"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi geceler güzelerim tatlı rüyalar hepinize uyumaya gitmeden bakim dedim zate kimse yok olsa şaşardım:)
bersum hep böyle pozitif ol canım rabbim senide tüm arkadaşlarımıda sevindiricek inşşşşşş
derinim ço k çalışmadım ama artık az hareket ettigim için kendimi daha yorgun hissediyom ondan datlum sen naptın kaygana gille :)

makbuş bebikin takımı çok güzel yaa rabbim saglıkla kullanmak nasip etsin inşş çok pahalımı takımlar

ıyıgeceler kızlar sıze tatlı rüyalar dılım kacım dedım öptüm sızlerı
gökcem beraber kacalım fıstık sanada tatlı rüyalar kib tatlım

makbercim cok güzelmis bebisin odasi rabbim hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin
sağol zeynimm sende eklersin bebikin biraz daha büyüyünce inşallahhhh

makbuş bebikin takımı çok güzel yaa rabbim saglıkla kullanmak nasip etsin inşş çok pahalımı takımlar
ayy siz beğendikçe daha çok içime siniyor canlarım benim çok sağolun..ya markası belis ürünleri kaliteli ve güzel bizim burdaki bayisinden sipariş ettik biz toplamda 950 ye geldi ama tanıdık olduğu için 900e indi ve taksit sınırıda yapmadı eline geçtikçe verirsin dedi.bide bebek arabası beğendim ama ona zaman var daha tutma yerinde tek düğmeyle kapanıyor araba çok pratik ana kucağıda hediyesi

derinim seninkinide alıntı yapmak istedim ama alıntı içine yazdığın için olmadı sanırım :)) senle konuşmuştuk zaten daha önce tunişind aynı dediğini hatırlıyorum çünkü..artık darısı başınıza diyim daha iyileri sizlerin olsun..

kızlar eve geldik bakıyım dedim yiğenim hastaymış ablamın kızı muhtemelen kızamıkçık geçiriyor araştırdığım kadarıyla gebelerde kötü sonuçlara mal oluyomuş anneme gidemicem bi süre.işin en kötü yanıda büyük kızın okulu annemlerin orda okul çıkışı falan hep yiğenimle oraya gidiyolar ki bu biraz da sırnaşık öper durur milleti..eğer onada bulaştıysa ben yanarım.selimede dedim belirti gördüğün an yoluyosun evden.inşallah bişey olmaz..neyse çok çene yaptım kaçıyorum artık ben dün gecede hiç uyuyamadım inşallah bu gece sorunsuzca uyurum öpüldünüz hepiniz

anladım canım benimŞeniz
bende napayım kaynanagilimle oturduk,tüllerimi nasıl yaptırsak diye dert tuttu ikimizi de:))izin gününde tülcüye gidicez dolaşıcaz daha dogrusu..salonum yamalı gibi kaldı bi camı sırf güneşlik.

amin cnm isteyen herkesin başına inşallah:Saruboceq:
kızz iyi etmişin belirti gördünüz mü yollayın hemen bulaşmasın sana Allah muhafaza...geçmiş olsun yegenine de cnm.
iyi uykular bitanem..bende yatıyorum bi bakmaya gelmiştim sadece.
12 buçuk gibi geldik eve anca yatıyom işte.
kızlar hepinize iyi uykular tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

tünaydınlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan açılış benden yine makkoşşşlülülülülülü
bakmayın böyle neşeli gibi göründügüme :çok üzgünüm:
kocişle atıştık sabah çok sinirliyim.hatta dünden beri sinirliyim ona.
internet baglandı yine aynı "gel hadiiiii" ler başladı..
işten geliyo nefes almadan internetin başında..arada yanıma geliyo oturuyo biraz göz boyamak için bi bakıyom sonra yine kaçmış.:mymeka:
bu travian oyununu ne etsek de ortadan kaldırsak yaa cinnet geçiricem..hayır anlamıyorum sanal bierşey nasıl bu kadar baglar insanı yaaa..bide burayla kıyasladıgında iyice çıldırıyorum...burası gerçek anlamıyor.oyunla bir mi Allahaşkına yaaaa!
işin en komigide oyundaki sürtüşmeler sanki gerçek bir köyü almışlarda amanın asker girmiş de tahıl yokmuş da yok sen benim birlige gel de offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.
hergün bagrına bagrına geliyo ynıma tv izleyemiyoruz insan gibi oturup..tahmin edersiniz nasıl sinir olur insan.sonrada gelip gel film bulalım film izleyelim bebişim,birer kahve içelim çay içelimm eeeeeee saat olmuş gecenin kaçı bunları işten gelince yemek sonrası yapman gerekir ama yokkk önce köylerini hal yoluna koyacak...
anlayacagınız çalışmalarda geç saate kalıyor bazen bu yüzden.
dünde aynı muhabbet oldu bende sabah sinirlendim,en çok sen istiyosun çocugu ama şu köyler yüzünden dogru dürüst gitmiyo dedimm.dogum kontrol hapı alcam yarın dedim çok da derdimdi!neyime benim çocuk yapmak dedim sen böyle köylerinle vakit geçiriyorsun zaten ne gerek var çocuga diye kızdım...suçlu oldugu için bişey de demiyo he he deyip geçti..giderkende öpüyo çıkmadım camada bakmaya:1closedeyes:
ohhhh alırım dogum kontrolümüüüüüü bakarım keyfime bu ne yaaa onunla mı ugraşıcam .zaten rahattım iyice rahatlarım adetimi olurum gününde ohh mis gibi.
söyletiyo insanı yaaaa:mymeka:
neyse başınızı şişirdim ama çok sinirliyim şuanda.
birazdan işe gidicem bu moralle müşterileri kırmazsam iyi.
bana kızmayın hap için kararlıyım doktorlada görüşücem ..daha bizimkisi çocukluktan çıkmamış ben neyleyim çocugu yaaaaaaamafoldumben

iyi pazarlar..
makbercim odanız çok güzel rabbim içine sindirsin...
derin öyle deme valla hepsi öyle allah akıl fikir versine hepsine seninki bana benimki sana benzemez üzme kendini hangi evde tartışma olmuyorki hap mevzuunuda kafandan çıkar derim ben..

selam tatlışlar güzel bir pazar diliyorum...
DERıNıM yok öyle hap alıcam filan bu erkekler hep aynı benimkide gelir gelmez oturur başına napalım yaa canları sağ olsunda baksınlar .sende çok haklısın ama işte teknoloji evlere girdiğinden beri ne eskisi gibi muhabbet oluyo nede huzur.teknoloji gelişti diye seviniyoruz ama insanları koparıyo bu meretler resmen.sıkma tatlı canını saat koymayı deneyin belki işe yarar tatlım..
MAKBUŞ ay minişin odası çok güzel maşallah rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .iyi yapmışsın açığını tercih etmeklen .güle güe kullanın bitanem.buarada sen nasıl oldun?
BERSUM demek hala atamadın hastalığı kıyamam ya dikkat et kendine .bide böyle pozitif olunca çok hoşuma gidiyo inanki çok doğru diyosun herşey güzel olcak.öpüyorum tatlış..
GÖKCEM sen ve miniş nasıl?kendini yoruyosun galiba azcık dikkat et iş ypma bırak kocişin yapsın yada pis kalsın .yakın olsak gelirdimde ahh nerde..
NURUM sen nasılsın tatlım ?anneciğin geldimi?belin ağrıyodu seninde daha iyidir inşallah..
RıCHıM tatlışım sen nasılsın ?sende buara çok pozitifsin çok mutlu oluyorum sizi böyle görünce .inşallah herşey çok güzel olcak..
ZEYNıM miniş büümüş maşallah .iyisin değilmi tatlım herşey yolunda inşallah .karşılaşamıyoruz özledim senide..
SENAM sen nasılsın ikizlerde iyi inşallah rabbim sana bağışlasın onları öptüm senide..
GÜNÜM sen nasılsın canım ?herşey yolunda inşallah .özletiyosun kendini bitanem..
AĞLAMAM naber şişko hamişim .şaka yapıyorum sen dedin diye .iyisin inşallah buarada minişin ismi çok güzel rabbim hayırlı ömür versin .seninlede görüşemiyoruz özledim..
MASALCIM kistlerle başın dertte galiba ahh bu kistler benimde derdim allah başka sıkıntı vermesin .herşey yolunda inşallah canım...
TUANACIM sen nasılsın ?sende soğan kürü yapıcaktın başladınmı canım?herşey gönlünce olsun..
PRENSESıM nasılsın ?varmı değişiklik.inşallah müjdeyi patlatırsın tatlım yaa ..
TURKUAZCIM sen nasılsın?epeydir muhabbet edemedik herşey yolunda inşallah..
CEYLANIM uğramışsın ama karşılaşamadık özledik sohbetini canım öpüyorum senide..
inşallah unuttuğum olmamıştır .olduysada affola .
SEVALıM var ama o bizi unuttu galiba o gelmesede hep aklımda benim inşallah iyidir..
SEMOŞUMDA VAR tabiki minikleriyle uğraşıyo heralde hiç uğramadı .rabbim bağışlasın bebişlerini inşallah..

ayy yoruldum aslında topicimiz çok kalabalık ama nedense kimse kimseyle karşılaşmıyo buda beni çok üzüyo ne oldu bize bilmemki?inşallah enkısa zamanda eskisi ibi oluruz..

yok canım burdayım valla hala hastayım öksürük eklendi bi de amannn yarın bi daha dr gidicem heralde sen naptın kız kardeşin gitti mi ne güzel gezdiniz

canım yaa geçmiş olsun dikkat et kendine havalar aldatıyo insanı..
bende aynıyım canım yaa kardeşim yarın gidiyo .evet baya gezdik iyi oldu aslında bugün pikniğe gitcekti hava bozuk kaldı yani..

nan karu yine dellenmişin ya az bi sakin ol hele öfkeyle kalkan zararla oturur unutma.boşgeç şimdi hapı mapı beni delirtme alsanaalsanasmilenet konusunda haklısın abartıyo eniştecik bazen ama bu konuşmandan sonra korkar biraz sanırsam..
nurcum sağol bitanem darısı sizlere inşallah
oyy ebuşum çok sağol canım sizler beğendikçe benimde daha çok içime siniyor..bende iyiyim sağol uğraşıp duruyorum işte öyle..

kızlar ancak uğrayabildim herkeslere iyi pazarlar..yiğenlerim bende bugün yengemin babası rahatsızmış hastaneye gittiler bana bıraktı oda.bende parka çıkıcam hem onlar eğlenir hem bana gezme olur..artık akşam görüşürüz öpüldünüz hepinizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…