"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet kızlar göbekten ignemi de yaptım geldim kociş bagrınana kadar sizlerleyimzemuszemus

slm kızlar ne yapıyorsunuz

bende bu ay gıtcem

ınsallah klomen fılan verıırler yumurtam catlar ıgne fılan ınsallah sallamazlar nerdeyse bır sene oldu dusuk olalım hala tık yok

nurum yanımda kocısım boshayallersmile

yok canım koskoca pazarıda evde geçirdim pinekledim; son zamanlar sohbete dadandı hep gidiyor bende evde yalnızım gittiği yeri biliyom ama işte bazen bende bağrınıyom yeter gitme diye amaan hepsi bi alem:)

derıncım bılıyormusun gecen sene nerdeyse bu zamanlar bana ısrar etmıstın test yap dıye yapmıstım ogrenmıstım hamıle oldugumu baksana ustunden bır sene oluyor nerdeyse

slm kızlar ne yapıyorsunuz

bende bu ay gıtcem

ınsallah klomen fılan verıırler yumurtam catlar ıgne fılan ınsallah sallamazlar nerdeyse bır sene oldu dusuk olalım hala tık yok

selam mızmızım hoşgeldin...gözlerim yaşardı kızz selam verdin girerken:roflol:şaka şaka kızma emi takılıyom ben sana hep bilirsin...
sen dogum kontrol hapını bıraktın dimi mızmızım?

ya kızlar keske ebros bersu makbus falanda olsalardı
bızım topıgı kımse zıyaret etmıyor bızı sevmıyolar galıba yenı sesler yenı yüzler görmek ıstıyoruzkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin mız mızcım çalışmalara başladın mı hadi hayırlısı inş rabbim fazla bekletmez seni de:)
derinim ne kadann anlayışlı beylerimiz :) nette olmamızı istiyonlarrr

derıncım bılıyormusun gecen sene nerdeyse bu zamanlar bana ısrar etmıstın test yap dıye yapmıstım ogrenmıstım hamıle oldugumu baksana ustunden bır sene oluyor nerdeyse

bak ben bilmiyom ama makberde düşük yaptığı ayın senesinde hamile kaldığını öğrenmişti inşallah sende öğrenirsin.. tez zamanda..

yok canım koskoca pazarıda evde geçirdim pinekledim; son zamanlar sohbete dadandı hep gidiyor bende evde yalnızım gittiği yeri biliyom ama işte bazen bende bağrınıyom yeter gitme diye amaan hepsi bi alem:)

bunu banamı yazdın kızkaydirigubbakcemile3

ya bende bayılıyom o diziye haa hele karı güldü mü omuzlarını silkerek çatlıyom gülmekten
:roflol: ayy sorma yaaa.ben onu şahika rolünde de çok seviyodum bayılıyorum o kadına..bide yabancı damatta da müthişti:lepi: hep taklidini yaparım:)))

evet canım ya zaman ne çabuk geçiyor dimi..üzülme skaın inşallah yine öyle olacak..bigün buraya şüpheyle gel ve ben yine ısrar edeyim test yap diye ve de pozitif olsunŞeniz:Saruboceq:

ay richim demi yaa ebroş delüsüyle makbuş delüsü gelmediler hiç ? hayırdır inşşşşş bersumda gündüz gelmiş onlada karşılaşmadık hem gelen gidende olmuyo yafff nie gelmiyolar yeni arkadaşlar???????????????? haydi gelin konuşakkkkkkkk

selam mızmızım hoşgeldin...gözlerim yaşardı kızz selam verdin girerken:roflol:şaka şaka kızma emi takılıyom ben sana hep bilirsin...
sen dogum kontrol hapını bıraktın dimi mızmızım?

:) kız nedense cok daraldıgımda nefesı burda alıyorum

bırden dalıom slm sabahı unuttup

bırakmadım son 4 kaldı bıtsın adetımı oluyoyum doktora gıtcem cok streslıyım ya ne yapcagımı bılmıyorum

gecen akrabalardan bırıne anlattım o arkadasım olmasaydı hıc yapmazdım

ya ne guzeldı ama ılk hıc bılgısız aklında bırsey yok stres yokdu test nasıl bırsey onu bıle bılmıyordum sımdı test gormek ıstemıyorum tek cızgını bu kadar can yakacagını hıc dusunmemıstım

:çok üzgünüm:
tabıkı herseyın hayırlısı hakkımda buymus hayırlı olan

mızmızcım herşey olacagına varır kendini sıkıpda üzme canım bekle bakalım adetin olsun sonrada gelir minigin inş rabbim ol desin inşş olsun

ya kızlar keske ebros bersu makbus falanda olsalardı
bızım topıgı kımse zıyaret etmıyor bızı sevmıyolar galıba yenı sesler yenı yüzler görmek ıstıyoruzkaydirigubbakcemile3
he yaa kimseler ugramıyooo((
hoşgeldin mız mızcım çalışmalara başladın mı hadi hayırlısı inş rabbim fazla bekletmez seni de:)

ivettt yaaaaaaaaa mikemmelll yaaaaakaydirigubbakcemile3
gülşünüde yapacam da nasıl yazılır bilemiyomm:roflol:

bu arada kociş kaptı da ben çay dökmeye gidincealsanaalsanasmile

yok cnm calısmalara dıger ay baslıyacam

ay ısın garıbı gecen senede mayıs ayında calısmalar olmustu

kız gene tutmasın mayıs ayı benım dogum ayım yanı mayısta dogdum ugurlu gelır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…