ahanda olduu iyiki geldiniz richi haklısın ama olmuyo işte..
derincim evet size bişey diyimmi son aylarda çok farkediyomhani bi sıvı varya yumurtlama gününde olan işte o bende nerdeyse her ay başından sonuna kadar geliyor birine sordum o yumurtladığını gösteriyor dedi iyide hiçmi tutmaz mafoldumben
hoşbulduk richimmmopuyorumnanaktan napıyon datluşş kocişi mi düşünüyon
valla bilmiyom ben o siteyi canım ondan sordum:))ebay yokmu işte oraya girmesini engellemişlr galiba kendileri bilir müşteri kaybettiler :roflol:
derinim komşularla görüşüyorum ama hepsi aynı yerde lojmanda yani :) büyük yerde deil ya çıkıp gezemiyoz kocişten işten gelince yorgun oluyo dışarıda götürmüyo bi kez ekmek almaya gittik o kaaa... beni deli ediyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadannnn sinirliyim beyimeee anlatamamkaydirigubbakcemile3
valla ben sıvıyı hiç göremiyom nurum yaaa.farkedemiyorum takip te etmiyorum gerçi de...bi keresinde yakalamıştım galiba ama degerlendirmemiştim:kedi:
sen farlediyosun bak ne güzel...ovulasyon testlerin geldiginde adet döngüne göre tablo var nette..kaçıncı günü başlaman gerekiyosa başlarsın..ama düzenli olanlar 13.günü başlıyor genelde...hergün yada gün aşırı yaparsın testini...ben baştan boşa harcadım..benim gibi 45-50 günde olanlar 24.günü başlamalıymış..ben adetliyken bile yumurtluyom sanırım..bunu da yeni duydum ama öyle olan bile varmış..hatta doktor adetli muayene etti beni geçen yumurtlama varmı diye.akıllı doktorun hali başka tabi.
valla bilmiyom ben o siteyi canım ondan sordum:))
amann olsun bee onlarda yoruluyo naapcan:)))
ayyy sorma bende ne kadannnnn sinirleniyorum bugünlerde kocama bi bilsenkaydirigubbakcemile3
ıyı ya derınım öğrenmen ıyı olmus ovülasyon testlerıde fasa fiso ozaman:umursamaz:
ya gökcem dün gece konustuk ya msnede yıne hareket varda o konuda onu düşünüyorum tabı bıtanem hep aklımda:asigim:
ayyy sorma bende ne kadannnnn sinirleniyorum bugünlerde kocama bi bilsenkaydirigubbakcemile3
ohh çok güzel yaa..senin işine yarıyacak bu testler canım bak görürsün..ama diyom ya gerek kalmadan kalırsın inşallah.evet derincim valla anlıyom artık bide hani leğen kemiğimi ne diyorlar işte orama bıçak saplanıyo nasıl bide o akıntı af edrrsin anlaşılıyo..
canım inşallah adetlerin düzene girer cicim bak ozaman tüm engeller kalkar ortadan..
MİKEMMELLLLL senin gibi arkadaşım oldugu için çok mutluyummm kaydirigubbakcemile3
bende bilmiyordum ama neler neler öğreniyo insan..
geçen bi arkadaşla konuştum bana dediki..
aşılamamı sanamı yaptırsam doktor gibi kadınsın dedi bende dedimki :enbuyukkk: kk varolsun..
kaydirigubbakcemile3 gerçekten öyle canım yaa.çok arastırıyorum bende herşeyi...jinekolog olcem yakında:roflol:
tövbee en büyük kk demişim mecazi anlamda kullandım derin napacan zamanında benimkide böyleydi ama inan sonra düzeliyo; bakıyorlar tek dostları biz fedakar eşleri işte o zaman herşey sırayla düzene giriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?