"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya derinim giriyo mu yoksa makbuşdan mı haber alıyosunuz....

senaa
keseler
demişin
kız
ikizlermi
anaaaa
çok
sevindim...
sağlıkla
büyüyeler
inşallah..

benimde
öteki
dayımın
kızı
hamleymiş
yazın
evlendi
dahaa
çok
üzüldüm
resmen
kahroldum
yaaa
insanların
bana
acıyarak
bakmaları
dua
etmeleri
nezaman
sona
erecek...

keşke
şöyle
gidebileeğim
biyer
olsada
orada
bebeğim
olana
kadar
kalsam
ve
canımı
yakacak
durumlardan
uzak
kalsam
ama
bebekte
buda
imkansız
galibamafoldumbenmafoldumben

selam hanımlar ben geldim ama kaçıcam..
zeynim hadi gözünaydın canım herşey yolundaymış .rabbim tamamına erdirsin..
bersum demek miniş daha fazla duramadı gözünüz aydın tatlım allahım sanada nasip etsin .öpüyorum seni..
nurcum canını sıkma rabbim büyük bigün bizde koca göbüşlerle dolaşıcaz..
senam seninde gözünaydın degerler iyiymiş.rabbim tamamına erdirsin..
gökcemm nabersin iyisin değilmi datlum..
tuanacım inşallah gecikmenin sebebi bebiştir herşey gönlünce olsun tatlım..
richim bende özledim canım.öpüyorum senide..

ebroşum saol datlum iyiyim bende kociş geldi birazdan yemek yeriz canım sende gezmedesin halen görüşürüz canım

kızlar slm.....senaaammm burdamısın...canım tebrik ederim bebişler geliyomuş içini ferah tut...herşey çok güzel olur inşallah senin için....

tanıdık tanımadak butun herkezi özledim valla....pek giremiyorum...yeni hamişlerde eklenmiş inşallah bebiş bekleyen herkez biran önce kavuşur meleklerine.....

bende 32. haftama girdim 1.5 ayım kaldı kısmetse....ama son aylarda zorlanmaya başladım....ağrılarım oluyo arada...hareket etmekte zorlanıyorum...inşallah atlatıcam hayırlısıyla....

hepinizi öpüyorumm....

kzlar bu arada elimde 4 kutu merional iğne var...isteyene gönderebilirim haberiniz olsun....

bettyyyyyyyyyyyy canıııııııııım.........kız maşallah ne çabuk 32 olduuuunnnnnnnn...........allahım sen esirge....canım yaaaa..........ben de hep merak ediyodum seni acaba kaç haftalık oldu diye...cinsiyeti ne kuşum....evet canım çok şükür ben de tekrar hamileyim inşallah sorunsuz olur bu sefer....izne ayrılmışsındır o zaman sen?

nurun yok kıs ne ikizi ağzım alışmış öle diyom....daha belli değil....inşallah tek ve sağlıklı olur...

kız
sena
öyle
deme
ikiz
yada
tek
olsunda
sağlıklı
üolsun
offf
ben
çok
kötüyümmafoldumbenmafoldumben

kizlar sagolun allah razi olsun bugünlük keseyi gördük 6 nisanda tekrar gidicem insallah o zaman kalp atisini duyarim

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
sonunda evime yerleştimm çok rahatım Allahıma çok şükür.
hepinizi aşırı özledim yaaaa.anneme geldim bugün..netim daha gelmedi malesef.nakil aldırdım ama iki 3 güne gelir kıslarrzemuszemus
girdigim gibi canım senamı ve zeynimi kutlamak istiyorum...kızlarrr Allaha çok şükür sizden de haberi aldık:Saruboceq:Allahım sana şükürler olsun.Allah sag salim kucaklamanızı nasip etsin canlarımmmmmmmmmmmmmŞeniz:teytey:
senammm dedigim gibi sen hiç merak etme,bebişin tek ve saglıklı olacak Allahın izinyle.
bende dün doktora gittim doktorumu yine degiştirdim ama bu defa başka olacak inşallah..diger doktor klomen deyip duruyodu bende istemiyordum.lekelenmelerim oldu 5 gün kadar...baktı adet olmakla olmama arasındasın şuanda dedi...antibiyotik ve adet söktürücü verdi..ama verdigi söktürücü degişik hiç bundan kullanmamıştım.
kanama olacak yogun bi şekilde dedi..kanama başladıgında gidicem ve rahim filmi çekilecek.dua edin canlarım inşallah bişey çıkmaz:Saruboceq:hee bide ben adetliyken ovulsyon testi yaptım yine cift çıktı yaa ne sacma...
bişey olsaydı doktor görürdü diyerek içiyom ilaçları Allaha emanet artık napalım.
ebrarım gökçem bersum riçim diger tüm kıslar hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun.çok yakında geliyorum inşallah...bu arada çok yorgunum anca yerleştirdim evi.ama iyiki çıkmışım Allahıma çok şükür...hepinizi öptüm yeniden güzel arkadaslarım hoşçakalın.geçmişi okumadım bu arada...

Son düzenleme:
nihayet ben geldimmmm kızlar gün boyu gelemedim hiç yiğenimin doğumgünüydü poğaça falan yaptım sonrada tansiyonum düştü sürekli yattım (alıntı yapmadım aklımda kaldığınca yazıcam
öncelikle zeynim seni çok tebrik ediyorum kesinleşti demek hamişliğin Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride nasip etsin..
senam değerlerin güzel yükselmiş demek maşallah..inşallah 15 gün sonra pıt pıtlarıda duyucan..
bersum sende uğramış görümcen doğum yaptı demek Allah uzun ömürler versin bebişe..ilk sen gördün he Rabbim senin kendi meleğinide görüdüğün günleri nasip etsin..
betymm zaman ne hızlı geçiyor maşallah oğluşuna kocaman olmuş yaa..çok az kalmış doğuma..daha sık uğra olurmu..
ve diğer hatunlar riçim nurum derinim gökçem ebroşum ve adını sayamadığım tüm güzel hatunlar hepiciğinizin muhabbetini çok özledim en kısa zamanda toplaşalım olurmu..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben dün 5.30da aşılamamı yaptırdım kızlar aşılamam 32ci saatte oldu bişey olurmu neyse şuanda dinleniyorum işallah tutar ya dua edin bana

derinim makberim sagolun canlarim allah razi olsun cok sükür bugün icim rahatladi derinim rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder insallah ve isteyen herkese

bugün kapanış benden eve yeni geldik .hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur.
iyi geceler.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…