"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neolsun derınım düşünüyodum dalmısım sen nasılsın cnm

neyi düşünüyon neye daldın kıss..
senin yaşın daha çok küçük bazı mesajlarında üzüntü sıkıntı seziyom yada bana öyle geliyor eyvahedigeldismile takma kafana inan yaş geçtimi yıllar gittim geri dönüşü olmuyor kaydirigubbakcemile5

anladım canım...ama bişey diyim mi bilmiyom da bende daha dolu ovulasyon testi duruyo hiçbir işime yaramadılar..sürekli çift çizgi çıktı her yaptıgımda...ama kendimle kıyaslamıyım bu konuda tabi..senin adetler daha düzenli benden...bide ben pkoyum LH hormonu sürekli yüksek oluyormuş pkolarda o yüzden silik çizgi çıkıyomuş genelde...inşallah senin işine yarar canım.

nurum sen cokmu yaslısın gülüm aynı yastayız cnm benım bana söyledıklerın senın ıcınde gecerlı yanı:1hug:

ıyıyım nurum bı süre daha gececıyım cnm mecburen nasıl kaybolur ya ücretını ıade ettılermı barı

bilmemki şimdik ben ebaya giremedim turkuazında hesabı vardı orada ben sana alır yollarım dedi sağolsun kız çok uğraştı ama 25 gün falan olacak daha gelmedi meğer pttye gelmeden kaybolmuş, nasıl kaybederlerse??? işte böyle yazık turkuazımıda engellemişler ebaya girmesini çokta lazımdı hıh ama parayı geri vermişer ay ağlanacak halime gülüyom:roflol::roflol:

ebaya ne kıssss:uhm:

kım dedı derınım ya pkolarda hep cıft dıye senınkıler ılk günden ıtıbarenmı cıft cızgı cıktı cnm kı:uhm:

kım dedı derınım ya pkolarda hep cıft dıye senınkıler ılk günden ıtıbarenmı cıft cızgı cıktı cnm kı:uhm:

valla canım geçen ay delü gibi sürekli yaptım .adetin 13.gününden başlayarak..sürekli çift çıktı hatta adetliykende çift ve çok belirgin çıktı kıpkırmızıydı ikiside...
yanlız ilk günler olanlar daha silikti...lh yüksek olunca etkiliyomuş ovulasyon testi kullananların topicinde okudum.

ahanda olduu iyiki geldiniz richi haklısın ama olmuyo işte..
derincim evet size bişey diyimmi son aylarda çok farkediyomhani bi sıvı varya yumurtlama gününde olan işte o bende nerdeyse her ay başından sonuna kadar geliyor birine sordum o yumurtladığını gösteriyor dedi iyide hiçmi tutmaz mafoldumben

hoşbulduk ya derinim kk da dolandım durdum son ihtimal bakam kimseler varmı dedim gelmişsiniz :)

hoşgeldin canımŞenizkeşke makbuşumla ebrarımda olsalardıboshayallersmile
neler yapıyosun canım..canın sıkılıyomuş evde ?kocişle gezin bari akşamları..komşulara gitmiyon mu bu ara?

ay nuruncum senin preseed mi kayboldu hadi yaaaa ee parayı geri veriyolar demek ne kadar vermiştin canım umarım paranı alabilirsin

ay nuruncum senin preseed mi kayboldu hadi yaaaa ee parayı geri veriyolar demek ne kadar vermiştin canım umarım paranı alabilirsin

parası 50 tl idi çok ucuzuma gitti turkuaz siperiş verdiği için onların kartından çekildi ben ona parayı göndermiştim zaten, e kayboldu sipariş iptal oldu parayıda tekrar iade etmişler turkuazcıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…