncir, keçiboynuzu ve soğan için ölçü miktar vs verebilir misiniz? Teşekkür ederim umutsuz gibiyim umutlu gibiyim ben de bilemiyorum

İnan bana bende çok kolay sanıyordum 4 senelik evliyim 1 seneden fazladır deniyoruz ovülasyon testini öneririm. Birde hamile kalınca heh tuttu olmuyor ben hamile kaldım fakat boş gebelik geçirdim bu süreç daha da zor. Size tavsiyem ovülasyon testi ve düşünmemek rabbim vereceği zamanı biliyor lütfen psikolojinizi bozmayın

Evet ovülasyon testi alacağım ptesi hemen. Allah yardımcımız olsun. Boş gebelik de zor diyorlar. Elimmden geleni yapacağım en başta kafaya takmamak için.

Evet ovülasyon testi alacağım ptesi hemen. Allah yardımcımız olsun. Boş gebelik de zor diyorlar. Elimmden geleni yapacağım en başta kafaya takmamak için.
Kesinlikle kafaya takmamak kendiniz için yapacağınız bir iyilik,akışına bırakın. siz gereken şeyleri uygulayın gerisini düşünmemeye çalışın zor biliyorum ama birşeylerle meşgul olun halkımızda hayırlısı olsun

Aminn

Ayni durumdayız ben 4 yıldır uğraşıyorum reglm saat gibi şaşmaz bende buna güvenerek ilk 2 sene üstüne düşmedim olur olur diye sonra bi baktm yaş 30 olmus basladim doktor.kapilarinda gezmeye spermiogram rahim filmi hormon testleri hepsini yaptirdim hicbr sorun yok 2 ay önce bulunan tek sorun yumurta geç olgunlaşıyor hatta bazi aylar hic büyümeden çatlıyor sonuç olarak ilk kez çatlatma iğnesi denedm bu ay regl kaldi 2 gün bekliyorum bu seferde hüsran mi olacak bakalm göreceğiz çok zor süreç Allah hepimize sabır güç versin

Bu arada kecboynuzu eşime denedim caksir suyu denedim soğan Kuru denedim bende hicbiri fayda etmedi gebe kalamadm malesef

Merhaba ben genetik bilimleri ve embryo uzmanı araştırmacı Dr. Senem. Çörek otu, soğan suyu cevap veriyorum hiçbiri!
Sağlıklı bir beslenme( sebze, dengeli et ürünleri, meyve) Kan testlerinizi düzenli yaptırma ve özellikle tiroid kontrolü, D vitamini ,B12 vitamini kontrolleri. Dengeli beslenme üzerine bir de yoga her sabah temiz havada yürüyüş. Jinekolojik muayenelerinizi mutlaka yaptırın.
Şayet üzerinide baskı çok fazla ise o zaman in vitro fertilizasyon uzmanı ile hareket etmeyi deneyin. Ama stresi yokedin.
Güzel haberleriniz gelecek. Göreceksiniz.

Bitkilerin mucizesi? Çöerkotu,soğan küründen şifa bulan çok kadın olduğunu duydum. Neden hiçbiri dediniz açar mısınız biraz aklım karıştı.

Bu arada kecboynuzu eşime denedim caksir suyu denedim soğan Kuru denedim bende hicbiri fayda etmedi gebe kalamadm malesef
Allah yardımcımız olsun inşallah. Araştırıyorum ben de bakalım. Vakti zamanı vardır diyorum ama üzülmeden edemiyorum. Stresi yok etmem gerekecek. Öncelikle buna yoğunlaşıyorum. Umarım güzel haberinizi okurum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…