- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
caaaaanımmmmm iyiyim sen nasılsınnn
11 haftalık nurum geçmek bilmiyor zamn sen nasılsın canım görüşmeyeli bundan sonra buradayım döndüm evime inşlahh
canımmm geldim işte bak:)ama sen yoksun.nasılsın zeynim çok öptüm datluşŞenizcanim masallah gez valla bizim yerimizede gez kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5burda havalar kötü cikilacak gibi degil:sinifsinif:
canim hosgeldin özledik valla netin biran önce olsada yazissak alkisalkisalkis
nurum yaa canını sıkma hayatım..Allah er yada geç hesabını sorar herkese herşeyin...üzülme sen.burada oldugun bigün uzun uzun görüşürüz inş.Şenizderiiinn cicim nasılsın çok özledim seni loçkam kaydirigubbakcemile3 ne var ne yok hai gel artık...
valla çok cnımı sıktı bu sefer ama kalben adını sanını sildimn kadın beni boşatmayınca rhata erecek galiba neyse sende yeni evinde sağlıkla huzuerla oturasın ve hayırlı bi bebek nasip etsin rabbim sana..
kızlar kimseler yok hepinize iyi geceler allah kötü ve şirret insanlardan sizleri korusun...
ebuşummm canommm geldüm delüm oldu sonunda netzemuszemusama heç biriniz yoksunuz:umursamaz:çok özledim bende yaaa..regl olmuşsun cano olsun hayırlısı rabbimden..bak sogan işe yarıyo galiba..hadi inş önümüzdeki aya..:Saruboceq:selam tatlışlar iyi bir hafta diliyorum .umarım bu hafta aramıza yeni bir hamiş daha katar..
DERİNİM iyi olmana sevindim kuşum biran önce yapılsada dnsen aramıza özledim muhabbetini cano..yeni evin hayırlı bir evlat getirsin inşallah...
NURUM canım tekrardan geçmiş olsun .o kaygananında saçını başını yolmak lazım takma kafaya rahatsız insanlarla uğraşmak zordur.allahım sabır versin canım.eşin senden yanaysa sorun yok..
MAKBUŞŞ maşallah habire geziyosun kızında gezgin olcak haa evde tutamıycan minik cimcimeyi..şaka biyana gez canım bugünler bidaha geri gelmez.
GÖKCEMM datlum napıyosun yiğenim yormuyo inşallah seni..
ZEYNİM sen nasılsın canım herşey yolundamı?
RİCHİM,BERSUM,GÜNÜM,AĞLAMAM,MASALIM, nerelerdesiniz herşey yolundadır inşallah.öpüyorum sizi..
ayy canım yaa çok geçmiş olsun...çok dikkat et kendine cnm ..Allah yardımcın olsun..aklına kötüyü getirme sakın..herşey iyi olacak sedacım...yeter ki sen dikkatli ol.:Saruboceq:kızlar selam nasılsınız borcumdan dolayı internetim kesilmişti bugün açıldı zaten girecek vaziyette değildim başıma gelenleri bir bilseniz düşük tehlikesi yaşadım hala da yaşıyorum.lekelenmem oldu sonra biraz hızlandı tabi hemen hastaneye gittik beni 3 gün yatırdılar bebişin kalp atışları başta zayıftı ama sonradan düzeldi sonra evde istirahat verdiler sadece tuvalete kalktım çok korktum çok ağladım gözyaşı kalmadı gözümde iğneler falan şimdide size haber vereyim dedim öptüm
anammm mis gibi ettin evi desene:)))hadi güle güle kirlet canım benim.oy canim MasallahAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. agzini burnunu yesinler cimcimenin
ebrarcim hic gorusemedik. diger aya 9 ay boyunca gelmemesi dilegiyle reglenin.
hosgeldin Insallah Allah yuzunu guldurur bu sefer.
kizlar cok yorgunum bahar temizligi ama ne temizlik yaptim anlatamam, yeni tasinmisim gb oldu:))) iyi oldu ama mahvoldum kollarim kalkmiyor:))reglem bir gun gecikince ve bugunde hala atesim dusmeyince heyacan yaptim; test aldim ama bir zorttttttttt sonucla her zamanki gb karsilastim tabiiki de :lepi: ay nasil kasarlanmisim bu negatif testlerde anlatamam tinlamadim bile kaydirigubbakcemile3 zaten pozitif ciksa bir nisan sakasi sanirdim:)))))))))
Allah sonumu hayretsin :smiley-cool:
canım sıkıntıları atlatmanıza sevindim..inşallah Allahın iziniyle bi daha sıkıntı yaşamazsınız eşinle..bide bebiş gelirse ohhhh ne alazemuszemusslm kızlar ben geldim uzun süredir giremiyordum eşimle sıkıntılar vardı hallettik ama neyse.hala hamile değilim bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün itibariyle 19 gün oldu regly günümü bekliyorum ebrarım richim beni hatırlayıp merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum en kısa zamanda döneceğim aranıza öpüyorum hepinizi
oyy canım benim yaaa.Allahım hayırlısını versin hiç moralini bozma senam...inşallah saglıklı bir şekilde bu zorlu süreci atlatıcaksın hayatım...çok öpüyorum seni senam.Şenizpazar günü üçü azaltılacak dualrınıza ihtiyacım var nolur....(((((((((((8
11 haftalık nurum geçmek bilmiyor zamn sen nasılsın canım görüşmeyeli bundan sonra buradayım döndüm evime inşlahh
yaf başka kimse gelmiyecek mi iiiiii tek kaldım geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
derinde gitmiş neyse benim kocişte çagırıyooo
yarında misafirlerim var eski komşularım geliyo sabah erkenciyim temizlik pasta derken öglen olur akşam gelirim ancak kib öptm ii geceler güzellerrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?