slm güzellerrrrrrr ben geldimmmm kimseler yok amaaaaaaaaa
dün kayganamı yolladımmmm veee evimee geldimm sabah erkenciydim die acaip kötü oldum midem bulandı çıkarmadım ama:)aşırı terledim zaten kaç gündür grip mahvetmişti beni ıhlamurla idare ettim artık
semoşum canım günün kesinleşmiş yaa kusura bakma bitanem arayamadım seni hiç kafam acaip yogun du rabbim saglıkla göndersin sana inşş
senamm canım seninde degerin artmış rabbim gönlündeki gibi hamişlik nasip etsin canım
ebroşu gönderdim kayganamı canım artık müsaitim inşşş sen napıyon canım benim
makbuş derin bersum zeyn nuruncum richim günümm aklıma gelmeyen güzeller umarım hepiniz iyisinizdir öptm sizideeeeee
canlarım hamileliğim kesinleşti...bugün asıl test günümdü 12. gün değerim 514 çıktı...dua edin benim için çoğul gebelik olmasın tekrar...
bende
bundan
sonra
böyle
yazacam
çok
sevdim
:))
güzel
ve
farklı
oluyo
alttaki
kelime
ne
diye
heyecanla
okuyorum
:)))
taklit
oldu
:)))
ay canom maşallah kocaman olmuş yiğenimiz herşeyde yolundaymış çok sevindim..slm kizlarr........
senam allahim tamamina erdirsin insss canim......
ebrarimm,,gökcem sagolun canlarim allahim sizlerede versin inss böyle göbiss kaydirigubbakcemile3kocaman olmus benim melegim tam 1 kilo ve 35 cm annesi yesin onu yaaa dr dan geldik bugün hersey yolunda cok sükür.............
canim iyiyiz sagol sen nasilsin iyi kocisle kaldin basbasa:jeyyar:saka maka masallah senin hamilelik epey ilerlemis zaman nasil geciyor anlamiyoruz vala darisi bizim basimiza artik
kızlar biişeyy sorucam biraz önce test yaptım 5-20 dk. arasında sonuş veriyor biraz dandik bişeye benziyordu yaklaşık 15. dak. da ikinci çizgi açık pempe göründü heycanlandım birden sonra silindi(( bu normal bişey mi şimdiye kadar 50 ye yakın test kullandım ilk defa böyle bişey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?