"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar ebrar bacım sıkıntılıyım ya bılgısayarı tamır olsun dıye yolladık daha betr oldu
anıden cıkarsam kusara bakmayın bılgısayar kapanıyo benımkının basının etını yıyorum vallah

richim allah kolaylık versin zaten bikere gittimi tamire daha fena olup geri gelir.
hadi ben kaçtım öpüyorum hepinizi...

slm kızlar ebrar bacım sıkıntılıyım ya bılgısayarı tamır olsun dıye yolladık daha betr oldu
anıden cıkarsam kusara bakmayın bılgısayar kapanıyo benımkının basının etını yıyorum vallah

hadi kızlar görüşürüz kociş çay istedi çay demliyim sonra görüşürüz
gökçemmmmmm hiç karşılaşamaz olduk özledim yaw tedavinide merak ediyorum karşılaşalımda bigün uzun uzun anlat bacım ya inşallah herşey güzel gönlünce olur canım arkadaşım moralini hep yüksek tut HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK UNUTMA....

slm arkadaşlar nasılsınız bugün hastanedeydim ve değerlerim çok normal çıktı prolaktin de sıfıra düşmüş dr tekrardan gebe kalabilirsin dedi çok mutluyum

canım hemen cevap yazamadım kusura bakma net gitti bi anda yıpratma demekle olmuyor ki canım çıldırma noktasındayım artık bananekii mecburmuyum ben anlamıyorlar işte hiçbirinin beyni basmıyor
amin canım benim sağol evet taşıyamayacağım kadar büyük yük var üstümde
canım hoşgeldin yaa neden olur inan bi fikrim yok herhangi bi driverını yüklememiştir belki

tmm canım güle güle sağol herşey için öpüyorum seni
slm arkadaşlar nasılsınız bugün hastanedeydim ve değerlerim çok normal çıktı prolaktin de sıfıra düşmüş dr tekrardan gebe kalabilirsin dedi çok mutluyum
canım hoşgeldin çok sevindim adına inşallah tez zamanda hamiş kalırsın

canim en iyi sen anlarsin beni bu durumda cünkü burasi gurbet asil gözü kapali bi kus gibi attilar bizi buralara allahim yardimcimiz olsun birtanem cok sagol kaydirigubbakcemile5

sagol canim dün öyleydik iste bi öyle bi böyle inss atlatiriz canom sen nasilsin inss iyisin canim benim saglicakla al kucagina inss gel arada bacim anlatacaklarina ihtiyacim var zor günlerden geciyoruz biraz teyzesi opuyorumnanaktan

makbuuuuusssss üsü kuzu üsüüüüü sen hamissin inss baciiiimmmm üsüyon uyukluyon hadi hayirlisi su ayagimi iyice sürtseydim keske yaaaaafffffff bütün topik hamis kalirdi kalacakta inss sirasiyla insss hadi bebegimi yalniz birakmayin biz kuzen istiyoruuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz zemuszemus

yanlız ben burdayım canım nasılsın?hamişlik nasıl gidiyo biraz daha iyimisin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…