bebişim yoktum ya kusura bakma..kaçırdım hepiniziderinim icerdemisin datlum seni görünce girdim hee yatcam yoksa
aaa prensibimiymişşş ALLAH ALLAH ilk defa duyuyom alsanaalsanasmileboşver cano bilmiyom da bende erkek gibi düşünüyom:))eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun da dimi bacımben geldimmmmmmm
bersum senden cevap gelmeyince bende çıktım canım yaa bebegin cinsiyetindede ilk başta oglan dogdu içime sonra kız die düşündüm ama erkek hissediyom öyle seviyom bazen:) rabbim saglıklı nasip etsin inş hepimize de
aglamacım saol canım sen naıslsın neler yapıyosun bebegin hazırlıklarını tamamladın mı?:hulya:
derinsaol bitanem vur canım bitane daha vur benim için adamın prensibiymiş sölemezmişşş uyuslarrrrr yaf diyom nede olsa ilk bebek fark etmez kandıramadım :) sen nasılsın canımolumunekankayizsmile
ebroşşşşşş kızz demek sen artistlerlen resimler çekiniyosunsositososito bizede göstert biara msn den looo sen nerdesin bakemm gelmedin topice
makbuşş sen napıyon datlum bebik nasıl sen bişeyler aldın mı minik kızına isim düşündün mü bide ilk sayfada hamişleri yaz çocuklarının kız mı erkek mi onu yaz sonra isimleri ni yaz bebeklerin sonra dogan bebeleri yaz emi datlumkaydirigubbakcemile5
richim kız senide özledim gelmiş gitmişsin off muhabbet edemiyoruz hiç yaa sen nasılsın çok yalnız kalmıyon umarım canımzemuszemus
nuruncum presedi almıştın kullanıyosun demi inş oda sana vesile olcak canım rabbim sanada nasip etcek
oy bitanem benim yaaa sinirlendirmiş gene seni..boşver takma kafaya gulüm benim...onlar senin degil analarının sevgisine muhtaç..boşver yazın alır nasılsa sende rahatlarsın biraz..senin kocişte anlamıyor bi türlü,sen onların öz anasımısın yaaa,hadi Allah korusun anneleri vefat etmiş olsa annesiz olsalar zaten kimsenin demesine gerek kalmadan tüm sevgini vermeye çalışırsın için el vermez zaten..ama bu durum başka anaları ilgilensin.bırak hiç düşünme bile üzme kendini.bu arada gelemedim kuzeyin oglunu izliyorum da bakayım dedim arada:)öptüm kuşum Allah rahatlık versin.opuyorumnanaktanaman canım bilindik şeyler hala gözümün içine bakıyor çocuklarıyla ilgileniyim diye aşağıya inerken dedimki sabah kalktığınızda ki erken kalkıyolar odanızı toparlayın camını perdesini açın ödevlerinizi yapın neymiş onların zaten tv izlemeye oyun oynamaya hkaları yokmuşşş bende dedim madem öyle bundan sonra benden hiç bişey bekleme tek kelime sormasınlar bana..öyle sinirleniyorumki kızlar alıp kucağıma pışpışlıyım istiyo çocuklarını
azizecim selam canım.Allah gönlüne göre versin inşallah ilk denemede tutmuştur:Saruboceq:iyi akşamlar hanımlar...
bu ay ilk korunmadık 28 nisan adet günüm...ve kasıklarım ağrıyo bişeyler batıyo şişkinlik var.
daha çok mu erken ?
tamam kızlar bende sizi öptüm ii geceler hepinize
canim gözün aydin sonuclarin iyi cikmis insallah birdahaki sefere cinsiyetini ögrenirsin rabbim gönlüne göre versinopuyorumnanaktanslm hanımlar ben geldim dr agitim minigim ense kalınlıgı 1.74 müş iyi dedi dr um kan verdim pazartesi çıkıcak onun sonuçlarıda cinsiyetini de söylemedi bi daha ki gelişinde söylüyücem sana dediuyusssss dr nolcak alsanaalsanasmile neyse hepnizi öpeyrummm akşam görüşürüz
canim belki hamilesindir bende hamileligimi gögüslerimin asiri agrimasindan dolayi anlamistim hayirlisi olsun yarin bir test yap merakin gider en azindan:CüvCüv:slm kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun bugün misafirim vardı sabahtan kalktım işlerimi hazırlığımı yaptım size bişey soracam benim adetimin bugün 45.günü 2gündür göğüs uçlarım çok ağrıyo ve karnımın altı acayip ağrıyo acaba hamile olma ihtimalim varmı sadece göğüs uçlarım hamileliklerimde ağrımıştı içime güzel bir his doğdu işallah rabbim
ya kızlar altta gözüküyorsunuz ama yzmıyorsunuzzz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?