"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurum yaa çok üzüldüm allah sabır versin canım çok zor yaa .inşallah enkısa zamanda tekrardan gelir meleği..

ebrarım çok sağol duana amin diyorum...
2 hafta bebek 2 haftadır ölüymüş ama vücudu atamamış dünden önceki gece fenalaşınca hastaneye gitmiiler kürtajla almışlar mafoldumben duydum çok üzüldüm allah onu korumuş ölebilirdide .. daha yanına gitmedim haberim yok biliyorlar onun demesini bekliyorum bende...

bersum burdayken hep altta görüyorum tatlım hıc slm vermıyorsun bana küsmüsün yoksa:kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ebrarım sağol cnm benım buarada bgn bı model buldum süper bısıy ama tereddütteyım benımkı kızarmı acaba dıye tek omuz omzunda büyük bır gül var hafıf dar ınıyo ama dar ınerken böyle kat kat kırısıklıklar vermısler dızımın ortasında boyu ıyı ama sırtı normal olarak bana göre az ama esıme göre bırazcok acık bolerada gıymeyı sevmıyorum üstüne çünkü modelı bozar baskada güzel yok hepsı cocuk elbısesı gıbı bakalım neyapıcam bıde es faktorü var karısmasa keskeklava:

neden yalnızsın tatlım gercı bende yalnızım gezınıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…