hepinize güzel bir haftasonu diliyorum geçen hafta çok stresli geçti malum deprem olayı biraz alıştım sanki ama yinede dikenlerin üzerindeyimm
uzun zaman oldu giemiyom kayınvaldemdeydim yarın dr gidicem sezeryan günümü kararlaştıracaz çarşmba veya perşembe olucak bakalım dr hangi günü vericek sizlere haber veriririm
bu arada aniden ev taşıma işim çıktı şimdi eşim eşyaları topluyo ben de pc yi kapatmadan son yazayım dedim uzun zaman giremeye bilirim bu taşınma işi nerden çıktı diyeceksiniz istediğim semtte aniden çok güzel bi daire buldum fırsatı değerlendirmek istedim tam istediğim gibi çünküü eş dost yardım ediyo yarın taşıma işlemi olucak
bende bu arada kayınvaldemlerde kalıcam evimi doğumdan sonra yerleştiricem o yüzden nete bağlanamıcam sizleri çok özlicem evime geçer geçmez neti açıcam mesaj yoluyla haberleşiriz artık
makbşum akşam mesajını aldım yoğun olduğum için cevap veremedim
hepnizi seviyom bana dua edinnn herhangi bi gelişme oolursa beni haberdar edin unutmayın tamam mııı allaha emanet olun öptümmmmmmmmm
evet bitanem tanıştırıcam sizi nisanda :)) selim ve diğer herkes doktorun kız dediğine tatmin olmamış hepsi hala erkek diyor :))hayırlısı artık..topicin hali benide çok üzüyor hatunlar uğramaz oldu alsanaalsanasmilemakbuşum demek ömürümüz yn gelip yatıyodu :ecrin_bebek:
küçük cimcime yesn onu teyzoşu sağlıklı olsunda yatsın.demek kan testinde iyi çıktı çok şükür canım gözünaydın inşallah.nisandada tam tanışıcaz yiğenimizle inşallah .öpüyorum seni canım.buarada topicin durumu ne böyle yaa.üzüldüm inanki..
canom demek aynısın kıyamam sana rabbim şifa versin inşallah bol bol ıhlamur içiyosun değilmi.rabbim şifa versin datlum.yakın olsak gelir iyileştirirdim seni ama mesafeler var malesef.öptüm seni kuzuuu..
günümm saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
tüp bebek konusunda kararsozsın demek hayırlısı olsun inşalah bitanem allahım gönlüne göre versin herzaman dualarımdasınız emin ol.
buarada diyosunya ebrarımdan ümitliyim inanılmaz heyecan kaplıyo içimi .inşallah dediğin gibi olur canom yaa .bende soğan kürüne başladım umarım şifa olur .hadi çok öptüm seni .kendine iyi bak tatlım..
nevincim nasılsın canım herşey yolunda inşallah..opuyorumnanaktan
semoşum iyi olmana sevindim canım demek evini taşıyorsun ne güzel senin adına çok sevindim yeni bir ev yeni aile fertleri ve yepyeni bir hayat..herşey dilediğince olur inşallah bitanemmmŞenizhepinize güzel bir haftasonu diliyorum geçen hafta çok stresli geçti malum deprem olayı biraz alıştım sanki ama yinede dikenlerin üzerindeyimm
uzun zaman oldu giemiyom kayınvaldemdeydim yarın dr gidicem sezeryan günümü kararlaştıracaz çarşmba veya perşembe olucak bakalım dr hangi günü vericek sizlere haber veriririm
bu arada aniden ev taşıma işim çıktı şimdi eşim eşyaları topluyo ben de pc yi kapatmadan son yazayım dedim uzun zaman giremeye bilirim bu taşınma işi nerden çıktı diyeceksiniz istediğim semtte aniden çok güzel bi daire buldum fırsatı değerlendirmek istedim tam istediğim gibi çünküü eş dost yardım ediyo yarın taşıma işlemi olucak
bende bu arada kayınvaldemlerde kalıcam evimi doğumdan sonra yerleştiricem o yüzden nete bağlanamıcam sizleri çok özlicem evime geçer geçmez neti açıcam mesaj yoluyla haberleşiriz artık
hepnizi seviyom bana dua edinnn herhangi bi gelişme oolursa beni haberdar edin unutmayın tamam mııı allaha emanet olun öptümmmmmmmmm
klavyemde sorun var, bazi harfler cikmiyor gerci nurunkinden iyidir nuruncum kopuyorum gulekten senin yazilari okuyunca senin gb klavyende alem kaydirigubbakcemile3 iyisin insallah nuruncum, uzme kendini olur mu sira geliyor bizede, gerci once ebrarimi bekliyorum hep icime doguyor ebrarcim az kaldi mujdene.
derincim de yerlesmistir insallah, yeni ev bebis getirsin ona da
buarada sayfalar okadar birikmişki oku oku bitiremedim nerelerdesiniz kızlar kaydirigubbakcemile3
nurda uğramamış,bersum ve richimde .iyilerdir inşallah..
slm arkadaşlar... nasılsılsınız..
her gun bır soruylar gelıyorum biliyorum ama kızmayın bana..
bugun 18. gunum oluyor.. zaten bol bol çalişma oldu bu hafta.. ancak geceden beri çözemedım kasık mı? yoksa bel agrısı mı bilmiyorum.. ateşim 36.7 ye çıktı.. agrı şu anda sag tarafımda devam ediyor.. acaba bu neden oldu... yumurtlamam benım 13. gunde oldu.. arkadaşlar...
canım demek sayılı günler bitti hayırlısıyla minişleri alıcaksın kucağına inşallah.buarada evinde hayırlı olsun tatlım ağız tadıyla oturun inşallah .öpüyorum seni dualarında bizi unutma bitanem..hepinize güzel bir haftasonu diliyorum geçen hafta çok stresli geçti malum deprem olayı biraz alıştım sanki ama yinede dikenlerin üzerindeyimm
taze hamiş nasılsın?testi tekrarladınmı tatlışkom...semoşum senle son bi keyif yapacaktık güya ama sen bayağı yoğunmuşsun neyse tlf de görüşürüz çok opt kuzuuuummm......
canım hayırlısı gerçekten sağlıklı olsunda hiç önemli değil belkide süpriz olur haa.evet bitanem tanıştırıcam sizi nisanda :)) selim ve diğer herkes doktorun kız dediğine tatmin olmamış hepsi hala erkek diyor :))hayırlısı artık..topicin hali benide çok üzüyor hatunlar uğramaz oldu alsanaalsanasmile
semoşum iyi olmana sevindim canım demek evini taşıyorsun ne güzel senin adına çok sevindim yeni bir ev yeni aile fertleri ve yepyeni bir hayat..herşey dilediğince olur inşallah bitanemmmŞeniz
herkese iyi pazarlar kaçak hatunlar ya bari bu akşam toplanalımda acık ilerleyiversin sayfamız
azizecim nasılsın canım?iyi pazarlar arkadaşlar bayanssulusmile
bende iyiyim tatlış .öptüm senide..ebuşş
yollarda
tamir
var
elektirikleri
kesiyorlar
giremedim
sen
nasılsınkaydirigubbakcemile5
slm arkadaslar nasılsınız
ay semam cnm benım az kalmıs doğuma heyecan yaptım bak yıgenlerımızı görcez ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın cnm yenı evınde hayırlı olsun ay ne güzel yavrularınla yepyenı evınde yepyenı bı hayata
baslıcaksın hersey gönlünce olur umarım kendıne dıkkatet cnmopuyorumnanaktan
kızlar coktandır görüşemıyoruz hos pek ugrayanda olmamıs umarım hepınız ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?