"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

haklısında doktorumda sıkıldı odasından çıkmıyorum kovuyor artık:)terzi kendi söküünü dikemiyor canım onlar nedesede sizde biliyorsunuz insan sizlerden birşeyler duymak istiyoooo

selam kizlar nasilsiniz makbercim masallah bebegine rabbim hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin

canım 13 martta çatlatma iğnesi oldum.regly günüm 2 nisan.dün kahve akıntım geldi 1-2 damla.sonra kesildi şimdi peçeteyle sürdüğümde geliyor.bu arada belim karnım çok ağrıyor sökülemedimi acaba daha

canım garip bir şekilde oturuyorum kahve akıntım az az geliyoooo anlamış değilim ama belim karnım felaket ağrıyor olacam herhalde

canim her ay adetten önce böylemi oluyorsun yoksa ilkmi bende öyle belirti pek olmaz hamileligimide gögsüm cok agridi ondan anladim halende agriyor tatlim ben simdi cikmam lazim aksama devam edelim insopuyorumnanaktan

masaall
bazen
bendede
oluyor
inş
olmazsın
ama
adet
belirtisi
gibime
geldibilmiyorumkismile

yok ilk defa oldu hemen sökülür gelirdi bende anlamadım canım. cevap verdiğin için saol

doğru nuruncum umutlanmıyorum zaten allahım hayırlısını versin ilk kez öyle olunca acabamı dedim ama maalesef hamile değilimdir

doğru nuruncum umutlanmıyorum zaten allahım hayırlısını versin ilk kez öyle olunca acabamı dedim ama maalesef hamile değilimdir

off
canımsın
ya
ben
napayım
5
sene
olacak
derdim
tek
çocuk
değilki
allahım
güzel
gönlüne
göre
versin

doğru güzelim sizi düşündükçe üzüldüğüme kızıyorum size haksızlık ettiğimi düşünüyorum özür dilerim canım.sıkmayacağım canımı olursamda:)

gökçem zeynim çok sağolun kızlar inşallah sizlerin bebişlerinide görmek nasip olur..
masalcım uzun zamandır yoktun sorunların olmuş ve halletmişsin sevindim adına..daha sık gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…