"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oyoy annemin evini temizledim terası merdivenleri yıkadım öldüm valla..
dayımın kızının bebeği düşmüş daha 2 aylık falandı karnında ölmüş kürtajla almışlar..
canım yaa çok üzüldüm ben bunu çok severim çok ayrıdır yeri bende öff mafoldumben

canım ya bu nasıl bişey nasıl doktormuş bunları yapabilmiş şaşırdım (( büyük geçmiş olsun canım inşallah meleğin gelirde ameliyata gerek kalmaz
bitanem çok üzüldüm büyük geçmiş olsun ((

kızlar ben adetımı beklıyorum

son 7 hapım kaldı dogum kontrol

sımdı adetım olunca doktora gıtcem

11 aydır bebek ıstıom olmuyor dedıgımde acaba benım bır aylıkda olsa ılac kullandıgımı anlarmı

hem bebiş istiyorum demişsin hem doğum kontrol hapı kullanıyomuşsun ben anlamadım cnm ya? sen söylemezsen anlamaz heralde doktor...ama doğum kontrol hapında yumurtalar gelişmiyo ultrasonda gözükebilirde emin değilim...

mrb arkadsalar benım sıze bır sorum olacak cevap verırsenız cok sevınırım bu sene ocaktan berı bebk ıstıyoruz 1,5 ay once devlet hastenesıne gıttım kan ıdrar testı yaptılar bısı cıkmadı ultrasona gırdım bısı cıkmadı ama sol yumurtalıkta 2 cm kıst var dedı onemlı degıl dedı herkeste olur dedı engel degıl dedı ama bırde akıntın var dedı ıltıhapmıs vitil verdı gecmedı saglık ocagına gıttım oda vitil verdi,mat beyaz yapıskan bıldıgın kuvvetlı bı ılac varmı ıgne gıbı veya benzerı gebelıge engel olabılırmıs bu akıntılar kafam karısık bıtkısel yondende ıltıhap akıtan bısıler varmı cvp verırmısınz

cnm ben bır ara dellendım bebek fılan ıstemıom dedım bırden kendımı ılac alırken buldum bırde zaten kıst cıkmıstı o yuzden baya karısıktım o yuzden aldım ıcmeeye basladım

pısman oldum ama ıs ısten gectı offfffffffffffffff delırcem yaffffffffff

evet sana diyorum kısskaydirigubbakcemile3demiyim mi?dedim ya nurum bundan sonra sana nuniş diyorum diye okumadın heralalsanaalsanasmileistemezsen demiim kızz:))
bu arada duaların için sagol canım.Allah kendi evi olmayan herkese nasip etsin...ama en önemlisi saglık olsun da gerisi boş yani evmiş başka bişeymiş...
aa masalcım bende de olmuştu canım hatta kızlara sormuştum bende...birkaş kere oldu sonra kesildi...umarım önemli bişey degildir ve inşallah yerleşme falandır.
canım çok geçmiş olsun..ya bu doktorlara güvenemicek miyiz artık biz yaa..ne büyük bi hata yapmışlar öyle...inşallah 6 ay içinde kalırsın canım madem tek çözümü buymuş...
ogluşunu da Rabbim bagışlasın sana.
canımmm geçmiş olsun yaa..:çok üzgünüm:ah o öksürügü naapmalı alsanaalsanasmile
inşallah şimdi iyisindir bebişimŞeniz
ayy ne çok üzülmüştür şimdi ya((( geçmiş olsun canım.rabbim inşallah yeniden verir...
kızlar ben geldimm kimse yok galiba...
betiş canım nerelerdesin kızzzzŞeniz
yoksun şuanda ama olsun umarım iyisindir çok öpüyorum seni canımŞeniz

canım ya geçmiş olsun..valla beni bildigim iltahap akıtan birçok yöntem var ama...maydonoz ve süt buharına oturmak akıtır diyorlar..bide sogan suyu..uygulamalarını netten arastırabilirsin.

sağol derinimm gündüzleri daha iyiyim ama geceleri tutuyor işte ( sen nasıl oldun tatilde yapamadın yorgunsundur baya (

ayrıca betym gelmiş kaçırdım iyisindir inşallah canım

sağol derinimm gündüzleri daha iyiyim ama geceleri tutuyor işte ( sen nasıl oldun tatilde yapamadın yorgunsundur baya (

ayrıca betym gelmiş kaçırdım iyisindir inşallah canım

canım ya dikkat et üşütme.ıhlamur falan iç iyi gelir bitanem..özledim seni konuşamadık kaç gündür..:sinifsinif:
bende napıyım korayı bekliyorum..evet tatili yapamadık.ama yarın izinliyim..son dakika arayıp gel mel demezse tabialsanaalsanasmileonun sagı solu belli olmaz.
biliyo musun elim yemek yapmaya bile kalkmadı bugün yaa.noluyo bana bugünlerde..eve geliyorum hiç bi iş yapasım gelmiyo.ne zamandır böyleyim.ama mecbur elim mahkum zar zor yapmaya çalışıyorum...makinede yıkanmış bornozlarım var onları bile çıkarıp asmadım kaldılarbenneyaptımki

aman canım bende aynıyım elim hiçbişeye kalkmıyor ya herşey zor geliyor..
arasalarda gitme be hatta telefonunu açma :)) kullan iznini boşver

RİCHİM saol canım allah razı olsun tabiki sizler varsınız bibütün olduk valla inşallah yıllarca böyle kopmayız canım.sen nasılsın?buldunmu kafana göre bişey?
MAKBUŞUM nasıl oldun canım öksürük devam ediyomu?
DERİNİM sen nasılsın?üstündeki ağırlık devam galiba .hayırdır inşallah canım .dikkat et kendine..havalarında etkisi olabilir..

nurum yaa çok üzüldüm allah sabır versin canım çok zor yaa .inşallah enkısa zamanda tekrardan gelir meleği..

derin aşkolsun okumuşumdurda kafamı var bende :) kimbilir ne düşünüyordum anlamamışımdır.. de canım ne olacakki, ben alınmam öyle şeylere zaten gittikçe nuniş gibi bişey oluyom sempatiksalakcinni
içinden ne gelirse öyle hitap et cicim:)bu arada geçmiş olsun dileklerin için sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…