Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah artik sizlerden bekliyoruz güzel haberleri banada doktorum dogal yolla hamile kalman zor tüpbebek yaptirman lazim demisti benimde bayagi moralim bozulmustu ama rabbim ol dedikten sonra oluyor biraz sabir bildiginiz gibi benim kizim kocaman oldu persembe günü dogum günü 13 yasina girecek o yüzden sakin ümizsiz olmayin ben hamile kalmadan bir ay önce elevit diye bir vitamin kullandim halende kullaniyorum tabiki sifa rabbimden onlar birer vesile canim sizde isterseniz deneyin hamile kalmadan üc ay önce baslamak gerekiyormus belki faydasi olur
zeynım emınım sanada cok yakısır cnm cok sagol
canim ben doktora sormadan aldim zaten sadece vitamin gecen gittigimde doktoruma gösterdim devam et dedi internette vardir yazarsan cikar bak istersen
cnmmmm yazını görünce çok mutlu oldum yaa,ağzından bal damlıyor, hayali bile güzel a.s.anaa kızlar turkuazım hamiş degil kine:))bak yine bi iddia attım ortaya yaf inşallah olacaktır:))
günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
turkuaz ınsallah cnm buay hamıs kalırsın :Saruboceq:a.s.
herkese iyi haftalar...
inşallah trkuazcımın haberini alırız tez zamanda derin kalbinden benide geçir bak ona göreguclubacismile
eşler hep böyle be loçkam yengeç benimkide bende yengecim bu sabah kıyamet koptu evdealsanaalsanasmile
ben çocuk gibi elimde kavonazlarla yaptığım aldığım macunları incirleri gezdiriyom o yeme zahmetinde bulunmuyo beni çok yordu bezdirdi artık...
yedim diyo ama ben biliyom o yiyip kavanozun ağzını kapayıp yerine koymaz...
her ay başında umursamıyacam diyom ama bebek sevgisine yenik düşüyommafoldumben
busefer çok kararlıyım, erkek milleti için yıpranmaya değmez...
çok uzattım dimi keçilerim tepemdesempatiksalakcinni
bende cıkım barı kımse kalmamıs derınım zeyncıgım allah rahatlık versın canlarım
buarada zeyncıgım bende hamıs kalım davul gıbı sısmeye razıyım kendıne haksızlık yapma emınım cok tatlı ve cok güzelsındır opuyorumnanaktan
valla yaaa hemde onu yanlışlıkla yazarken o kadar emin olarak yazdım ki kaydirigubbakcemile3düzeltmeyi yapmasaydım tebrikler başlardı bile..inşallah o günleride görücen canım benimopuyorumnanaktancnmmmm yazını görünce çok mutlu oldum yaa,ağzından bal damlıyor, hayali bile güzel a.s.
ama maalesef bu ay bişe yok şuan kırmızı kartı görmüş durumdayım,ama inş bu ay olur Allah'ın izniyle hepimiz birden kalırız sonra buluşur göbüşlerimizi tokuştururuz
Allah söyletmiştir inş yaa:Saruboceq:
sende canını bu gibi şeylere sıkma lütfen bende aynı senin gibiyim çok üstüne düşmemek lazım sanırım
canım benim yaaa...sen benim hislerime bakarsaannnkaydirigubbakcemile3delü karının tekiyim işte...keşke hislerimiz hep gerçek olsa...dilerimki hepiniz tez zamanda kalasınız:Saruboceq:herkese iyi haftalar...
inşallah trkuazcımın haberini alırız tez zamanda derin kalbinden benide geçir bak ona göreguclubacismile
eşler hep böyle be loçkam yengeç benimkide bende yengecim bu sabah kıyamet koptu evdealsanaalsanasmile
ben çocuk gibi elimde kavonazlarla yaptığım aldığım macunları incirleri gezdiriyom o yeme zahmetinde bulunmuyo beni çok yordu bezdirdi artık...
yedim diyo ama ben biliyom o yiyip kavanozun ağzını kapayıp yerine koymaz...
her ay başında umursamıyacam diyom ama bebek sevgisine yenik düşüyommafoldumben
busefer çok kararlıyım, erkek milleti için yıpranmaya değmez...
çok uzattım dimi keçilerim tepemdesempatiksalakcinni
amin canım benim inşallah..sen nasılsın senam iyisin inşallah?Şenizderinim inşallah sana da bir süpriz olur gökçe gibi....
canim benim cok sagol annelik her kadina yakisir rabbime her namazimda dua ediyorum hepiniz icin insallah tez zamanda sizlerin güzel haberlerini alicaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek: