"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende geceleri uyayamiyorum saga sola derken uyayamadim genealsanaalsanasmilesabah 5.30da namaza kalktim yatayim dedeim gene uyuyamadim saat 7de kiza kalkiyorum saat caldi kapatmis uyumusum bir firladimki saat 7.30 hemen kizi kaldirdim besdakikada hazirlandi okula gitti napicam ben böyle bilmiyorumakannehir
cnm yaa evet seninde okula yollama telaşın var dimi...insan gece uyuyamayınca sabah felakete dönüşüyo resmen.
artik görünüyorsun asagida böyle daha iyi olmus

gerekmedikçe görünmez olmuyorum:)))pc başında olmadıgımda görünmez kalıp bırakıyom canım.

valla bende tam diyecektim ki hiç çalışsım yokboshayallersmile

bizimde sali günü kahvalti günümüz var arkadaslarla camide bulusuyoruz kahvaltimizi yapiyoruz sohbet ediyoruz bende birazdan cikicam cikmadan bir bayim dedim kkya aliskanlik yapti burasi

bizimde sali günü kahvalti günümüz var arkadaslarla camide bulusuyoruz kahvaltimizi yapiyoruz sohbet ediyoruz bende birazdan cikicam cikmadan bir bayim dedim kkya aliskanlik yapti burasi

aa ne güzel yaaa.iyi sohbetler size canım..bende evde oldugumda hergün kardeşmle kahvaltı ediyoduk ne güzel..çıkıp geziyorduk..bu yaz kısmet olmayacak heralde çalıştıgım için..saglık olsun napalım..geçen sene de keşke çalışsam diyodum:))
bende kaçıyom şimdi canım giyineyim 10 da açıyom dükkanı gecikmiyim..öptüm seni iyi bak kendine.opuyorumnanaktan

öyle canim bu aralar bayagi sessiz buralar sende bende gec kalmayalim sana allah kolaylik versin aksama görüsürüz insallahopuyorumnanaktan

slm hanımlar gününüz güzel geçsin inşş kimseler yok yaa neyse bende kociş gelmeden haber edeyim dedim benim net yoktu dün ikili sonucunuda aldık çok şükür oda iyi çıktı bi sorun yokmuş :emir_bebek: rabbim bu duygyu herkese yaşatsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepinizi öpüyorum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

makbuşum evlililk yıldönümünüz müş dün geç kutluyucam :) rabbim saglık mutluluk huzuru bereketi bi ömür evinizden eksik etmesin seneye bebeginizle birlkite kutlayın inşşŞeniz

hepinize slm kızlar...

gökçem ikili sonucunun temiz çıkmasına sevindim....ben de çok endişeleniyorum bana büyük ihtimal ikili ve dörtlü test yapılmıcak çoğul olduğu için ama ense kalınlığı olayından bir hayırlısıyla çıksaydık....

slm hanımlar gününüz güzel geçsin inşş kimseler yok yaa neyse bende kociş gelmeden haber edeyim dedim benim net yoktu dün ikili sonucunuda aldık çok şükür oda iyi çıktı bi sorun yokmuş :emir_bebek: rabbim bu duygyu herkese yaşatsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

gökçecim çok sevindim allah size bağışlasın sağlıcakla doğmuş resimlerini görürüz inşallah..

NURUM az kalmış anneciğinin gelmesine hayırlısıyla dönerler inşallah.peki bu uçaklar kalkmıyo filan onlarda etkilenirlermi acaba?
canım eşin konusundada çok haklısın onlardan çaba görmeyince insan çok üzülüyo benimkide aynıydı yıllar geçtikce düzeldi şükür sizinkilerde düzelir inşallah..

ebrarcım ilgin için sağol Şeniz bilmiyorumki yarın sabah çıkacaklarmış istanbula gelecekler ama bi sorun varmı yokmu bişey demedi hoş haberleride yokyaa :roflol:
ebrar inşallah bizlerede nasip olur topiclerin birinde arkadaşın biri gitmiş ve resimler eklemiş çok heves ettim ayyy kuş gibi uçasım geldimafoldumben
bilmiyorum bu adam beni çok üzüyo biliyosun bazı tavırlarını anlatmıştım:tomato: işte bende harçlıklarımı biriktieip bişeyler alıyorum yesin diye vitaminde aldım ama yeme içme zahmetinde bulunmuyo çok kızdım ağladım benim anne olmaya hakkım yokmu diye ama boşunaymış..
bu arada allah kavuştursun kardeşini ; ağlama gelin olunca napacaksıneyvahedigeldismile

cnm bnm inş hep beraber o günleride görücez Allah'ın izniyle
nurcumda hemen kıskandıı lülülülülülü
nur sende inş ikizlere hamiş kalırsın istediğin gibi canımm yaa sana karşı zaten çok mahçubum hala gelmedi sinir oldum yarında gelmezse ptt ye gitcem ortalığı karıştırıcam
sinir oldum millete bir haftada gelir bana bir ay olcak hala gelmedi sinir şeyler yaa
eşlerimizin bizden çektiği de ayrı bi mesele zaten sositososito
elimize ne geçerse yediriyoruz delikafadulden
ben şimdi geldim ya kimsecikler olmaz,neyse hepiniz Allah'a emanet olun

evvet kıskandım varmı hıh sempatiksalakcinni
şaka şaka allah bari içimizden birine tez zamanda nasip etsin o yetermafoldumben
mahcup falan olamdında bende sinir oldum bi insan bukadarmı şanssız olur..
ya o niye benden çekiyorkiiii valla şükretsin bana CADIARZU
bide eğer çocuk benden dolayı olmasaydı varyaaa mezardaki akrabaları bielm duymuştu; kaynanam ağzına bile almıyor çocuk konusunu..
neyse şerekcim rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

canım benim yaaa...sen benim hislerime bakarsaannnkaydirigubbakcemile3delü karının tekiyim işte...keşke hislerimiz hep gerçek olsa...dilerimki hepiniz tez zamanda kalasınız:Saruboceq:
sende herüfü macun komasına sokacan :roflol:benimki de yapsamda yimez denemedim hiç gerçi ama pekmez hele hiç agzına sokmaz :))

öyle deme bazılarının hisleri kuvvetli oluyor Şeniz
ah deriinn ben meraklımıyım onu pohpohlaya pohpohlaya yedirmeyi ama napayım artık tınmıyom bile ister yer ister yemez dün camdan dışarı atacaktım hem parama hemde kavonazlarıma acıdım sempatiksalakcinni çünkü özenerek aldığımı yaptığımı görsün diye cicili kavonazlara koydum onlarıkafamçokkarıştı ne aptalım amamafoldumben
sen nasılsın hayat nasıl geçiyo yeni evinin fotolarını koysana loçkam ben meraklıyım biliysin :sm_cool:

ya ben toplu alıntı yapmayı bilmediğim için böyle tek tek yaptım :umursamaz:
richi makber ve diğer güzeller herşey gönlünüzce olsun...
prenses uğramamış yoksam hamilemi??

makbuşum benim sanada günaydın hayatımopuyorumnanaktanvalla bilmiyom üşüttüm mü neettim ama agrılarım var hep yaşlı karılar gibinboshayallersmile
biliyom cano çocuklar hep geriyo seni onun dışında çok iyi herşey Allahım korusun bi daha eskisi gibi kavga gürültü olmasın:Saruboceq:
yattın mı orada mısın gelde azıcık konusakŞeniz
canım benim kaçırdım seni yaa ama benim elimde olmadan :(( elektrikler kesildi yoksa hemen kaçmazdım..ayrıca sen bugün izinli değilmiydin neden çalışıyosun
bitanem çok sevindim sonucunun güzel çıkmasına inşallah devamıda böyle sorunsuz geçicek..
makbuşum evlililk yıldönümünüz müş dün geç kutluyucam :) rabbim saglık mutluluk huzuru bereketi bi ömür evinizden eksik etmesin seneye bebeginizle birlkite kutlayın inşşŞeniz
canım amin Allah razı olsun inşallah sende seneye bebişin kucağında yazarsın bana Şeniz

sağol nurum seninde herşey gönlünce olsun..toplu alıntıyı söylitim hemen sana alıntı yaptığın yerin yanında MQ yazıyor..kimlerin mesajını alıntı yapmak istiyorsan onun mesajının altındaki MQ 'ye bas en sonuncusunda da alıntı yap butonuna basıyorsun o kadar..inşallah anlatabilmişimdiropuyorumnanaktan

hepinize slm kızlar...

gökçem ikili sonucunun temiz çıkmasına sevindim....ben de çok endişeleniyorum bana büyük ihtimal ikili ve dörtlü test yapılmıcak çoğul olduğu için ama ense kalınlığı olayından bir hayırlısıyla çıksaydık....

sağol nurum seninde herşey gönlünce olsun..toplu alıntıyı söylitim hemen sana alıntı yaptığın yerin yanında MQ yazıyor..kimlerin mesajını alıntı yapmak istiyorsan onun mesajının altındaki MQ 'ye bas en sonuncusunda da alıntı yap butonuna basıyorsun o kadar..inşallah anlatabilmişimdiropuyorumnanaktan

makbercim sağol yaptım galiba sempatiksalakcinni

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum .
DERİNİM saol kuzum yaa sağlıkla dönsünde insan üzülsede mecburiyet olunca katlanıyosun işte.bugece bende rahatsız uyudum yaa nedendir bilmem .buarada kaana takıyosun bazı şeyleri galiba film olayına gelince üstüne bişey geliyo benimde öyle olmuştu :))ya şu bebikler bize neler konuşturuyo demi .off off .buarada bende hasta oldum yine biraz erken oldu ama soğanın etkileri galiba .aman olsunda olmaması daha beter.öptüm seni kuzumm.
MAKBUŞUM saol canım allah razı olsun .sen nasılsın minişde iyi inşallah .nezaman gideceksin doktora?
GÖKCEMM gözünaydın canom konuştuk gerçi ama burdanda söyleyim .rabbim 9 ayını böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin inşallah .senide öptüm kuzu...
NURUM nedemek yaa ilgiye ilgi güzel oluyo allah sendende razı olsun inşallah sorunsuz gelirler cano.rabbim bizede nasip etsin buyıl düşünüyoduk ama olmadı işte rabbim çağrılmayı nasip etsin hepimize.eşinide takma bırak bakalım oluruna biz hep kendimize yapıyoruz kendileri bilir valla sonra bizi suçluyamazlar.hadi öptüm senide..

Back
X