"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ıtuanacıgım altta görünüyosun cnm umarım ıyısındır
bu sefer ben gercekten kacar öpüyorum ıkınızıdea.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
burda havalar günlük güneslık cnm bana sorduysan
ıtuana profılıne baktımda cnm daha küçüksün takma tabı allah büyük

burda havalar günlük güneslık cnm bana sorduysan
ıtuana profılıne baktımda cnm daha küçüksün takma tabı allah büyük

öyle canımm ama bende ağustos ayından beri pko var ve fazla gelişmeden önce ne kadar kısa sürede hamiş olursam benim için o kadar iyi olacak. tabi allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin

bak
bende
24
yaşımdayım
eşimde
sorun
var
olmuyor
offff
taka
taka
hasta
oldum
huur
olsun
sağlık
olsun
inşş
bebekte
zamanla
gelir..

hmmm
üzülmen
için
erken
ama
tedavi
için
değil
en
bielemedim
ama
nasip
işte
inş
bu
küre
başla
faydasını
görürsün....

cnm pkodan korkma o senden korksun neolcak ya pco luların hepsın hamıle kalabılıyo allah daha büyük dert vermesın
nurcum senın esınde ne problem var cnm sende takma kafaya

bak
bende
24
yaşımdayım
eşimde
sorun
var
olmuyor
offff
taka
taka
hasta
oldum
huur
olsun
sağlık
olsun
inşş
bebekte
zamanla
gelir..

insan çok etkileniyor yaaa allah isteyen herkeze sağlıklı sıhatli evlatlar versin :Saruboceq: canım erkeklerdeki problemlere de keçiboynuzu diyorlar yedirsene belki işe yarar. sende gençmişin

cnm pkodan korkma o senden korksun neolcak ya pco luların hepsın hamıle kalabılıyo allah daha büyük dert vermesın
nurcum senın esınde ne problem var cnm sende takma kafaya

evet canım yaa çoğu hamile kalıyormuş bizim topikde pko bir ben bide derin var diye biliyorum.ama ikimizde henüz hamiş olamadık bakalım hayırlısı.. amin canım yaaa

derın hamıle kaldı ama bebgını kaybettı kalamıcaksın dıye bısıy yok bak derın tedavıye basladı emınımkı en kısa zamanda ıkınızde kavusucaksınız bebişlerınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…