"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar size dedim ama ben gelemedim kusuruma bakmayın bugün anneciğimin doğumgünüydü oraya gitmiştim beyfendide geç aldı beni ordan sonra banyoydu falan derken bu saat oldu (neyse yarın görüşürüz nasipse hepiniz kocaman öpüldünüz iyi geceleropuyorumnanaktan

semossssssss kuzucuklar geliyor demek, oyoy Masallah kizlar ya hamile haberlerine de cok cok seviniyorum ama dogum yapan arkadaslari kendim dogurmusum gb rahatliyorum oh cok sukur bitiyor saglikla diye, Allah hepimize o gunleri gormeyi nasip etsin Insallah. semosum kirbirkere Masallah en guzel haberlerle gel Insallah, dualarimizda olacaksin, dogumda sen de bizleri hatirla:)))
nuruncum tabiiki bende saka yaptim cok hosuma gidiyor diye:)))

bersum ebrarım ben sızı görmedım kızlar yoksunuz dıye cıktım kusurabakmayın:çok üzgünüm:

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah..,
AZıZECıM anlıyorum seni insan çok stres oluyo inşallah güzel sonuçlar çıkar tatlım.öpüyorum seni..
RıCHıMM anladık zaten tatlışım sorun değil üzülme ama karşılaşsaydık bi msn muhabbeti yapardık.başka sefere .öptümmmm
NURR naber fıstık?az önce bende giremedim dün akşamda bakım vardı gecede giremedim oyüzden..
GÖKCEM gelmemiş kayganası gidecekti dün biraz daha kafası rahatlıycak tatlışımın.canooo dün daha iyiydin inşallah dahada iyi oldun..öptümmm
MAKBUŞ uğramamışsın hayırdır canım ?sorun yoktur inşallah..

canlarım hamileliğim kesinleşti...bugün asıl test günümdü 12. gün değerim 514 çıktı...dua edin benim için çoğul gebelik olmasın tekrar...

senam kusum ikiz olsun hemi de bir erkek bir kiz olsun hatta 38.haftada doktor ""ee yeter gari alalim bunlarin gelesi yok hatta" desin,Insallahhhhhh.
degerine gore ikiz gb geliyor da ondan yaziom boole bosver tatlim ucuz olmasin yeter bize di mi.
hic uzulme artik yuzun hep gulsun kirkbirkere Masalahhhhhhhhhh

nuruncum ne haber? yaz azicik da gulem gari :smiley-cool:
kizidiriyom walla saka cok hosuma gidior ondan.
bu arada tatlim esini bosver git sen al, on lira bir sey klavye. eskisini cikar onlar ayni modelden verir sana.

nuruncum ne haber? yaz azicik da gulem gari :smiley-cool:
kizidiriyom walla saka cok hosuma gidior ondan.
bu arada tatlim esini bosver git sen al, on lira bir sey klavye. eskisini cikar onlar ayni modelden verir sana.

bacım
almasına
alırımda
bana
bozduğun
gibi
al
dedi
bende
almam
diye
yemin
ettim
ee
yeminimi
boamam
oda
inat
etti
kaldım
böyleeyvahedigeldismilekafamçokkarıştı

selam fıstıklar bugün hiç uğrayamadım kusuruma bakmayın..sabahtan anneme gittim orda da elektrikler yoktu arıza varmış akşam 6da geldi..ee o saatten sonrada ancak eve geldik yemek vs derken şimdi oturdum (
ebroşum merak etmişsin benim sağol bitanem bi sorunum yok çok şükür..
günüm sende uğramışsın maşallah keyfin yerinde hep böyle ol emi..
senamm testini tekrarlamışsın değerin artmış çok şükür.bende güne katılıyorum çoğul gibi görünüyor inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görücez inşallah..

bu arada semoşum mesaj atmış bana doktora gitmiş çok şükür durumları gayet iyiymiş o yüzden gününü uzatmış doktor pazartesi saat 4te nasipse doğuma alıcakmış..sizlere haber vermemi istedi.

slm güzellerrrrrrr ben geldimmmm kimseler yok amaaaaaaaaa
dün kayganamı yolladımmmm veee evimee geldimm sabah erkenciydim die acaip kötü oldum midem bulandı çıkarmadım ama:)aşırı terledim zaten kaç gündür grip mahvetmişti beni ıhlamurla idare ettim artık
semoşum canım günün kesinleşmiş yaa kusura bakma bitanem arayamadım seni hiç kafam acaip yogun du rabbim saglıkla göndersin sana inşş
senamm canım seninde degerin artmış rabbim gönlündeki gibi hamişlik nasip etsin canım
ebroşu gönderdim kayganamı canım artık müsaitim inşşş sen napıyon canım benim
makbuş derin bersum zeyn nuruncum richim günümm aklıma gelmeyen güzeller umarım hepiniz iyisinizdir öptm sizideeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…