"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derın hamıle kaldı ama bebgını kaybettı kalamıcaksın dıye bısıy yok bak derın tedavıye basladı emınımkı en kısa zamanda ıkınızde kavusucaksınız bebişlerınıze

amin canımm yaaa ben hamile kaldığını biilmiyordum. bakalım bende bu ay başlıycam heralde dr. kontrolünde 2. ay ım ilk ay ilaçsız yumurta kontrolü yaptı bu ay hormon testinden sonra ilaçlara nbaşlar heralde bakalım hayırlısı

yok tuanıcıgm görünürde bı problem ama bende baslıcam artık tedavıye bır yılım doldu

sağol cnm ınsallah hepımız kavusuruz bıranönce ekledım cnm senıde
ben kacım artık kib görüşrüz opuyorumnanaktan

kizlar selam doktordan geldim cok sükür hersey yolundaymis rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin

selam kızlarrrr zeyncim tebrikler allah analı babalı büyütmek sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn.

bu arada görümcem dün gece sezeryanla 3klo 600 gram bebiş dünyaya getirdi çoook tatlı maaaaşallah gözleri yumuk yumuk yanakları tombişşşş bende görümcemle ve bebişle ilgileniyorum doğumada girdim bebişi ilk ben gördümmmm gerçekten mucizeeee gibi bişey şimdi komposto kaynatmam lazım malum bebişe süt lazımmmm......allahım ne olur bana ve benim gibi isteyen herkese mucizenden tattır.

bersuum inşallah birgün kendi bebeişine hazırlarsın canım benim....

zeyncim keseyi gördünüz mü?hayırlısı inşallah....

ya kızlar ben de bugün kan testimi tekrarladım çok şükür diğeri gibi olmadı güzel katlandı ve doktor artık tekrarlamaya gerek yok dedi....15 gün sonra çağırdı direk kalp atışları için...keseleri göremicez yani....ben de takvim hazırlamqak istiyorum ama korkuyorum...ya keslerde bir sorun olursa sonra diye...allah korusun....ama takvim yapmak için de sabırsılanıyorum sizce 15 gün bekleyeyim mi yapayım mı takvimimi?

slm hatunlarrr
zeyncin çok sevindim bitanem saglıklakucaklar inşş darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun inşş
bersum ayy ne tatlıdır şimdi o bebikk süt kokar demi:) rabbim sanada isteyen herkesede tez vakitte tattırsın o duyguyu inşş kolay gelsin ayrıca canım sennaptın dr işini?
senam degerin artmış gene çok sevindim bence takvimi kalp atışını duy ondan sonra yap bitanem bende ilk başlarda yapmamıştım sonra yaptım:)

dimi ya bekleyim o zaman gökçem.....offfffff nasıl geçecek 2 hafta yaaaaa.........

geçer senam sen takma kafanı inş kalp atışlarını da duy sonra yap gönlüne göre takvim canım
derinim sende dr a gitmişsin dün yazmayı unuttum yaa halende adet olmamışsın adetinde degişik gelmiş hakkında hayırlısı olsun canım inş
ebroşum gezmedesin bugün datlum ohhh çık valla havada güzel gez bol boll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…