"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın güzeller herkese hayırlı cumalar diliyorum..Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah

hayırlı cumlar diliyorum rabbim dularımızı kabul eylesin inş amin..
ebroşum hiç ugramamışsın hayırıdır inşş bersumda gelmemiş hiç?derinimde net baglatamadı galiba:)

selam hanımlar hepinizin cuması mübarek olsun.dün gelemedim kociş izinliydi bol bol gezdik..
GÜNÜM ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım.temizlik yapmışsın güle güle kirlet evini.buarada seninki geç kalmış inşallah bebiştendir .test yapmışsın ama erken olduğu için çıkmıyabilirki.canım özledim seni inşallah karşılaşırda muhabbet ederiz.öptüm çok..
MASALCIM dönmüşsün aramıza sevindim canım bende merak etmiştim sorun olmamasına sevindim.öptüm senide..
MAKBUŞŞ yiğenimle tanıştım maşallah barekallah rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.öpüyorum senide tatlış..,
NURUM allah kavuştursun canım sağlıkla gider gelirler inşallah..
RıCHH naber datlum iyimisin?
BERSUMM uğramdın merak ettim inşallah moralin daha iyidir..
GÖKCEMM merak etmişsin ben iyiyim cano msnden yazdım sana ama okumadın galiba dün yoktum evde geç geldim giremedim oyüzden.sen nasılsın?bulantı filan varmı ?öptümm
DERıNıM dön artık aramıza özledim yaa .öpüyorum senide datluş..
ZEYNıM benim mesajları görmüyon galiba iyisin inşallah .minişinde iyidir umarım.öptüm tatlım..
SEVALıDE çok özledim yaa kayıplara karıştı inşallah herşey yolundadır..

buarada PRENSESıMDE iyidir inşallah onun müjdesinide dört gözle bekliyorum.canım artık yaptır şu testide halay çekelim..

kızlar benim bebekler 5iz mişmafoldumben......

canim kusura bakma görmemisim ben iyiyim cok sükür sali günü doktora gidicem bebisi o zaman görücem sen nasilsin neler yapiyorsun

şaka falan değil kızlar yaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

nuruncum sence sağlıklı bi hamilelik mi bu....kahroluyorum ben((((

canım üzülme herşeyde bir hayır vardır.bende bugün doktorumu aradım 6ay oldu diyooo aşılamaya geçelim dedi ama eminim eşim kabul etmeyecek daha sene dolmadı diye.yarın sabah görüşeceğiz doktorumla bakalım

canım senacım 5 iz hepsi yola devam etmez zaten.doktor iyi olan 2sini devam ettirirler diye düşünüyorum ama inşallah doğru şekilde herşey yoluna girer

masal hoşgeldın cnm nerelerdesın sen doktor neden asılama dıyo bı problem yokken sasırdım
senam cnm benım üzülme vardır herseyde bı hayır rabbım bılır hamılelıgının keyfını cıkar kendını üzerek bebişlerıde üzme doktorun ne dıyor pekı dıkkat et kendıne

ya canımcım 6ay boyunca yumurta takibi yapıldı.son ayda klomen ve çatlatma iğnesi oldum.artık bir sonraki aşamaya geçeceğiz dedi.ama 1-2 ay kendi halimize bırakalım diyeceğim sonrada deneriz olmazsa

cnm hayırlısı sen bılırsın ama bı neden olmadııg sürece asılama ıcın cok erken daha bır yılın dolmamıs sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…