"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yokya öyle bişey olmaz ozaman benim hep pozitif çıkması gerek kistten hiç kurtulamıyorumki .
canım kusura bakma ben kaçıyorum sana hayırlı geceler allahım rahatlık versin.iyi düşün iyi olsun bitanem.inşallah çarşamba keseyi göreceksin.öptüm seni tatlım

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum geçen hafta çok stresli geçti malum deprem olayı biraz alıştım sanki ama yinede dikenlerin üzerindeyimm
uzun zaman oldu giemiyom kayınvaldemdeydim yarın dr gidicem sezeryan günümü kararlaştıracaz çarşmba veya perşembe olucak bakalım dr hangi günü vericek sizlere haber veriririm
bu arada aniden ev taşıma işim çıktı şimdi eşim eşyaları topluyo ben de pc yi kapatmadan son yazayım dedim uzun zaman giremeye bilirim bu taşınma işi nerden çıktı diyeceksiniz istediğim semtte aniden çok güzel bi daire buldum fırsatı değerlendirmek istedim tam istediğim gibi çünküü eş dost yardım ediyo yarın taşıma işlemi olucak
bende bu arada kayınvaldemlerde kalıcam evimi doğumdan sonra yerleştiricem o yüzden nete bağlanamıcam sizleri çok özlicem evime geçer geçmez neti açıcam mesaj yoluyla haberleşiriz artık
makbşum akşam mesajını aldım yoğun olduğum için cevap veremedim
hepnizi seviyom bana dua edinnn herhangi bi gelişme oolursa beni haberdar edin unutmayın tamam mııı allaha emanet olun öptümmmmmmmmm

canim allah yardimcin olsun rabbim hayirlisiyla kavustursun bebegine

semoşum senle son bi keyif yapacaktık güya ama sen bayağı yoğunmuşsun neyse tlf de görüşürüz çok opt kuzuuuummm......

evet bitanem tanıştırıcam sizi nisanda :)) selim ve diğer herkes doktorun kız dediğine tatmin olmamış hepsi hala erkek diyor :))hayırlısı artık..topicin hali benide çok üzüyor hatunlar uğramaz oldu alsanaalsanasmile
semoşum iyi olmana sevindim canım demek evini taşıyorsun ne güzel senin adına çok sevindim yeni bir ev yeni aile fertleri ve yepyeni bir hayat..herşey dilediğince olur inşallah bitanemmmŞeniz

herkese iyi pazarlar kaçak hatunlar ya bari bu akşam toplanalımda acık ilerleyiversin sayfamız

gün
aşkolsuuun
artık
yazmıcam:gitme::gitme:

buarada sayfalar okadar birikmişki oku oku bitiremedim nerelerdesiniz kızlar kaydirigubbakcemile3
nurda uğramamış,bersum ve richimde .iyilerdir inşallah..

ebuşş
yollarda
tamir
var
elektirikleri
kesiyorlar
giremedim
sen
nasılsınkaydirigubbakcemile5

bu
arada
güncüm
şaka
yaptım
eşim
böyle
idare
et
diye
tutturdu
almıyo
dualarınada
amiiiin
diyorum.

slm arkadaşlar... nasılsılsınız..
her gun bır soruylar gelıyorum biliyorum ama kızmayın bana..
bugun 18. gunum oluyor.. zaten bol bol çalişma oldu bu hafta.. ancak geceden beri çözemedım kasık mı? yoksa bel agrısı mı bilmiyorum.. ateşim 36.7 ye çıktı.. agrı şu anda sag tarafımda devam ediyor.. acaba bu neden oldu... yumurtlamam benım 13. gunde oldu.. arkadaşlar...

slm arkadaslar nasılsınız
ay semam cnm benım az kalmıs doğuma heyecan yaptım bak yıgenlerımızı görcez ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın cnm yenı evınde hayırlı olsun ay ne güzel yavrularınla yepyenı evınde yepyenı bı hayata
baslıcaksın hersey gönlünce olur umarım kendıne dıkkatet cnmopuyorumnanaktan
kızlar coktandır görüşemıyoruz hos pek ugrayanda olmamıs umarım hepınız ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın

cnm yumurtlaman gerceklestıyse ya döllenme olmustur ondandır agrılar yada üşütmüşsündür umarım bebegın senınledır ve belırtı verıyodur:Saruboceq:

canım demek sayılı günler bitti hayırlısıyla minişleri alıcaksın kucağına inşallah.buarada evinde hayırlı olsun tatlım ağız tadıyla oturun inşallah .öpüyorum seni dualarında bizi unutma bitanem..
semoşum senle son bi keyif yapacaktık güya ama sen bayağı yoğunmuşsun neyse tlf de görüşürüz çok opt kuzuuuummm......
taze hamiş nasılsın?testi tekrarladınmı tatlışkom...
canım hayırlısı gerçekten sağlıklı olsunda hiç önemli değil belkide süpriz olur haa.
iyi pazarlar arkadaşlar bayanssulusmile
azizecim nasılsın canım?
sanada iyi pazarlar..
ebuşş
yollarda
tamir
var
elektirikleri
kesiyorlar
giremedim
sen
nasılsınkaydirigubbakcemile5
bende iyiyim tatlış .öptüm senide..

richimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmm kuzummm .nasılsın bakalım?

oyyy bersummm hoşgeldin tatlışım ..
ben iyiyim sen nasılsın?özledim seni yaa anlat bakalım..

ebrarcım iyiyim tatlım...
hala test sonuçlarım çıkmadı beklemek çok yıprattı beni

sen nasılsın canmm??

canlarım hiç yakalıyamıyorum kaç gündür sizi neyse elbet birgün buluşacağız öpüyorum en kocamanından hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…