"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

allah derınım senı tekrar evlenelım eslerımzle
aaa makbus bı türk fılmı vardı ya sezercık aılesının düğünde oluyodu ya sende nıkah tazelede bızde gelelım cnm ya hep bebiş annesıyle babasının düğününü görmüş olur:asigim:

kaydirigubbakcemile3he ya ne oynamıştık demi delüm benimm :)) keşkem dediğin gibi olsaydı ama kader işte bacım geç oldu acık

olsun geç oldu ama iyi oldu..iyiki hepinizi tanıdım..herkes ayrı şehirlerde olmasaydı keşke düşünsenize kızlar,hepimiz aynı şehirde bigün bi buluşma ayarlamışık oyyy nefis olurdu yaaaaaaaaaaaaa:lepi:

benım esımde yengec hııı demek o onun ıcın bgn böyle derınımdelikafadulden

aaa makbus bı türk fılmı vardı ya sezercık aılesının düğünde oluyodu ya sende nıkah tazelede bızde gelelım cnm ya hep bebiş annesıyle babasının düğününü görmüş olur:asigim:
benimkini ikna etsem bana uyarda o yanaşmaz yaa :))) aman düşünmesi bile güzel
olsun geç oldu ama iyi oldu..iyiki hepinizi tanıdım..herkes ayrı şehirlerde olmasaydı keşke düşünsenize kızlar,hepimiz aynı şehirde bigün bi buluşma ayarlamışık oyyy nefis olurdu yaaaaaaaaaaaaa:lepi:
evet canom geç oldu güç olmadı belli olmaz belki birgün buluşuruz kader bu belli olmaz

:roflol:delüşşş ne iyi olur hee..bende bi ara düşünüyodum nikah tazelemeyi kocişe diyodum köyde de dügün yapalımkaydirigubbakcemile3
kız bu arada söylemeden geçemeyecegim az önce tuhaf bişey oldu..zeynimin yazıyı okudum ya,birden içimden riçim hamile oldugun geçti anlık bişey anlatamıyorum da şuanda...Allahım inşallahhh:Saruboceq:

selam arkadaslar derincim evet gecmisi okuyordum nasilsiniz

selam canım..iyidir ne olsun kaynatıveriyoruz azıcık gel sendeŞeniz

richcim elbise güzel görünüyor sanada kimbilir negüzel yakisir eskiden bende ne giysem yakisirdi yas gittice heryerden yaglar firliyor birsey yakismiyor

benım esımde yengec hııı demek o onun ıcın bgn böyle derınımdelikafadulden

mavı elbıselı kaldım bende:roflol:
aa eşin yengeç demek..benimkisi de yengeç:))
biz sankim bu anı daha önce yaşadık riçim:roflol:

benimkini ikna etsem bana uyarda o yanaşmaz yaa :))) aman düşünmesi bile güzel

evet canom geç oldu güç olmadı belli olmaz belki birgün buluşuruz kader bu belli olmaz

aminnn inşallahhhhhhh:Saruboceq:

derincim sen daha öncede iki kisi icin demistin hamile hissettigini sanirim onlar hamile belki richberyde hamiledir insallah

makbercim yarin evlilik yildönümünmüs rabbim yavrunuzla birlikte hayirli uzun yillar kutlamayi nasip etsin insallah

sağol zeynimmm aminnnnnn valla bana en büyük hediye meleğim oldu başka bişey olmasada olur..inşallah seneye seninkide kucağında olur bitanemm

sağol zeynimmm aminnnnnn valla bana en büyük hediye meleğim oldu başka bişey olmasada olur..inşallah seneye seninkide kucağında olur bitanemm

ah canim benim insallah bebek hareketlenmeye baslamayana kadar korkular hep sürecek eminim sendede öyle olmustur

derincim sen daha öncede iki kisi icin demistin hamile hissettigini sanirim onlar hamile belki richberyde hamiledir insallah

evet canım.en son gökçeme demiştim o hiç ihtimal vermiyodu hatta sürpriz oldu...
esensedayı da hissetmiştim yellowla ikisini:)))yani trukuaz.

evet canım.en son gökçeme demiştim o hiç ihtimal vermiyodu hatta sürpriz oldu...
esensedayı da hissetmiştim yellowla ikisini:)))yani trukuaz.

insallah artik sizlerden bekliyoruz güzel haberleri banada doktorum dogal yolla hamile kalman zor tüpbebek yaptirman lazim demisti benimde bayagi moralim bozulmustu ama rabbim ol dedikten sonra oluyor biraz sabir bildiginiz gibi benim kizim kocaman oldu persembe günü dogum günü 13 yasina girecek o yüzden sakin ümizsiz olmayin ben hamile kalmadan bir ay önce elevit diye bir vitamin kullandim halende kullaniyorum tabiki sifa rabbimden onlar birer vesile canim sizde isterseniz deneyin hamile kalmadan üc ay önce baslamak gerekiyormus belki faydasi olur

Back
X