"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inşallah nurcum yaa...dayımın kızından sonra bende heves ettim belki filmden sonra bende kalırım diye..inşallah hayırlısıyla hepimizi kalırız canım.neden ben kalamasamda diyosun Allah büyük..bak dayımın kızı hiç beklemiyodu.hatta telefona diyo ki,alıştım ya diyo negatif çıkmasına,çok gönülsüz yaptım testi hemen bakmadım bile diyo..ama çift çizgiyi görünce şaşırmış çok hiç ihtimal vermiyordu..

nurum ben buralardayım arada bakarım yazmak istersen yaz loçkam...yaa bu arada loçkam dedim de((sevalim nasıl acaba...

selam güzeller hafta sonu eşimin açıköğretim sınavı vardı kayınvalidemlerle birlikte eskişehire gittik gezdik,tozduk.çok yorulduk ,geldik yatmadan bi bakayım dedim acaba hamiş haberi var mı diye ama göremedim prenses patlat bi bomba haber topiğimiz çok sessiz kaldı bu aralar......
herkesi çok özledim görüşmek üzeere hepinizi çok öptümmmmmm

deriinişkommmm tatlım hoşgeldn netinin bağlanmasına çok sevindim tam çıkıyodum seni gördüm bi 5 dakka kalayım dedim rahim filmi çektirecekmişsin hadi bakalım inşallah sonuçların temiz çıkarrrrrr korkma aslında hiç acımadı diyemem baya bi acıdı ama allahtan çok kısa sürüyor o yüzden dayanılmayacak gibi değil stres yapıpı kendini kasarsan daha kötü oluyorrrrr

canım iyi yapmışsın havalarda düzeldi artık gez valla..umarım eşinin sınavı güzel sonuç verir bersum...Şeniz

:uhm:
off off sorma canım yaa inan çok korkuyorum.zaten geçen yıl da bu yüzden korkmaktan çektiremedim..ama kaçarım yok artık...dayımın kızının cektirdigi hastanede çektiricem..ama sanırım bu acıyıp acımama olayı kişiden kişiye degişiyor bersum yaa.bünye meselesi midir anlamadım.dayımın kızıda diyo ki,ben hiç anlamadım başladımı diye sordum hatta bitti dediler diyo..sadece ilaç verildigindeki yanmayı anlamış biraz.

neyse delüm çıktın galiba..off bende rahim filmi çektirenleri okuyodum..kimisi çok acıdı dio kimisi bişey anlamadım diyo..biride demiş öldüm bittim off yaaaa...en iyisi rahat olmak galiba...
neyse canlar bende kaçtım Allaha emanet olun..öpüyorum hepinizi.:a015:

selam hanımlar güzel bir hafta diliyorum..
DERıNıM yaa topicin hali böyle işte inanki hiç içimden gelmiyo girmek .hepimiz boşladık galiba .üzülüyorum buduruma..buarada filmden korkma tatlım yaa biraz acı veriyo ama sonuç iyi çıkarsa herşeyi unutuyosun.hem bunlara alışmamız gerek değilmi bide doğumu düşünsene .inşallah herşey yolunda gidecek hayırlısıyla hamiş kalıcan tatlım..buarada karnın ağrıyomuş geçmiş olsun şimdi nasılsın tatlış..
NURUM naber canım iyisin inşallah...
BERSUM gezmelere gidip gelmişsin ohh negüzel iyi yapmışsınız kafanı dağıtmışsındır..senide özledim canım..
GÖKCEMM KANKAM nerdesin yaa merak ettim seni herşey yolundadır inşallah.böyle habersiz bırakma .
MAKBUŞ yine gezmedemisin kız ?öptüm senide..
AKASıA hoşgeldin aramıza .inşallah enkısa zamanda müjdeni alırsın tatlım..

buarada BONCUĞUM uğramış merak ediyodum onuda .canım minişin cinsiyeti belli oldumu ?herşey yolunda inşallah.öpüyorum senide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…