"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

olur tatlım koyalım hepberaber bızde defıle yapalım topıgımızdekaydirigubbakcemile3

makber hadi hayırlısı seneyede kızınla birlikte kutlarsınız..
aminn bitanem çok sağolopuyorumnanaktan
kızlar hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız? umarım hepiniz için herşey yolundadır.topiğe uğramıyorum diye bana kızmayın lütfen.durumumu biliyosunuz neyseki 12.haftayıda kazasız belasız atlattım ama tehlike devam ediyor yani eskisi kadar olmasada...Dikkatli olmam iğnelerimi zamanında yapmam gerek.Bilgisayarın başındada fazla kalmamam lazım o yüzdende gelmiyorum.eşim çok kızıyor.ama sizide çok özlüyorum.bir ara yine gelir haber veririm.makbuşum.gökçem.sena,zeyn iyi olmanıza sevindim.ebrarcım,derinim,nurum ve adını saymadığım kızlar allah sizinde göbüşlerinize bebiş koyar inşallah allaha emanet olun hepinizi :öptüm yanaktan:
canım sen iyi ol yeter neden kızalım sana maşallah zaman hızlı geçiyor inşallah bundan sonrasınıda kazasız belasız atlatırsın canım dualarımda olucaksınopuyorumnanaktan
canım valla çogu öyle benimkisi herzaman degil ama bazen sinirlerimi çok bozuyor..beni boşlamaz hiç o yüzden böyle yaptıgında zoruma gidiyo çok:(((
geçen arkadaslara gittik ohhh ne pc var ne bişey olsada oturmam diyo çocuk ne güzel.ama bizimkiler bebek maaşallah.

offf canım benim ya bilemiyorum sabah kızgınlıkla söyledim işte tüm gün de düşündüm alsammı diye inan blöf yapmıyorum o böyle yapınca zaten az olan hevesim tamamen gidiyor...bakalım gelince neler olacak..tüm gün de aramadı sanki ben suçluyum daalsanaalsanasmilehergğn arar sesini duymak istedim diye:çok üzgünüm:
sen nasılsın canım benim.kardeşin gidiyormuş uzaktamı oturuyodu cano?Allah kavuştursun bitanemŞeniz

oyy bersum benim yaa sen bu aralar ne çok rahatsızlandın..çok geçmiş olsun canım.seninde benim gibi alerjik bronşitinde vardı galiba.faranjit oluyo arada da..mevsimden cnm benim çok dikkat et kendineŞeniz

bilmiyom makbuşum bazen diyorum ben mi çok üzerine gidiyorum ama ben bagrınmasam kimbilir kaça kadar oturur...sen yokmuşsun bu akşam tüh konuşurduk biraz bugün hiç iyi degildim ben ya:(((gün geçmek bilmedi.

canım ya niye unutalım tatlım geçen bende yazmıştım cevap zeynom..Allahım daha da iyi etsin bebişkon saglıkla gelsin canımŞenizsevindim iyi olmanıza.opuyorumnanaktan

sende sagol zeynimŞenizamin inşallah .
anamm sizin oralarda kiralar ne çokmuş kızz..bizim millette buradan gurbete gidiyo ki para kazansın göya oralarda kiralar öyleyse enflasyon nasılsır Allah bilirakannehir

evet cano çok sinirliyim hala..tüm gün kulagımda sabahki tartışmamız bana söyledigi manyakça laflarkaydirigubbakcemilegelsinde hesabını sorucam tek tek..
tüpler açık ama bizde icraat yok..olmayacakda bu ay görür o alsanaalsanasmile:dilcikar:

anamm 2 yıl oldu bile kızz MAAŞALLAH:nazar: sanki daha dün kocişine güzel bir gece hazırlamıştın yaaa...inşallah çok güzel geçer bu defa canım benimŞeniz

tatlımmmŞenizAllahım sonuna kadar sorunsuz götürsün inşallah:Saruboceq:
sen iyi ol da biz kızmayız kuşum yat dinlen pc ye bakma dogru diyo eşin..
önemli olan sensin...öpüyorum sedamŞeniz
aman canım yaa kendini sıktığına değmez valla ben sonuna kadar sana hak veriyorum çok abartıyor eniştecik tam sopalık yani :oklava:ama inanıyorum sen onu yola getirirsin..otur plan yapın günde 1 defa oturma hakkınız olsun ikinizinde mecburen sende fedakarlık yapıcan ama anca yola gelir...
valla öyle böyle geçti bacım zaman baksana 2 yıl yani :))) bu gece kına gecemdi yorgunluk var üstümde ondandır heralde kaydirigubbakcemile3
slm kizlaarrr nasilsiniz bakalim canlarim yaa offf kötü haldeyim ellerim uyusuyo kizlar korkuyorum bi hastalik belirtisimi yoksa son aydayim o yüzdenmi anlamadim kizlaarrr bana bi akil verin bakaliiimmm
exüm korkma hemen kız benimde ellerim çok uyuşuyor hem uyuşuyo hem şişiyor ama sen yinede doktorunla görüş için rahat etsin.ayrıca yiğenimin isminide çok beğendim adıyla yaşasın inşallah..
bende şimdilik senin eski isme taktım Nisa Ömür düşünüyorum ama bellide olmaz
makberım evlılk yıldönümün kutlu olsun cnm nıce yıllara evladınla esınle sevdıklerınle ınsallahopuyorumnanaktan
esencgım masllah cnm sen ıyı olda ugrama cnm önemlı degıl dıkkatet kendıneopuyorumnanaktan
nurum sen neypıyon cnm ya annenlerın gelmesıne az kalmıs galıba hadı gözün aydın
derınım sende takma tatlım kafaya üzme kendını :1hug:
bitanemmm çok sağolll Şenizinşalah sende önümüzdeki yıldönümnü göbişinde bebişinle kutlarsın
makbuşum minişine bebiş odası almışsın yeni gördüm iyi günlerde sağlıcakla kullansın yeğenimiz inşallah eve getirtip yerleştirincede eklersin resimleri bakarız bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun nice mutlu yıllara bebişinizle birlikte kutlamak nasip olsun zaman çok hızlı geçiyor değil mi
bersum beğenmene çok sevindim canım sağol hele bi gelsin herşeylerini tamamlıyım resmini eklicem tabi sizler can yoldaşı oldunuz bana hayırlısıyla doğumdan bile naklen yayın yapıcam size kaydirigubbakcemile3kutlaman içinde ayrıca teşekkür ediyorum canım haklısın zaman çok hızlı geçiyor..pek bişey beklemiyorum ama bakalım kociş bey ne yapıcak :))
richim sagol bacim inss degildir hep son ayda oluyormus iki ay kaldi bizede hayirlisi bakalim neyapalim

makbusuuummm odaniz hayirlis olsun bacim güle güle yatsiinn inss
sağol canommm amin..sende aldıysan eklesene resmini

derincim seninde moralini bozmuş canın sıkmış heralde kociş valla bu internet çok iyi çok hoşta gerçekten aile içi iletişimi bitiriyo bizim evde de ben kalkıyom eşim oturyo-eşim kalkıyo ben oturuyom hiç boş kalmıyo pc yatana kadar bu böyle bi ara hiç açmıyoduk ne güzel oturup uzun uzun muhabbet ediyoduk şimdi ise konuştuğumuz çay içer misin şu kanalı açsana işte anca öyle bizimde bu duruma bi son vermemiz lazım en iyisi belli bi saat belirlemek 1 saat sen 1 saat ben dicem çok mu oldu acep sonrasında kapatalım pcyi dicem sende kocişinle otur sakin kafayla konuş paylaş içindekileri eminim seni anlıyacaktır canım hemen bebiş fikrindende vaz geçme bak rahim filminden sonraki aylarda gebelik riski daha yüksek canını sıkıp moralini de bozma nolur unutma canım HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
canım benim yaa çok sagol destegin için..inan bizi anlatmışsın sanki...iletişim azalıyor gerçektende...bak mesela şimdi o kalktı ben geldim bi bakınayım dedim..biraz tv seyrettik ama öncesinde...fazla oturmadı bugün..hoş zaten benimki saat 9:30 da geliyor 1-2 saat ya takılıyo yada 1 saat ama o bile fazla geliyo bana.hep yanımda olsun istiyorum ondan kızıyorum:((
yok canım bebekten vazgeçmek degil de çok sinirli oldugum için öyle yapmak istedim.şimdilik korunsam diye düşündüm kızdıgımdan.
bende bi ara saat koymayı düşündüm kocişede dedim az oturmaya çalıştık falan ama bi şekilde kopuyo gene bi yerden aynı devam ediyoruz...kendimede kızıyorum bazen ona kızdıgım kadar...başım agrıyo sabahları...oturdugumuzda çok aşırı bişey degil ama etkiliyor işte kafa bu...yemekte konumaya kalktım yine parladı,neymiş hep o suçluymuş ben hiç degil mişim...herşeyi sakin kafayla oturup konuşuruz biz bersum içimizi dökeriz birbirimize.hele ben neyden rahatsız oluyorsam alır karşıma derdimi anlatırım hep anlaşırız barışırız...bu defa da öyle olacak ama bende bugün bi sorun var tutukluk var hiç konuşasım yok...onunda gerginligi hafiften üzerinde.sakin konuşamıyoruz bi türlü iki gündür..birazdan yatınca iyice barışırız merak etme...amma uzun yazdım haa:)))

aglamacım sen niye öyle oldun bakim kız..gerçi sende bize sormuşsun ama hiç bi fikrim yokki hayatım..belki hamileligin son dönemlerinde oluyodur he?

riçimm ben senin yazdıgını gördüm fıstıkım ama yazmamışım kusuruma bakma emi..bide buralara gelebilsen fikir verirdim de o da imkansız demi?inşallah gönlüne göre bir kıyaft bulursun..aaa ama renk konusunda tek tavsiyem SAKS MAVı kesinlikle..favori rengim :lepi:

Son düzenleme:
riçim abiye bakıyon demek bak sana model ekliyim belkim hoşuna gider

kisaabiyeler3uj9.jpg

kisaabiyeler5un3.jpg

riçimmm koydugun resim bi harika hemde en sevdigim renkkk:)))

makkoş napıyon kısss..ben herüfü dövdüm geldim oturdum pc başına:)))ama gidicem az sonra.

derinim hoşgeldin canım
riçim elbise modelide rengide çok güzel..biraz daha bakınıyım ben oralarda vardır mutlaka satan yerler

sağol makbusum cok ıyısın tatlım ah bu güzel seylerı bıde alıcak yer olsakaydirigubbakcemile4

hoşbulduk canım benim...
offf içim sıkılıyo kıslar yaaa ne yatmak geliyo içimden,ne konuşmak ne gülmek...niye böyleyim bugün yaaa:((((

iyi ettin derinim aman ne yapam ya yorgunum oturuyom öle yatıcamda o bile zor geliyor :))

ee kına gecen yeni bitti az oynamadık haakaydirigubbakcemile3ondan yorgunsun...
daha önce tanımak isterdim seni düşünsene kuşum dügünlerimize gelirdik.şimdi evin bi köşesinde dügünde çekildigimiz resmimiz olurduboshayallersmileben saks mavi gece kıyafetimi giyerdim aklinialirimsmile

derınım sıkma ıcını cnm ya bende cok kötüyüm bgn ama hep kendımıze zarar verıyoruz of of

kaydirigubbakcemile3he ya ne oynamıştık demi delüm benimm :)) keşkem dediğin gibi olsaydı ama kader işte bacım geç oldu acık

Back
X