"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canlarım sizlere doyum olmaz ama ben kaçıyorum gözlerim kapanıyor artık..hepinizi öpüyorum kocaman..yarın yeni bir hafta dilerim istediğiniz herşey sizlerle olur iyi geceler:gitme:

insallah artik sizlerden bekliyoruz güzel haberleri banada doktorum dogal yolla hamile kalman zor tüpbebek yaptirman lazim demisti benimde bayagi moralim bozulmustu ama rabbim ol dedikten sonra oluyor biraz sabir bildiginiz gibi benim kizim kocaman oldu persembe günü dogum günü 13 yasina girecek o yüzden sakin ümizsiz olmayin ben hamile kalmadan bir ay önce elevit diye bir vitamin kullandim halende kullaniyorum tabiki sifa rabbimden onlar birer vesile canim sizde isterseniz deneyin hamile kalmadan üc ay önce baslamak gerekiyormus belki faydasi olur

canım yaa Allah evlatlarınızı size bagışlasın MAAŞALLAH.
sagol zeynim..doktor vermedi henüz ama bi sorarım..doktorlarda bizden bıkacak artık onlar demeden biz kurcalıyoz herşeyi :)))

kızlarr ben kaçıyom izninizleee..sizi çok seviyorum canlarım..Allaha emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar.
riçimmm inşşşş güzel bi elbise bulursun cnm benim...
öptüm hepicigiziniopuyorumnanaktan

canim ben doktora sormadan aldim zaten sadece vitamin gecen gittigimde doktoruma gösterdim devam et dedi internette vardir yazarsan cikar bak istersen

canim ben doktora sormadan aldim zaten sadece vitamin gecen gittigimde doktoruma gösterdim devam et dedi internette vardir yazarsan cikar bak istersen

biliyorum canım o vitamini..kardeşim hamileyken kullandı çok iyi gerçekten...
bakıcam canım sagolasın...Şeniz
hadi kaçtım bende görüşürüz kızlar.kaydirigubbakcemile4

bende cıkım barı kımse kalmamıs derınım zeyncıgım allah rahatlık versın canlarım
buarada zeyncıgım bende hamıs kalım davul gıbı sısmeye razıyım kendıne haksızlık yapma emınım cok tatlı ve cok güzelsındır opuyorumnanaktan

anaa kızlar turkuazım hamiş degil kine:))bak yine bi iddia attım ortaya yaf inşallah olacaktır:))
cnmmmm yazını görünce çok mutlu oldum yaa,ağzından bal damlıyor, hayali bile güzel a.s.
ama maalesef bu ay bişe yok şuan kırmızı kartı görmüş durumdayım,ama inş bu ay olur Allah'ın izniyle hepimiz birden kalırız sonra buluşur göbüşlerimizi tokuştururuz:emir_bebek:
Allah söyletmiştir inş yaa:Saruboceq:
sende canını bu gibi şeylere sıkma lütfen bende aynı senin gibiyim çok üstüne düşmemek lazım sanırım

Son düzenleme:
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
turkuaz ınsallah cnm buay hamıs kalırsın :Saruboceq:a.s.

herkese iyi haftalar...
inşallah trkuazcımın haberini alırız tez zamanda derin kalbinden benide geçir bak ona göreguclubacismile
eşler hep böyle be loçkam yengeç benimkide bende yengecim bu sabah kıyamet koptu evdealsanaalsanasmile
ben çocuk gibi elimde kavonazlarla yaptığım aldığım macunları incirleri gezdiriyom o yeme zahmetinde bulunmuyo beni çok yordu bezdirdi artık...
yedim diyo ama ben biliyom o yiyip kavanozun ağzını kapayıp yerine koymaz...
her ay başında umursamıyacam diyom ama bebek sevgisine yenik düşüyommafoldumben
busefer çok kararlıyım, erkek milleti için yıpranmaya değmez...
çok uzattım dimi keçilerim tepemdesempatiksalakcinni

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
turkuaz ınsallah cnm buay hamıs kalırsın :Saruboceq:a.s.

cnm bnm inş tez zamanda hep beraber hemde

herkese iyi haftalar...
inşallah trkuazcımın haberini alırız tez zamanda derin kalbinden benide geçir bak ona göreguclubacismile
eşler hep böyle be loçkam yengeç benimkide bende yengecim bu sabah kıyamet koptu evdealsanaalsanasmile
ben çocuk gibi elimde kavonazlarla yaptığım aldığım macunları incirleri gezdiriyom o yeme zahmetinde bulunmuyo beni çok yordu bezdirdi artık...

cnm sıkma canını amaannn bnmkide yengeç valla kendi haline bırakın boşverin kendi keyfinize bakın sizz

derinim inşallah sana da bir süpriz olur gökçe gibi....

bende cıkım barı kımse kalmamıs derınım zeyncıgım allah rahatlık versın canlarım
buarada zeyncıgım bende hamıs kalım davul gıbı sısmeye razıyım kendıne haksızlık yapma emınım cok tatlı ve cok güzelsındır opuyorumnanaktan

canim benim cok sagol annelik her kadina yakisir rabbime her namazimda dua ediyorum hepiniz icin insallah tez zamanda sizlerin güzel haberlerini alicaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnmmmm yazını görünce çok mutlu oldum yaa,ağzından bal damlıyor, hayali bile güzel a.s.
ama maalesef bu ay bişe yok şuan kırmızı kartı görmüş durumdayım,ama inş bu ay olur Allah'ın izniyle hepimiz birden kalırız sonra buluşur göbüşlerimizi tokuştururuz:emir_bebek:
Allah söyletmiştir inş yaa:Saruboceq:
sende canını bu gibi şeylere sıkma lütfen bende aynı senin gibiyim çok üstüne düşmemek lazım sanırım
valla yaaa hemde onu yanlışlıkla yazarken o kadar emin olarak yazdım ki kaydirigubbakcemile3düzeltmeyi yapmasaydım tebrikler başlardı bile..inşallah o günleride görücen canım benimopuyorumnanaktan
eşimle ilgili konuyu diyosun sanırım...ya dün ceza verdim bugün daha yumuşagım...aman biz küs kalamayızki zatenkaydirigubbakcemile3
herkese iyi haftalar...
canım benim yaaa...sen benim hislerime bakarsaannnkaydirigubbakcemile3delü karının tekiyim işte...keşke hislerimiz hep gerçek olsa...dilerimki hepiniz tez zamanda kalasınız:Saruboceq:
sende herüfü macun komasına sokacan :roflol:benimki de yapsamda yimez denemedim hiç gerçi ama pekmez hele hiç agzına sokmaz :))
derinim inşallah sana da bir süpriz olur gökçe gibi....
amin canım benim inşallah..sen nasılsın senam iyisin inşallah?Şeniz
canim benim cok sagol annelik her kadina yakisir rabbime her namazimda dua ediyorum hepiniz icin insallah tez zamanda sizlerin güzel haberlerini alicaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

zynim Allah razı olsun duaların için..rabbim sanada saglıklı güzel bir hamilelk versin.:Saruboceq:

selam canlarr.işten yeni geldim.bugün biraz geç kapattım.
anamm bi başım tuttu saatlerdir sormayın.bu düzenleyici hap yapıyo bence.
bu baş agrısıyla bide geldim pc ye oturdum yaa ama napiyim merak ediyom topicimizi...
makkoşum neredesin cnm aramadın da hiç iyisin inşallah bebeeemŞeniz

ebrarımla gökçemde girmemiş hiç..kıslar gece ugrayacam inşallah burada olursunuz.

Back
X