öyle canımm ama bende ağustos ayından beri pko var ve fazla gelişmeden önce ne kadar kısa sürede hamiş olursam benim için o kadar iyi olacak. tabi allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin
evet canım pko yum. bu ay başlıycaktım soğan suyuna ama ya hamişsem diye korktum başlayamadım bilmiyorumkismile ama hemen başlıycam. 22 yaşındayım ama bu pko dan çok korkuyorum o yüzden erkene aldık bebişi
cnm pkodan korkma o senden korksun neolcak ya pco luların hepsın hamıle kalabılıyo allah daha büyük dert vermesın
nurcum senın esınde ne problem var cnm sende takma kafaya
insan çok etkileniyor yaaa allah isteyen herkeze sağlıklı sıhatli evlatlar versin :Saruboceq: canım erkeklerdeki problemlere de keçiboynuzu diyorlar yedirsene belki işe yarar. sende gençmişin
cnm pkodan korkma o senden korksun neolcak ya pco luların hepsın hamıle kalabılıyo allah daha büyük dert vermesın
nurcum senın esınde ne problem var cnm sende takma kafaya
evet canım yaa çoğu hamile kalıyormuş bizim topikde pko bir ben bide derin var diye biliyorum.ama ikimizde henüz hamiş olamadık bakalım hayırlısı.. amin canım yaaa
derın hamıle kaldı ama bebgını kaybettı kalamıcaksın dıye bısıy yok bak derın tedavıye basladı emınımkı en kısa zamanda ıkınızde kavusucaksınız bebişlerınıze