"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güle güle giysin makbusum rabbim hayirlisini versin tek eksigi camasir olsun bacim hersey olur dolarda tasar valla benim iki aylik camasiri oldu bile ne görsek aldim cimcimeye

riciimm kisss sen benimki gibi yollamiyosundur bacim ben senin üzerine kac defa bosadim anaciimmm imamda gelmez oldu nikah tagzelemeye neyse tutmayin beni garular yatacam ben zor yaziyorum vallaaa
yürüyüste yapiyorum yoruluyorum yaa byeee

evet gökcem ıyı gectı şükür cnm sagolsaın ıyıgeceler aglamcıgım
kızlar bende kacr cok yorgunum yrnda erkencıyım kendınıze ıyı bakın cok öptüm

iyi geceler aglamacım kib ii uykular
makbuşum bende acaip kilo ile hamile kaldım demiştim zaten ama dogduktan sonra gider hepsi inş sıkma canını
kızlar bende kaçıcam malesef kociş benide çagırıyo kendi gitti kib ii geceler öptmmmmm

sağol exüm haklısın sağlıcakla gelsinde canım feda ona..tekrar iyi geceler sana..

riçim sanada iyi geceler canım kendine iyi bak üzülme olurmu kocaman öptüm seni

evet makbercim takma kafana sen miniğin düşün kimsenin sana faydası yok.allah korusun sıkıntıdan erken doğum yaparsın bak.düşünme ilgilendiğin kadar ilgilendin zaten

haklısın gökçem aman bi fazlalık kilo olsun gider nasılsa..sende mi kaçıyon iyi madem sanada iyi geceler kendine iyi bak Allaha emanet ol.senide yiğenimide öptüm..

masalcım bende kaçıyorum yine başladı öksürük krizlerim evden hastalık eksik olmuyor ki iyileşiyim..neyse öptüm senide iyi nöbetler

derinim icerdemisin datlum seni görünce girdim hee yatcam yoksa
bebişim yoktum ya kusura bakma..kaçırdım hepinizi((
aaa prensibimiymişşş ALLAH ALLAH ilk defa duyuyom alsanaalsanasmileboşver cano bilmiyom da bende erkek gibi düşünüyom:))eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun da dimi bacım
oy bitanem benim yaaa sinirlendirmiş gene seni..boşver takma kafaya gulüm benim...onlar senin degil analarının sevgisine muhtaç..boşver yazın alır nasılsa sende rahatlarsın biraz..senin kocişte anlamıyor bi türlü,sen onların öz anasımısın yaaa,hadi Allah korusun anneleri vefat etmiş olsa annesiz olsalar zaten kimsenin demesine gerek kalmadan tüm sevgini vermeye çalışırsın için el vermez zaten..ama bu durum başka anaları ilgilensin.bırak hiç düşünme bile üzme kendini.bu arada gelemedim kuzeyin oglunu izliyorum da bakayım dedim arada:)öptüm kuşum Allah rahatlık versin.opuyorumnanaktan
iyi akşamlar hanımlar...
bu ay ilk korunmadık 28 nisan adet günüm...ve kasıklarım ağrıyo bişeyler batıyo şişkinlik var.
daha çok mu erken ?
azizecim selam canım.Allah gönlüne göre versin inşallah ilk denemede tutmuştur:Saruboceq:
tamam kızlar bende sizi öptüm ii geceler hepinize

masalım iyi nöbetler tatlım...iyisindir umarım...kaçırdım hepinizi ben yaa tühh..neyse seni de çok öptüm datlumŞeniz

riçimmm fıstıgımm öptüm seni canım benim..sıkıntılı gördüm gene seni..neyse inşallah sıkıntın gider tez zamanda bebişim benimŞeniz

iyiyim canım ya nolsun..bi içeri gidiyorum tv bakıyorum bi buraya geliyorum birini yakalarım belki diye:))seni yakaladım.kocişle volkan konagın programı izliyoruz her hafta.

ay evet bizde onun hastasıyız candan konuktu ama ben izleyemiyorummaalesef nöbetler yüzünden az kaldı bırakacam bu işi yav

opuyorumnanaktanahh canımmm üzülme yaa..
valla candan döktürüyo yine..olsun haftaya izlersin sende cnm...
masalcım kusuruma bakmazsan ben kaçıyorum ya yanlız bırakmak istemezdim ama sabah kalkamıyom sonra.yavaş yavaş yatagı açayım da uyuyalım..
öptüm seni iyi nöbetler tatlım

saol canım tabiki yat canım ben nede olsa sabaha kadar ayaktayım:)iyi geceler sana tatlım

canim gözün aydin sonuclarin iyi cikmis insallah birdahaki sefere cinsiyetini ögrenirsin rabbim gönlüne göre versinopuyorumnanaktan
canim belki hamilesindir bende hamileligimi gögüslerimin asiri agrimasindan dolayi anlamistim hayirlisi olsun yarin bir test yap merakin gider en azindan:CüvCüv:
ya kızlar altta gözüküyorsunuz ama yzmıyorsunuzzz yaaaa

canim selam gecmisi okuyordum yeni gördüm nasilsin

derin canim nasilsin sen gene kapali gözüküyorsun bu kk napti sana böylekaydirigubbakcemile3

iyiyim zeyncim ne yapalım geçici kistlerle uğraşıyorum işte.sen nasılsın bebişin nasıl canım

neyse kizlar ben kaciyorum acayip uykum geldi yarin görüsürüz insallah masalcim sana hayirli nöbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…