derınım sıkma ıcını cnm ya bende cok kötüyüm bgn ama hep kendımıze zarar verıyoruz of of
evet valla hep kendimize oluyor olan...boshayallersmile
yok dolunay zamanıda degil o zaman öyle oluyorum da .yengeçler ay dan etkileniyo ya o bakımdan:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derınım sıkma ıcını cnm ya bende cok kötüyüm bgn ama hep kendımıze zarar verıyoruz of of
kaydirigubbakcemile3he ya ne oynamıştık demi delüm benimm :)) keşkem dediğin gibi olsaydı ama kader işte bacım geç oldu acık
benimkini ikna etsem bana uyarda o yanaşmaz yaa :))) aman düşünmesi bile güzelallah derınım senı tekrar evlenelım eslerımzle
aaa makbus bı türk fılmı vardı ya sezercık aılesının düğünde oluyodu ya sende nıkah tazelede bızde gelelım cnm ya hep bebiş annesıyle babasının düğününü görmüş olur:asigim:
evet canom geç oldu güç olmadı belli olmaz belki birgün buluşuruz kader bu belli olmazolsun geç oldu ama iyi oldu..iyiki hepinizi tanıdım..herkes ayrı şehirlerde olmasaydı keşke düşünsenize kızlar,hepimiz aynı şehirde bigün bi buluşma ayarlamışık oyyy nefis olurdu yaaaaaaaaaaaaa:lepi:
:roflol:delüşşş ne iyi olur hee..bende bi ara düşünüyodum nikah tazelemeyi kocişe diyodum köyde de dügün yapalımkaydirigubbakcemile3allah derınım senı tekrar evlenelım eslerımzle
aaa makbus bı türk fılmı vardı ya sezercık aılesının düğünde oluyodu ya sende nıkah tazelede bızde gelelım cnm ya hep bebiş annesıyle babasının düğününü görmüş olur:asigim:
selam arkadaslar derincim evet gecmisi okuyordum nasilsiniz
benım esımde yengec hııı demek o onun ıcın bgn böyle derınımdelikafadulden
aa eşin yengeç demek..benimkisi de yengeç:))mavı elbıselı kaldım bende:roflol:
benimkini ikna etsem bana uyarda o yanaşmaz yaa :))) aman düşünmesi bile güzel
evet canom geç oldu güç olmadı belli olmaz belki birgün buluşuruz kader bu belli olmaz
sağol zeynimmm aminnnnnn valla bana en büyük hediye meleğim oldu başka bişey olmasada olur..inşallah seneye seninkide kucağında olur bitanemm
derincim sen daha öncede iki kisi icin demistin hamile hissettigini sanirim onlar hamile belki richberyde hamiledir insallah
evet canım.en son gökçeme demiştim o hiç ihtimal vermiyodu hatta sürpriz oldu...
esensedayı da hissetmiştim yellowla ikisini:)))yani trukuaz.