"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim sagol bacim inss degildir hep son ayda oluyormus iki ay kaldi bizede hayirlisi bakalim neyapalim

makbusuuummm odaniz hayirlis olsun bacim güle güle yatsiinn inss

derincim seninde moralini bozmuş canın sıkmış heralde kociş valla bu internet çok iyi çok hoşta gerçekten aile içi iletişimi bitiriyo bizim evde de ben kalkıyom eşim oturyo-eşim kalkıyo ben oturuyom hiç boş kalmıyo pc yatana kadar bu böyle bi ara hiç açmıyoduk ne güzel oturup uzun uzun muhabbet ediyoduk şimdi ise konuştuğumuz çay içer misin şu kanalı açsana işte anca öyle bizimde bu duruma bi son vermemiz lazım en iyisi belli bi saat belirlemek 1 saat sen 1 saat ben dicem çok mu oldu acep sonrasında kapatalım pcyi dicem sende kocişinle otur sakin kafayla konuş paylaş içindekileri eminim seni anlıyacaktır canım hemen bebiş fikrindende vaz geçme bak rahim filminden sonraki aylarda gebelik riski daha yüksek canını sıkıp moralini de bozma nolur unutma canım HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

OY ağlamacımda burdaymış ah canım ismini bulmuşsun minik prensesinin çok güzel bi isim ismiyle yaşasın uzun uzun canım

kızlar benim avatardaki çocuk erkek mi bu kadar zamandır kullanıyom bu avatarı şimdi dikkatimi çekti yoksa oluşum mu olacak benim???*

evet tatlım erkek ınsallah allah gönlüne göre versın

Son düzenleyen: Moderatör:
sagol bersuum darisi sizlere inss cok düsündüm ama icime sindi sonunda allahin izniyle koyacam bebegimin ismini hiranur kendide sevsin yeter....
bersuum oglan galiba banada oglan geldi inss bi oglusun müjdesini verirsin en yakin zamanda bacim inss

richiimm kiss duymadinmi yaziyorya bacim ismi hayirlisi bakalim......

kısmet ağlamacım olsun da artık kız erkek fark etmez sağlıcakla gelsinde aman bende sanki hamileyimde yarın cinsiyetini öğrenmeye gidicekmişim gibi konuşuyorum ah ah inşallah o günleride görürüm

sagol richim birde herifi ikna edebilsem bu isim konusunda hic uylasamiyoz

bersuum belki rabbim konusturuyo kiss inss olcak o günlerde ama ne zaman bakalim

Back
X