"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim zeyncim ne yapalım geçici kistlerle uğraşıyorum işte.sen nasılsın bebişin nasıl canım

sagol canim iyiyim bebekte iyi en son on gün önce gitmistim doktora hersey yolundaydi birdahaki randevum 29nisan ozaman hersey dahada belli olur ilaclarmi kist yapiyor sana

evet canım klomen kullandım o yaptı.bu ay kendi haline bırakalım dedi acaba bu ay olurmu kist varken merak ediyorum

derin canim nasilsin sen gene kapali gözüküyorsun bu kk napti sana böylekaydirigubbakcemile3

canım dün gece konusamadık ya.uykum gelmişti çok ..sende yatmışsın hemen zaten...
pro üyelerin çevrimdışı görünme özelligi var:)))bende kk yı açık bırakıyorum arada gelip bakıyorum kolay oluyor.öbür türlü sürekli burda görünüp yazmıyomuş gibi oluyordu.
ikidebir de açmaya ugraşmıyım diye böyle görünüyom genelde ama pc başında olmuyorum pek...iyiiym zeynim seni sormalı kızzz bebiş nasıl sen nasılsın kaç haftalık olmuştun yazdıysanda unuttum valla.bizde rahim filminden sonra ilk çalışmayı yaptık önceki gün:kedi:bugünlerde çok çalışın dedi doktor.hem yumurtlama günleri hemde filmden sonra kalma ihtimali yüksekmiş ...

kızlarrr günaydın herkeslereeee açılış benden bugün tabi makbuş karısı ben yazarken yetişip yazmazsa gene :roflol:
hepinize güzelliklerle dolu,aklınızın alamayacagı kadar harika sürprizzlerle dolu mutluluktan aglayacagınız bir hafta diliyorum hatta yıl diliyorumopuyorumnanaktan

bu arada dün bana bi abla ugradı komşu bizim caddede dükkana ugradı yani...
herzaman gelir fal bakar aradakaydirigubbakcemile3
rahim filmini söyledim çift rahim dedim .ben seni korkutmak istemedim aklıma gelmişti dedi bende çift rahimim ama bak iki çocugum oldu dedi.söyleseydim kafanda kurardın korkardın dedi...hiç korkma hiç bişey olmaz,kalırsan dinlenirsin bol bol yada hiç bişeyde olmayabilir dedi.onun da geç olmuş bebegi ama zorlu geçmedi dedi..içim rahatladı kızlar bu kadar yakınımda aynı şeyi yaşayan birinin olması iyi geldi moral verdi yani...
bende işe gitmeden size bi bakayım dedim hepinizi çok öpüyorum canlarımmmm..akşam kaynanamlara gidiyoruz bayaa oldu gitmedik özleştikzemuszemus
gece ugrayabilirsem ugrarımopuyorumnanaktan

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bu ay senden güzel haberler aliriz benim bebis bugün 9+5 oldu simdilik hersey yolunda allaha sükür müjdeyi bekliyorum

herkese iyi hafta sonları....
amanın neçok birikmiş geçmiş:)
makber, derin gökçe richi masal ebrar prenses ve tüm güzeller hepinizi öptüm allaha emanet olun..
prenses inşllah hamilesindir güzelima yaw..
gökçecim ben preedi kullanamıyom çünkü daha gelmedi buda benim şansıma napalım nasip bu ay geçti artık ovulasyona başlayamadım ama önümüzdeki ay başlarım umarım..

aman bacım hep konuşuyoruz bunları biliyosun insan olan laftan anlar o yüzden oluruna bıraktım bundan sonra..
nan karu gece uyuyamadım hiç sabahta erken uyandım ama kalkmadım yataktan yoksam sana papuç bırakırmıydım hiçalsanaalsanasmile

herkese iyi haftasonları güzeller dilerim istediğiniz gibi bir gün geçirirsinizŞeniz

selam güzeller maşallh akşam baya muhabbet etmişsiniz kaçırdım muhabbeti yaa.neyse eski günlere dönecez inşallah..
hepinizi öpüyorum selam veriyim dedim işler beni bekliyo .kendinize iyi bakın..

slm güzeller bi bakıp kaçıcam hemen güzel bi hafta sonu geçirin inş bende acaip yoruldum gene kocişe halıları silkelettim bende tozları aldım kahvaltı bulaşık derken epey yoruldum:) neyse herkes ii inş kib öptmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus

slm kızlar gününüz güzel gecsın
derınım tatlım ıyıym cnm ya kötü olmak ıstemıyorum artık hersey bızler ıcın sonucta sağol fıstıgım düşündügün ıcın benıopuyorumnanaktan

SELAM güzeller ben günün yorgunluğunu ve hastalığımı halen atamadım üstümden ama iyiki hafta sonu dinleniyorum
arkadaşıma gidip geldim de kızın anlattıklarını dinleyince halime kocama şükrettim 2 çocuğu var kaynanası ile yaşıyor uzaktan bakınca çok mutlu mesut bi aile gibi görünüyorlar ama içi çok başka arkadaşımda öğretmen ama kocasından harçlık alıyor bazen diyo cebimde 1 ekmek alacak param olmuyor dedi çok zor valla o kadar para kazan şu düştüğün hale bak ne yapsa yaranamıyo valla arkadaşı dinledim dinledim kendi halime şükrettim herkes bu hayatta bişeylerden çekiyor bizimde tek derdimiz bebişlerimizin nazlı olması olsun ne yapalım allah beeterinden saklasın ama ben inanıyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK sadece biraz zaman bugün çok pozitifim keşke hep böyle olabilsem ya da olabilsek değil mi?

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:bu topiğe uğrayan tüm kızlar hepimiz böle olucaz inşallahhhhhhhhh
tüh hamile smile yapmıştım çıkmamış o zaman söze dökeyim hepimiz koca göbişli olucaz ama bebiş göbişi

selam güzeller bugün fazla olmasada gezdim yine bebiş için oda baktık ve sipariş ettik n fazla 1 ay içinde gelicek acelem yok nasılsa..size resmini ekliyim ama ren tam bu değil açık kahve ve beyaz en çok beyazlığı dikkat çekiyor..bilerek o renk istedim olurda 2. düşünürsem ve erkek olursa boşa gitmez :)))

yorumlarınızı bekliyorum güzeller

makbusum cok tatlı allah gülegüle kullanmayı nasıp etsın cnm benım a.s.

bersum hep böyle pozıtıf ol tatlım sana cok yakısıyoropuyorumnanaktan
aslında haklısın halımıze bin şükür bızım mınısler nazlılar neyapalım bızım farkımızda bu olsunkaydirigubbakcemile3gelınce görürler nazı veletlerklava::dance::dance::teytey:
sağol ıyı dıleklerın ıcınde haklısın hersey güzel olcak ve hepımızı hamıs kalcaz :hooray:

riçimm sağol bitanem Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah..

kızlar bu akşam yengeme davetliyiz gece geç gelirim uğramaya çalışırım gelince öpüyorum hepinizi

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah bu ay senden güzel haberler aliriz benim bebis bugün 9+5 oldu simdilik hersey yolunda allaha sükür müjdeyi bekliyorum
amin inşallah canım benimopuyorumnanaktan
oyy maaşallah annesiii yani 2buçuk ay olmuş bilem.Allahım güzelll mi güzell saglıklı akıllı bir evlat nasip etsin gulümopuyorumnanaktan
he ya anlamıyolar cidden..boşver dedigin gibi oluruna bırak canım..kendini düşün biraz rhatına bakmaya çalış..Şeniz
niye uyuyamadım bitanem hayırdır?
selam güzeller maşallh akşam baya muhabbet etmişsiniz kaçırdım muhabbeti yaa.neyse eski günlere dönecez inşallah..
hepinizi öpüyorum selam veriyim dedim işler beni bekliyo .kendinize iyi bakın..
inşallahhh dönücezzz canoooo:Saruboceq:dün girince bikaç sayfa okudum diye sevindim ya ne günlere kaldıkkaydirigubbakcemile3
canımm sende güzel bir haftasonu geçir dicem ama yorgunlukla başlamışsın..çok yorma delüş kocan yapsa bile nede olsa herşeyi beceremiyo onlar sende yoruluyon çok bak...neyse yarın dinlen bol bol..duymayım temizlik yaptım dediginiklava:
aman hep iyi ol fıstıgım benim..ben sizleri düşünmeyecem de kimi düşünücem aşkol yanim:)))konusuruz bi ara msn de kuşum öptüm seniopuyorumnanaktan

delü bersuşummmmmmmŞeniz
gerçekten cnm yaa halimize binlerce kere şükür olsun...
aynen böyle devam canım benim hep böyle pozitif ol...opuyorumnanaktan
simileler çıkmasada ben anladım onu..en baştaki sen ol kıssskaydirigubbakcemile3 dur ben yapam senin yerine...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

riçimm sağol bitanem Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallah..

kızlar bu akşam yengeme davetliyiz gece geç gelirim uğramaya çalışırım gelince öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…