ay tülinim amin bitanem Rabbim sizlerinde anne olduğu günleri görmeyi nasip etsin inşallahmakbercim hamileymişsin çok sevindim..
Allah sağ salim kucağına aldığınıda göstersin..
anaa delü karuya bak hiçmi acımazsın bana hırpalıyıp durursun alsanaalsanasmilevalla bugün hep aklımdaydın ama gün boyu yattım hep sonra ararım dedim baktım geç olmuş..yoksam neden aramıyım seni Şenizbu arada netin açılmış hadi hayırlı olsun :))bu arada gökçem benim seni unuttum sanma sakın..iyisin dimi cnm bebişko nasıl annesi kaç haftaya girdiniz kızzz güçlü karuuuuu...opuyorumnanaktan
riçimmmmm fıstıkımmm seni de unutmadım canım benimmmm...bi konuşamadık yaff merak ediyorum seni.neden bebiş işini askıya aldın ki?hayırlısı rabbimden cnm..her ne ise sıkma canını...
veee makkoşummmmmmkaydirigubbakcemilegel bakam delüm seni de bi hırpalıyımmalsanaalsanasmilebugün aramadın beni sen...kuruşa geçtik herşey bitti aramızdaki:roflol:.
ay tülinim amin bitanem Rabbim sizlerinde anne olduğu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
anaa delü karuya bak hiçmi acımazsın bana hırpalıyıp durursun alsanaalsanasmilevalla bugün hep aklımdaydın ama gün boyu yattım hep sonra ararım dedim baktım geç olmuş..yoksam neden aramıyım seni Şenizbu arada netin açılmış hadi hayırlı olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?