"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

geldim delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:teytey:
nuuniiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aklinialirimsmile

nunişşay unuttum demeyi canım yaa.evin resimlerini istemişsin,bende çok istiyorum koymayı ama çok eksiklerim var gulüm tamamlamadan koymayacagımboshayallersmile
en başta tüller..salonda iki cam var.iki tane aynı tül yaptırıcam mecbur.şu kruvaze tüllerden istiyorum aslında.güneşligi de store olsun diyorum ama bakalım.derin araştırmalar içindeyim.netten bakıp duruyorum.olmuşken güzel olsun diyorum öyle işte..
sonra avizeler degişecek falan.bikaç eşya alıcam..tamamlansın daha zamanı var cnm.
tatliş ben kaçıyorum biraz bekledim ama gelmedin delüş:))
öptüm seni iyi bak kendine.
makkoş ebroş tüm kıslar görüşürüzzz öpüyrumopuyorumnanaktanaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

derin sen banamı nunişş diyon anlamadım loçkam..
aman bea canım eksik bitermi rabbim sana bi ev nasip eylesin inşallah içine sine sine alırsın erbişeyini..
kıyamam kimse yoktu bende tozuttum be güzelim...
bende salona tül yaptırdım predesii yok sade fonu var üsütünde boncuklu falan..
kakada çok güzel evler var fikir edinirsin.

Son düzenleme:
gökcem ıkılı testlerın cıkmıs cnm cok sevındım cnm gözünaydın a.s.
ebrarım kız kardesın gıtmıs cnm umarım en yakın zamanda tekrar bıaraya gelırsınız hem bak bız varız yerını tutmayız ama hep yanındayız:1hug:
angel hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün darısı bızlerın basına:Saruboceq:
nurum burdaydın cıkmıısın galıba cnm öptüm senıde
makbusum derınım zeynom bersum günüm ve dıger kızlar kendınıze ıyı bakın opuyorumnanaktan
ya buarada sevalıde cok özledık umarım gelır artık cok meraktayızmafoldumben

slm kızlar nuh acil birşey sormak istiyoum size.benim reglym 1nisan ya 31günde regly oluyorum.geçen hafta her ilişkiden 1gün sonra çok az kahverengi akıntı geliyor.peçeteye sildiğim zaman.sizce neden olabilir çok merak ettim

masalım pek bılgım yok ama tatlım yerlesme kanamasımı acaba ınsallah öyledır doktoruna sor ıstersen ıhmaletme

kımse gelmıcek galıba bende kacım kızlar allaha emanet olun opuyorumnanaktan

kıslar benim içinde dua edin nolur allah bağışlarsa 2,5 yaşında bir oğlum var ama doktor 6 ay içinde hamile kalmamaı söledi yoksa ameliyat olucam. bu ay tutturamadım ve hastalandım bugün son 5 ayım kaldı (

günaydın güzeller bu sabah erken kalkamadım gece öksürük mahvetti beni uyuyamadım doğru dürüst ( şimdide başım ağrıyor (

özgülüm 2li testin güzel çıktıysa yaptırmaya gerek yok diyorlar sen doktorunada sor ben yaptırdım ama pişman oldum biraz riskli çıktı ama 4 boyutluda problem bulamadı doktor..kafanı karıştırabilir yaniopuyorumnanaktan

canım oğlunu Allah bağışlasın rahatsızlığını anlamadım ama dualarımda olucaksın inşallah bu ay gelir bebeğin sana

tşk ederim makber. benim ilk doğumumu sezeryan olmak zorunda kaldım ve saolsun doktor idrar torbası rahim sol tüp ne varsa sezeryan yerine cekip dikmiş karın zarımda hepsine yapışmış anlıyacağınız yukarı doğru hareket yapamıyorum bi çamaşır filan asamıyorum ( inşallah olur saol

çok çok geçmişler olsun inşallah hamile kalırsın.

herkese iyi günler diliyorum..
richicim nasılsın dün bekldim gelmediniz bende çıktım bugünde çook işim var bi açıp bakayım dedim...
kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…