canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
sonunda evime yerleştimm çok rahatım Allahıma çok şükür.
hepinizi aşırı özledim yaaaa.anneme geldim bugün..netim daha gelmedi malesef.nakil aldırdım ama iki 3 güne gelir kıslarrzemuszemus
girdigim gibi canım senamı ve zeynimi kutlamak istiyorum...kızlarrr Allaha çok şükür sizden de haberi aldık:Saruboceq:Allahım sana şükürler olsun.Allah sag salim kucaklamanızı nasip etsin canlarımmmmmmmmmmmmmŞeniz:teytey:
senammm dedigim gibi sen hiç merak etme,bebişin tek ve saglıklı olacak Allahın izinyle.
bende dün doktora gittim doktorumu yine degiştirdim ama bu defa başka olacak inşallah..diger doktor klomen deyip duruyodu bende istemiyordum.lekelenmelerim oldu 5 gün kadar...baktı adet olmakla olmama arasındasın şuanda dedi...antibiyotik ve adet söktürücü verdi..ama verdigi söktürücü degişik hiç bundan kullanmamıştım.
kanama olacak yogun bi şekilde dedi..kanama başladıgında gidicem ve rahim filmi çekilecek.dua edin canlarım inşallah bişey çıkmaz:Saruboceq:hee bide ben adetliyken ovulsyon testi yaptım yine cift çıktı yaa ne sacma...
bişey olsaydı doktor görürdü diyerek içiyom ilaçları Allaha emanet artık napalım.
ebrarım gökçem bersum riçim diger tüm kıslar hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun.çok yakında geliyorum inşallah...bu arada çok yorgunum anca yerleştirdim evi.ama iyiki çıkmışım Allahıma çok şükür...hepinizi öptüm yeniden güzel arkadaslarım hoşçakalın.geçmişi okumadım bu arada...