"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canim iyiyiz sagol sen nasilsin iyi kocisle kaldin basbasa:jeyyar:saka maka masallah senin hamilelik epey ilerlemis zaman nasil geciyor anlamiyoruz vala darisi bizim basimiza artik

bende
bundan
sonra
böyle
yazacam
çok
sevdim
:))
güzel
ve
farklı
oluyo
alttaki
kelime
ne
diye
heyecanla
okuyorum
:)))
taklit
oldu
:)))

slm kızlar opuyorumnanaktan topik baya sessizleşmiş :çok üzgünüm:
senacım tekrar tebrik ederim allahın izniyle sağlıklı sıhatli büyütürsün inşallah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canlarım hamileliğim kesinleşti...bugün asıl test günümdü 12. gün değerim 514 çıktı...dua edin benim için çoğul gebelik olmasın tekrar...

canim hadi gözün aydin hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

slm kizlarr........

senam allahim tamamina erdirsin insss canim......
ebrarimm,,gökcem sagolun canlarim allahim sizlerede versin inss böyle göbiss kaydirigubbakcemile3 kocaman olmus benim melegim tam 1 kilo ve 35 cm annesi yesin onu yaaa dr dan geldik bugün hersey yolunda cok sükür.............

makbusum bacim allahim yardimcisi olsun semamin inss hayirlisiyla kucagina alir bebislerini eee darisida bize olsun az kaldi günler 3 aydan geriye saymaya basladik allahim yardimcimiz olsun ve bütün isteyen arkadaslarima nasip etsin inss

bi
topite
dr.kağan
kocatepe
adı
geçmiş
araştırdım
uzman
biri
aranızda
duyan
giden
varmı
kızlar...

canlarım hepiniz çok sağolun allah sizlere de nasip etsin tez zamanda hepinize böle dua ediyorum hergün hem de....

ay canom maşallah kocaman olmuş yiğenimiz herşeyde yolundaymış çok sevindim..

selam fıstıklar sabahtan beri yeni gelebildim temizlik çamaşır derken ancak oturdum.

SENAM maşallah değerin yükselmiş yüksek ihtimal ikiz .busefer sağlıkla al inşallah bebişlerini tatlım.allahım yüzünü güldürsün.öpüyorum canım dualarım seninle...
AĞLAMA maşallah miniş büyümüş allahım tamamına erdirsin canım .duaların için çok saol bitanem allah razı olsun..
GÖKCEM kaygana gitmiş ohhh sefamız olsun :)))canom dün iyi değilmişsin bugün iyisin inşallah .öptümmm..
NUR dediğin doktoru tanıyorum gitmedim ama tvde filan çıkar iyi bir doktor .sen napıyosun?allahım ikiz versin sana inşallah..
kızlar gelinde azcık muhabbet edelim.
derinimide özledim ben yaa biran önce bağlanır neti inşallah ..

kızlar biişeyy sorucam biraz önce test yaptım 5-20 dk. arasında sonuş veriyor biraz dandik bişeye benziyordu yaklaşık 15. dak. da ikinci çizgi açık pempe göründü heycanlandım birden sonra silindi(( bu normal bişey mi şimdiye kadar 50 ye yakın test kullandım ilk defa böyle bişey oldu

slm kızlarr
aglamacım minişin büyümüş canım maşallah vakitte az kalmış saglıkla gelsin canım inşşş
ebroşum gitti valla hayırlısı ile biraz moral olarak da iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
kızz nevin sende mi nuruna özendin delüüü sen napıyon nasıl gidiyo hamişlik
ituanacım valla benim hiç öle olmadı silik çıkıpta kaybolması yani acaba tarihimi geçmişti yoksa yeniden alabilirsen daha ii olur canım yaa

canim iyiyiz sagol sen nasilsin iyi kocisle kaldin basbasa:jeyyar:saka maka masallah senin hamilelik epey ilerlemis zaman nasil geciyor anlamiyoruz vala darisi bizim basimiza artik

canım kaldım başbaşa adam zorla yanaşıyo bırakmıyom tabi:) saol canımepey ilerledi hayırlısı ile tamamına ersem bide sende bu hafta gitcen demi dr a hadi hayırlısı canım güzel haberle gel inşş

arkadaşım
bendede
öyle
oldu
üstelik
hemen
çigi
belirmişti
ama
ıııııııı
bebek
yok
bene
bitane
daha
dene
inş
hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…