canım hemen cevap yazamadım kusura bakma net gitti bi anda yıpratma demekle olmuyor ki canım çıldırma noktasındayım artık bananekii mecburmuyum ben anlamıyorlar işte hiçbirinin beyni basmıyorhay allah yaaa bu küçük baya fena bişey galiba .büyüğü hep senden yana ufaklığa bak sen .oysa sen onun herşeyiyle ilgileniyosun.canom çok takma lütfen kendini yıpratma artık.herşey olacağına varıyo .eşinede yuh yani küçük çocuğun lafına bakıp bağırıyo sana .neyse bencede mesafe koy anlasın hatasını ..
amin canım benim sağol evet taşıyamayacağım kadar büyük yük var üstümdemakbuşcum üzülme canım 3 gün küs 5 gün iyi olunca aranız hayat çekilmez olur aynı evde küslük oldu mu tat tuz kalmıyor valla yıpratma kendini bu en verimli çağında gencecik yaşında taşıyamayacağın kadar çok yük yüklemişler sana allah yardımcın olsun arkadaşım
canım hoşgeldin yaa neden olur inan bi fikrim yok herhangi bi driverını yüklememiştir belkimakbus yardımına ıhtıyacım var bacım bılgısayara format attırmaya yolladık
gerı geldı ama yarım saatte bır şak dıye kapanır neden oluyor sence sorun nedır
bı bılgın varmı varmı cnm tekrar yollucaz ama ben bıulen bırıne sorum dedım
tmm canım güle güle sağol herşey için öpüyorum senihadi kızlar görüşürüz kociş çay istedi çay demliyim sonra görüşürüz
gökçemmmmmm hiç karşılaşamaz olduk özledim yaw tedavinide merak ediyorum karşılaşalımda bigün uzun uzun anlat bacım ya inşallah herşey güzel gönlünce olur canım arkadaşım moralini hep yüksek tut HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK UNUTMA....
canım hoşgeldin çok sevindim adına inşallah tez zamanda hamiş kalırsınslm arkadaşlar nasılsınız bugün hastanedeydim ve değerlerim çok normal çıktı prolaktin de sıfıra düşmüş dr tekrardan gebe kalabilirsin dedi çok mutluyum
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, bersuuu+, haceryldrm, sema785, sevalemre
selam arkadaşlar nasılsınız?
ah ah canim seni cok iyi anliyorumm..ama birazda suc bizde hic bimedigimiz ,tanimadigimiz ,ailemizden cok uzak biyere gel hemde kaynanayla ayni evde oturmafoldumbenmafoldumben bende ilk 2 ay senin gibiydim sonra yemeyi ayirdik biz olmadi benim esimde istemedi bi asagi bi yukari gitmeyi..tabii ne hallerle ayirdik orasini hic anlatmiyorum bile...en dogrusu bu evden tasinmak ayni evin icinde ayrilikta olmuyo...benim evimde cok kücük 2 odali bebk icin oda bile yok ama kimin umrunda ... en zoru ailemden uzak olmak arada bir onlari görebilsemmafoldumbenmafoldumben rabbim büyük sende sikma canini bebisini düsün canimmm..bak bizler variz üzme kendinikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Canim yaa Allah yardimcin olsun. ama öyle herseye amenna deme. bak esin de senden yanaymis. sen esini en iyisi kandirmaya calis. ayri ev tutsun diye. ama üzme de kendini sen hamis sin canim benim
düsüncelerin icin sagol dilaracim aman sizlerden uzak olsun böyle durumlar hamileyken dahada zor oluyomus demekki böylesi seyler ama rabbime yinede bin sükür ne yapalim elden bisey gelmiyoki
hoşbuldum sevalim geçmişe göz atayım dedim iyiyim allaha şükür sen nasılsın canım
uhde selam canım sende iyisin inşş
dün ağlamacım biraz hüzünlenmiş kıyamam ya hep hamişlikte bi de kayınvaldeside var o da cabası
allah kolaylıklar versin ağlamacımmm
iyidir bitanem sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?