"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla yaaa hemde onu yanlışlıkla yazarken o kadar emin olarak yazdım ki kaydirigubbakcemile3düzeltmeyi yapmasaydım tebrikler başlardı bile..inşallah o günleride görücen canım benimopuyorumnanaktan
eşimle ilgili konuyu diyosun sanırım...ya dün ceza verdim bugün daha yumuşagım...aman biz küs kalamayızki zatenkaydirigubbakcemile3

cnm bnm inş hep beraber o günleride görücez Allah'ın izniyle
nurcumda hemen kıskandıı lülülülülülü
nur sende inş ikizlere hamiş kalırsın istediğin gibi canımm yaa sana karşı zaten çok mahçubum hala gelmedi sinir oldum yarında gelmezse ptt ye gitcem ortalığı karıştırıcam
sinir oldum millete bir haftada gelir bana bir ay olcak hala gelmedi sinir şeyler yaa
eşlerimizin bizden çektiği de ayrı bi mesele zaten sositososito
elimize ne geçerse yediriyoruz delikafadulden
ben şimdi geldim ya kimsecikler olmaz,neyse hepiniz Allah'a emanet olun

Son düzenleme:
cnm bnm inş hep beraber o günleride görücez Allah'ın izniyle
nurcumda hemen kıskandıı lülülülülülü
nur sende inş ikizlere hamiş kalırsın istediğin gibi canımm yaa sana karşı zaten çok mahçubum hala gelmedi sinir oldum yarında gelmezse ptt ye gitcem ortalığı karıştırıcam
sinir oldum millete bir haftada gelir bana bir ay olcak hala gelmedi sinir şeyler yaa
eşlerimizin bizden çektiği de ayrı bi mesele zaten sositososito
elimize ne geçerse yediriyoruz delikafadulden
ben şimdi geldim ya kimsecikler olmaz,neyse hepiniz Allah'a emanet olun

amin inşallah canımopuyorumnanaktan
bende geldim kimsecik yok yine.offf nerdesiniz kızlar yaaaa.boshayallersmile

herkeslere iyi akşamlar derinim merak etmişin beni iyiyim canım çok şükür valla bugün öğleye kadar yattım sonrada işlerle uğraştım yemek falan derken selim geldi..koca bi çiçek yaptırmış aşkitom bana :asigim: yemekten sonra dışarı çıktık biraz gezdik sonrada nikahtan sonra gittiğimiz kafemize gittik orası bizim buluşma mekanımızdı..eskiyi yadettik geldik..şimdide midem bulanıyor biraz uzanıcam sonrada yatmaya gidicem:kedi:

neyse herkeslere iyi geceler diliyorum yarın görüşürük nasipse öpüldünüz fıstıklar

canim benim cok sagol annelik her kadina yakisir rabbime her namazimda dua ediyorum hepiniz icin insallah tez zamanda sizlerin güzel haberlerini alicaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağol cnm benım allah razı olsun duaların ıcın allahım senınde bütün dualarını kabul etsın bebişini kucagına alıp mıs kokusunu ıcıne cekmenı nasıpetsın hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

selam hanımlar hepinize iyi geceler..
MAKBUŞUM biraz geç oldu ama evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem .rabbim gelecek yılda kızın kucağında kutlamayı nasip etsin .sevdiklerinle eşinle ve evlatlarınla nice güzel senelere erdirsin tatlım...
RİCHİM abiye bakıyomuşsun bulabildinmi tatlım?inşallah gönlünce bişey bulursun..
DERİNİM geçmiş olsun başın ağrıyomuş inşallah daha iyisindir .buarada sormuşsun kızkardeşim okuyo tatlım bu akşam yolcu ettik çok zor oluyo ayrılık yaa ağlamaktan gözlerim şişti .sağlık olsunda 2 ay sonra burda inşallah.kocişinle barıştınızmı?

GÖKCEM uğramamış merak ettim iyidir inşallah .
buarada arkadaşlar ben bi karar aldım görüyorumki kimse cevap yazmıyo bundan sonra bende geçmişe bakıp yazmıycam .böyle olunca çok canım sıkılıyo sanki umursanmıyomuş gibi .dün uzun uzun herkese yazmaya çalıştım ama malesef birkaç kişinin haricinde cevap yazan olmamış .üzüldüm şahsen.neyse artık böyleolması gerekiyo galiba..

NURUM az kalmış anneciğinin gelmesine hayırlısıyla dönerler inşallah.peki bu uçaklar kalkmıyo filan onlarda etkilenirlermi acaba?
canım eşin konusundada çok haklısın onlardan çaba görmeyince insan çok üzülüyo benimkide aynıydı yıllar geçtikce düzeldi şükür sizinkilerde düzelir inşallah..

herkeslere iyi akşamlar derinim merak etmişin beni iyiyim canım çok şükür valla bugün öğleye kadar yattım sonrada işlerle uğraştım yemek falan derken selim geldi..koca bi çiçek yaptırmış aşkitom bana :asigim: yemekten sonra dışarı çıktık biraz gezdik sonrada nikahtan sonra gittiğimiz kafemize gittik orası bizim buluşma mekanımızdı..eskiyi yadettik geldik..şimdide midem bulanıyor biraz uzanıcam sonrada yatmaya gidicem:kedi:

neyse herkeslere iyi geceler diliyorum yarın görüşürük nasipse öpüldünüz fıstıklar
anamm yirim seni benn aşuk karuuuuŞenizMAAŞALLAH hep böyle olsun seviginiz hiç solmasın bebişim...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..valla seni sorarken tamamen aklımdan gitmiş yıldönümünüz oldugu:))unutkanımdır biliyonboshayallersmilesanada iyi geceler bitanemopuyorumnanaktan
MAKBUŞUM biraz geç oldu ama evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bitanem .rabbim gelecek yılda kızın kucağında kutlamayı nasip etsin .sevdiklerinle eşinle ve evlatlarınla nice güzel senelere erdirsin tatlım...
RİCHİM abiye bakıyomuşsun bulabildinmi tatlım?inşallah gönlünce bişey bulursun..
DERİNİM geçmiş olsun başın ağrıyomuş inşallah daha iyisindir .buarada sormuşsun kızkardeşim okuyo tatlım bu akşam yolcu ettik çok zor oluyo ayrılık yaa ağlamaktan gözlerim şişti .sağlık olsunda 2 ay sonra burda inşallah.kocişinle barıştınızmı?

buarada arkadaşlar ben bi karar aldım görüyorumki kimse cevap yazmıyo bundan sonra bende geçmişe bakıp yazmıycam .böyle olunca çok canım sıkılıyo sanki umursanmıyomuş gibi .dün uzun uzun herkese yazmaya çalıştım ama malesef birkaç kişinin haricinde cevap yazan olmamış .üzüldüm şahsen.neyse artık böyleolması gerekiyo galiba..

sagol canım benim..valla tüm gün agrıdı..duş falan aldım hala daha agrı var..bide karın agrım var...karnım agrıdıkça kafamda türlü türlü şeyler kuruyorum..acaba diyorum karnımda mı bişey var da çift rahim gibi göründübilmiyorumkismilegülmeyin sakın valla böyle düşündüm bu akşam..rahim filminde sanki karnımın üstünü de çekmiş..zaten benim gibi çekilen oldumu bilmiyom da karnımın üstüne bi makine getirdiler onuna naptı hiçbir fikrim yok ama neyse...amann sacmalıyom sanırımsempatiksalakcinni
oyy Allah kavuştursun bitanem yaa..kardeş başka bişeye benzemiyo..olsun bak 2 ay sonra geliyomuş ne güzel.yazın bol bol gezersiniz abla kardişŞeniz
kocişle barıştık cano tam küsmemiştim zaten ama soguktum.bugün daha iyiyiz.kıyamıyom delüme napayımboshayallersmile
bu arada topic için söylediklerine katılıyorum..kimseler üstüne alınmasın tabiki ama bende bu konuyu bi ara gündeme getirmiştim..bizler okuyup herkese bişeyler yazmaya çalışıyoruz birsürü alıntı yapıyoruz ama çok kişi es geçiyor yazılanları...okumak zorunda deigl tabi herkes ama o şekilde daha iyi paylaşım oluyor.amann neyse aşkum sen takma kafana böyle şeyleri...biz eskiden beridir alıştık herkese yazmaya ondan vazgeçemiyoruz es geçemiyoruz daha dogrusu...canım arkidişim çok öpüyorum seni..iyi geceler...
hoşçakalın canlarımmmmm bende yatıyorumopuyorumnanaktan

bitanem sağol aminn Rabbim sizlerinde kucağında bebişleriyle en güzel günleri kutlamayı nasip etsin inşallahh..
ayrıca topic için söylediklerine katılıyorum canım bu konu daha öncede gündeme gelmişti..sen nasıl uygun görüyorsan öyle yap olurmu canımŞeniz
anamm yirim seni benn aşuk karuuuuŞenizMAAŞALLAH hep böyle olsun seviginiz hiç solmasın bebişim...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..valla seni sorarken tamamen aklımdan gitmiş yıldönümünüz oldugu:))unutkanımdır biliyonboshayallersmilesanada iyi geceler bitanemopuyorumnanaktan

sagol canım benim..valla tüm gün agrıdı..duş falan aldım hala daha agrı var..bide karın agrım var...karnım agrıdıkça kafamda türlü türlü şeyler kuruyorum..acaba diyorum karnımda mı bişey var da çift rahim gibi göründübilmiyorumkismilegülmeyin sakın valla böyle düşündüm bu akşam..rahim filminde sanki karnımın üstünü de çekmiş..zaten benim gibi çekilen oldumu bilmiyom da karnımın üstüne bi makine getirdiler onuna naptı hiçbir fikrim yok ama neyse...amann sacmalıyom sanırımsempatiksalakcinni
oyy Allah kavuştursun bitanem yaa..kardeş başka bişeye benzemiyo..olsun bak 2 ay sonra geliyomuş ne güzel.yazın bol bol gezersiniz abla kardişŞeniz
kocişle barıştık cano tam küsmemiştim zaten ama soguktum.bugün daha iyiyiz.kıyamıyom delüme napayımboshayallersmile
bu arada topic için söylediklerine katılıyorum..kimseler üstüne alınmasın tabiki ama bende bu konuyu bi ara gündeme getirmiştim..bizler okuyup herkese bişeyler yazmaya çalışıyoruz birsürü alıntı yapıyoruz ama çok kişi es geçiyor yazılanları...okumak zorunda deigl tabi herkes ama o şekilde daha iyi paylaşım oluyor.amann neyse aşkum sen takma kafana böyle şeyleri...biz eskiden beridir alıştık herkese yazmaya ondan vazgeçemiyoruz es geçemiyoruz daha dogrusu...canım arkidişim çok öpüyorum seni..iyi geceler...
hoşçakalın canlarımmmmm bende yatıyorumopuyorumnanaktan
sağol aşkitommm aman ne biliyim aslında pek sorun olmaz aramızda ama asıl mevzu çocuklar biliyorsun kii benim için en büyük sorunda bu zaten boshayallersmileinşallah bebişimiz doğunca az da olsa azalır ne diyim..seninde ağrın varmış aman dikkatli ol üşütmüş olmayasın canım geçmiş olsun.Şeniz

günaydın kızlar bugün hava yağmurlu ve çok bunaltıcı eskiden olsa bu havayı kaçırmaz çıkardım dışarı ama şimdi nerdeee :((( neyse azcık uyuklıcam başım ağrıyor gelirim gün içinde

makbuşum benim sanada günaydın hayatımopuyorumnanaktanvalla bilmiyom üşüttüm mü neettim ama agrılarım var hep yaşlı karılar gibinboshayallersmile
biliyom cano çocuklar hep geriyo seni onun dışında çok iyi herşey Allahım korusun bi daha eskisi gibi kavga gürültü olmasın:Saruboceq:
yattın mı orada mısın gelde azıcık konusakŞeniz

sağol cnm benım allah razı olsun duaların ıcın allahım senınde bütün dualarını kabul etsın bebişini kucagına alıp mıs kokusunu ıcıne cekmenı nasıpetsın hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

canim benim cok güzel dua etmissin:1hug: insallah o günleri görmeyi rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bu arada herkese günaydinopuyorumnanaktan

canlarımm yol arkadaslarımmm hepinize günaydınlarrrr kucakkk dolusu öpücüklerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gece çok rahatsız uyudum ben yaaa.agrıdan falan degil yatak battı sanki bana uyanıp uyanıp durdum:çok üzgünüm:amann sinir yaaa...
kızlarrr size sabah sabah güzel bir haber vereyim.belki bileniniz vardır PASİFİK hamile:)))ben rahim filmini çekilmeden önce ögrendim tesadüfen.nick degişmiş arkadas listeme bakarken bu kim deyip son mesajlarını okudum anaa hamile dedim sonra sordum sen pasifik misin diye evet dedi nicide yeni degiştim dedi..hamileligi de yeni ögrendim dedi...topice ugrayacaktım dedi ama gelmedi sanırım ben kaçırmadım dimibilmiyorumkismileşimdi daha önce niye söylemedin diye kızacaksınız ama inanın kendi rahim filmi bilmemne derdime düşüp unuttum yeminle..darısı hepimize kızlaropuyorumnanaktan

bende geceleri uyayamiyorum saga sola derken uyayamadim genealsanaalsanasmilesabah 5.30da namaza kalktim yatayim dedeim gene uyuyamadim saat 7de kiza kalkiyorum saat caldi kapatmis uyumusum bir firladimki saat 7.30 hemen kizi kaldirdim besdakikada hazirlandi okula gitti napicam ben böyle bilmiyorumakannehir

Back
X