neolsun derınım düşünüyodum dalmısım sen nasılsın cnm
derincim bişey değil kız dediki gg dende preseedi alabilirsin hani benim ebaydan aldığım kayboldu ya nasıl insanlar anlamadım ama şans işte:)
işte oda burda okumuş dediki birde gg ye bak bende baktım fiyatıda uygun bi bakayım gerçi şems kızdı öbürünü beceremedim diye ama bi yolunu bulacam..
insan oğlu ne garip az önce salladım almıyacam diyen ben şimdi gg nin içine düştüm:umursamaz:
richi nasılsın yine gececisin galiba:)
derınım malum seyı düşünüyodum cnm ya bılıyosun:asigim:
ahanada geldimmmmmmmmmmmmm
kızçeler nasılsınızzemuszemus
ıyıyım nurum bı süre daha gececıyım cnm mecburen nasıl kaybolur ya ücretını ıade ettılermı barı
bilmemki şimdik ben ebaya giremedim turkuazında hesabı vardı orada ben sana alır yollarım dedi sağolsun kız çok uğraştı ama 25 gün falan olacak daha gelmedi meğer pttye gelmeden kaybolmuş, nasıl kaybederlerse??? işte böyle yazık turkuazımıda engellemişler ebaya girmesini çokta lazımdı hıh ama parayı geri vermişer ay ağlanacak halime gülüyom:roflol::roflol:
kım dedı derınım ya pkolarda hep cıft dıye senınkıler ılk günden ıtıbarenmı cıft cızgı cıktı cnm kı:uhm:
hoşbulduk ya derinim kk da dolandım durdum son ihtimal bakam kimseler varmı dedim gelmişsiniz :)
ebaya ne kıssss:uhm:
ay nuruncum senin preseed mi kayboldu hadi yaaaaee parayı geri veriyolar demek ne kadar vermiştin canım umarım paranı alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?