"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbercim hamileymişsin çok sevindim..
Allah sağ salim kucağına aldığınıda göstersin..
ay tülinim amin bitanem Rabbim sizlerinde anne olduğu günleri görmeyi nasip etsin inşallah
anaa delü karuya bak hiçmi acımazsın bana hırpalıyıp durursun alsanaalsanasmilevalla bugün hep aklımdaydın ama gün boyu yattım hep sonra ararım dedim baktım geç olmuş..yoksam neden aramıyım seni Şenizbu arada netin açılmış hadi hayırlı olsun :))

oyy oyy kızz şakacıktann delüü ben sana kıyar mıyım,yani o kadar da hıyar mıyım:roflol:sabah sabah da hiç açmadı bu espirik:)))) hee acıldı meret gene uykusuz bırakcek bizi,yine kavgalar başlıcak hadi kal,hadi kapa şunu,yanıma gel...offff...

işe gitmeden bi bakayım dedim size..ama herkeşler uykusunda mışıl mışıl uyur.boshayallersmile

deriiin
hoşgeldinŞeniz
bugün
gezmeye
gidecem
yarın
yine
misafir
varbilmiyorumkismile

derinim hoşgeldin kuşum.....sağolasın iyi dileklerin için((((((

selam fıstıklar herkeslere iyi hafta sonları diliyorum bugün benim gezme günüm hoş zaten evde oturduğumda yok :))) akşam görüşürük artık öpüldünüz kocaman

selam tatlışlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.bugün misafirim var akşama hazırlık yapıyorum ara verdim bibakıyım dedim..
DERıNıM gelmiş hoşgelmiş .canım sevindim valla dönmene güzel haberlerle dönmüşsün inşallah rahim filminde bişey çıkmıycak hayırlısıyla başlıycaksın tedaviye canom.buarada güzel temennin için saol .biraz soğana devam edicem bıktım adet gecikmelerinden beni en iyi sen anlarsın.buakşam gelemem misafirim var ama enkısa zamanda görüşürüz inşallah..
SENAMM canım yaa üzme tatlı canını inşallah busefer sağlıkla kavuşacaksın minişlerine .buarada doktorlarında hatası var gibi yaa gerçi herşey allahtan.rabbim inşallah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin..
GÖKCEMM seninde misafirin var kolay gelsin datlum .öptümmm
MAKBUŞ gezgin hamiş seni nasılsın bakıyım?öpüyorum senide..
NURUMM kolay gelsin canım seninle benim misafir hiç bitmiyo allahda bitirmesin inşallah.öptüm senide..
RıCHıM,BERSUM,GÜNÜM,ZEYNıM,MASALCIM,AĞLAMACIM,SEMOŞUM,TURKUAZCIM,PRENSESıM,
inşallah unuttuğum yoktur hepinizi öpüyorum .herşey gönlünüzce olsun.çok öptümm.
ay bende delürdüm sanki veda ediyorum kaydirigubbakcemile3
neyse güzel dileklerde bulunmak herzaman iyidir..

selam şekerler bende herkeslere iyi hafta sonları diliyorum keyifler iyidir inş ALLAHIN ıZNı ıLE DAHADA ıYı OLACAK HEPıNıZı KUCAKLIYORUM :)

selam gönlümün bitanecikleriopuyorumnanaktan
nurcum hoşbulduk canım..kolay gelsin sana tatlım misafirin geliyomuş.öptüm seni...

senamm canım benim ya üzgün ifade yapma herşey iyi olacak canım iyi düşün lütfen.seni seviyoruz kuşum benimŞeniz

makbuşş gezgin hamile karınaniknaniksefiyom seni cano görüşürüz.

ebrarım canım benim.ahh ahh anlamaz mıyım boshayallersmileama soganı bırakma aksatma daha dogrusu.inşallah bu içtigin ilk ay sonucunda kalacaksın bitanem..3 ay içmene gerek kalmayacak inşallah...opuyorumnanaktan

boncukum canım benim ugramışsın..çok öpüyorum seni hayatım..opuyorumnanaktan

kıslar ben wc için eve geldim.malumunuz reglim son sürat...duramadım işyerinde.başkasının wc de rahat edemem böyle durumlarda..neyse akşam görüşmek üzere canlar öptüm gidiyorum şimdik.boshayallersmile

slm güzelllerrrrrrrr
herkesler gezmelere gitmiş bide hep misafir günü bugün galiba yaa:)
bende misafirlerimi gönderdim acaip yoruldum sizlere bakam dedim kimseler yok gece gelirseniz görüşürüz inşşş öptm canlar
ebroş sanda kolay gelsin datluşum
derinim akşam baktım yoksun die çıktımbende canım seninde adet gelmiş hadi son adetin olsun inşş

kimseler
yok(
beni
yarının
sitresi
sardıııı
kaynanada
gelecek
eeee
kim
teftş
edecek

kıslarr ben geldim ama ilerlememiş hiç sayfamız...
gökçem olsun canım karşılaşırız elbet.öpüyom cano..he inşş son adettir kıss:)))

canlar ben bugün çok güzel bir haber aldım yaa...dayımın kızı da hamile çok şükür..o da pkolu benim gibi..geçen ay rahim filmi çekilmişti..son konuştugumuzda da hiç olabilecegini düşünmüyodu.yumurtalar çatlamıyo diyodu.ama Rabbim vakti gelince nasıl veriyo görüyosunuz işte kızlar..inşallah en yakın zamanda hepimiz bu duyguyu tadarız...
neyse kaçtım ben güzellerim hepinizi çok öptüm..yarın dükkanı açmıyorum..halamın kızının bebek mevlütü var.eve geldigimde bol bol yazışırız buralarda olursanız...iyi geceler bol bebişli günler canım arkadaslarım.

Son düzenleme:
tünaydınlarrrrrrrrrropuyorumnanaktanaaa bu ne ama kıslar gece geldim kimse yok şimdi yok uyuyo musunuz hatunlar kalkın hadiii:))))gece gündüz kendi kendime konuşur dururum yaffffalsanaalsanasmile neyse şimdi ben duşumu alayım sonrada giyinip anneme gidicem mevlüt var biliyosunuz... görüşürüz kıslarr öptümmmŞenizŞeniz

herkese
iyi
pazarlaaarr
derin
ben
uyumudadım
7den
beri
ayaktayım
misafir
vardı
şimdi
gittiler
hava
çok
güzel
kocamı
kandırabilirsem
gezelim
diyomeyvahedigeldismile

anaaa bu ne yaaa((((kimseler yok yine...offfffffffffffffffffff çok yorucu bir gündüüüüüüüüüüakannehir mevlütten geldik ablişimle bana geçtik..sonrada akşam kayınvalidemler geldi yemekti çaydı derken saat geçti..demin mutfagı topladım oturdum...görümce sagolsun pek o işlere yaramaz da ..neyse gıybet etmiyim şimdi...
yaa kızlarr nerdesinizzz yaaaaaa burada rahim filminden tırsan bir derinsu var ama siz yoksunuz ortalarda.gelin beni rahatlatın biraz yaaaaaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…