"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

prensesim bu link değil ama....bu şekilde kabul etmiyo...gülüm ya çok uğratştırdım ellerine sağlık...canım benim..

canım tamam üzme kendini artık hayırlısı neyse o olsun işallah sağsalim kucağına alacaksın bebişlerini

anladım senam ama onu kopyalamanız lazım diyo bendede ilk kabul etmemişti biraz uğraşınca oldu önemli değil canım

uygun formatta değil diyo.... ben de yapıyorum bunu kabul etmiyo prensesim...

makbercim hamileymişsin çok sevindim..
Allah sağ salim kucağına aldığınıda göstersin..

özçeliksenacım hamilesin ve beşizmi neden üzülüyosun canım aldıramıyoomusun şimdi sorunun ne olduğunu bilmedende hayırlı olsun demek istemedim ama hakkınd hayırlısı canım

11 haftalık nurum geçmek bilmiyor zamn sen nasılsın canım görüşmeyeli bundan sonra buradayım döndüm evime inşlahh

canim masallah gez valla bizim yerimizede gez kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5burda havalar kötü cikilacak gibi degil:sinifsinif:

canim hosgeldin özledik valla netin biran önce olsada yazissak alkisalkisalkis
canımmm geldim işte bak:)ama sen yoksun.nasılsın zeynim çok öptüm datluşŞeniz
nurum yaa canını sıkma hayatım..Allah er yada geç hesabını sorar herkese herşeyin...üzülme sen.burada oldugun bigün uzun uzun görüşürüz inş.Şeniz
ebuşummm canommm geldüm delüm oldu sonunda netzemuszemusama heç biriniz yoksunuz:umursamaz:çok özledim bende yaaa..regl olmuşsun cano olsun hayırlısı rabbimden..bak sogan işe yarıyo galiba..hadi inş önümüzdeki aya..:Saruboceq:
ayy canım yaa çok geçmiş olsun...çok dikkat et kendine cnm ..Allah yardımcın olsun..aklına kötüyü getirme sakın..herşey iyi olacak sedacım...yeter ki sen dikkatli ol.:Saruboceq:

anammm mis gibi ettin evi desene:)))hadi güle güle kirlet canım benim.
kız 1 gün gecikmiş belkim de vardır dur bakalım hayırlısı...çok öpüyorum günüm özledim senide cnm yaaaŞeniz
canım sıkıntıları atlatmanıza sevindim..inşallah Allahın iziniyle bi daha sıkıntı yaşamazsınız eşinle..bide bebiş gelirse ohhhh ne alazemuszemus

pazar günü üçü azaltılacak dualrınıza ihtiyacım var nolur....(((((((((((8
oyy canım benim yaaa.Allahım hayırlısını versin hiç moralini bozma senam...inşallah saglıklı bir şekilde bu zorlu süreci atlatıcaksın hayatım...çok öpüyorum seni senam.Şeniz
11 haftalık nurum geçmek bilmiyor zamn sen nasılsın canım görüşmeyeli bundan sonra buradayım döndüm evime inşlahh

zeynom nasılsın cnm hoşgelmişsin..bebişte iyidir inşallah...öpüyorum seni de datlumopuyorumnanaktan

benim delü bersum nerelerdeymişşşşş arabasını da çızıktırmış delü..olsun bozma moralini canım benim..reglde olmuşsun..sakın sıkma canını bebiş demekki bu ay da kısmet degilmiş..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ben de dahil:))

kıslarrr uzun süreden sonra kavuştum sizlere...hoş netsizligede alışmıştık iyi de oluyodu bi bakıma ama olsun..sizsiz de olmuyoŞenizben kısaca son durumumu yazayım ve çıkayım canlar..zaten kimsecikler yok...
ben doktorumu degiştirdim ve iyikide degiştimişim...
direk rahim filmini istedi ...zaten digerinin istememesi ilginçti..klomenle oyalayacaktı beni kimbilir ne kadar...herneyse ilaçlarım bitti adetimi oldum dün..salı günü doktora gidiyorum adetliyken çagırmıştı çünkü..adet bitimi heralde çekilicem artık..çok ama çok korkuyorum..nolur dua edin bana((inşallah temiz çıkar..ve de inş canım çok yanmaz((
neyse canlarım ben şimdilik kaçtım..yatmadan ugrarım yine..
çok öptüm hepinizi..

slm kızla<rrrr
derinim geldin mi canım bugün aklıma gelmişti netin gelmedi mi die ohh bundan sonra görüşürüz artık hem dr da degişmiş umarım herşey senin için güzel gider temiz çıkar
senacım canım rabbim yardım etsin inşş miniklerin senle kalır umarım
nuruncum benim bebek 12 hafta oldu hayırlısı ile darısı başına olsun inş
prensescim sonucun daha belli olmamış evdede test yapmadın demi hakkında hayırlısı olsun inş canım
ebroşum msn den okudum canım annende rahatsız olmuş çokkk geçmiş olsun canım kib benimde bulantı az var ç.ok şüükür iyiyim canım
bersum richim zeyni m nevincim kızlar hepiniz öpüyorumm

derin hosgeldin canim gezmedeydik yeni geldik kacirmisim seni neyse yarin görüsürüz insallah diger kizlar öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

bu arada gökçem benim seni unuttum sanma sakın..iyisin dimi cnm bebişko nasıl annesi kaç haftaya girdiniz kızzz güçlü karuuuuu...opuyorumnanaktan
riçimmmmm fıstıkımmm seni de unutmadım canım benimmmm...bi konuşamadık yaff merak ediyorum seni.neden bebiş işini askıya aldın ki?hayırlısı rabbimden cnm..her ne ise sıkma canını...

veee makkoşummmmmmkaydirigubbakcemilegel bakam delüm seni de bi hırpalıyımmalsanaalsanasmilebugün aramadın beni sen...kuruşa geçtik herşey bitti aramızdaki:roflol:.

aaa ben gökçeme yazdım o arada gelmişsin cano kalp kalbe karşıymış:))))senin burda oldugunu görmeden yazdım delüüüüü...amin canım sagol inşallah yaa..çok tırsıyorummmeyvahedigeldismile
iyidir zeynim nolsun..gezmeye gittin dimekk iyi iyiiii gez cnm benim:)bende mutfagı toplayacam ama kalkamıyorum:)))bu net bana baştan aşagı zarar yafffalsanaalsanasmile

ayy derinim saol canım yaa iyiyim çok şükür bebikte ii 12 hafta olduk çok şükür güçlü kolarımla gel senide öpemmmguclubacismileopuyorumnanaktan özlemişimmm

yaf başka kimse gelmiyecek mi iiiiii tek kaldım geneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
derinde gitmiş neyse benim kocişte çagırıyooo
yarında misafirlerim var eski komşularım geliyo sabah erkenciyim temizlik pasta derken öglen olur akşam gelirim ancak kib öptm ii geceler güzellerrrrrrrrrrr

canım yaa kaçırdım seni..ben yazdıktan sonra bi kaç kere baktım yazmamıştın daha..dedim gitti heralde...kocişe verdim sonra..şimdi yatmadan bi bakayım dedim.

kızlar yaa karnım çok agrıyo((kasıklarım olsa anlıyacam adetten dicem ama ondan degil..eşim diyo agır mı kaldırdın..göbegin kaçmış olmasın diyo...bıçak batıyo sanki göbek deligimin oldugu kısıma..etim acıyo resmen...mafoldumbenkalk doktora gidelim diyo ama geçer diyom belki..şimdi süt ısıttım belki iyi gelir ne bilim:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…