"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yanlız ben burdayım canım nasılsın?hamişlik nasıl gidiyo biraz daha iyimisin canım..

canim iyiki burdasin
benim kahve rengi akintim olmaya basladi bugün korktum canimyaaaa bisey olmaz demii..önemli bisey yoktur de nolur rahatlim birazmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ynlzcım korkma canım eğer ihtimalin varsa biran önce hastaneye git yoksada sabaha kadar yat ayaklarının altına yastık koyarak sabah hastaneye git ama mutlaka git canım
Allah korusun korkma sen tamam mı tatlım

nasıl olıyım ebroşum evde buz gibi hava var :))) zor oluyor böylede ama ne yapıyım öğrensin çocuğuyla beni ayrı kefeye koymayı
aslında bende uyucaktım banyo yaptım ama sonrada geldim yine buraya

canim iyiki burdasin
benim kahve rengi akintim olmaya basladi bugün korktum canimyaaaa bisey olmaz demii..önemli bisey yoktur de nolur rahatlim birazmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım hemen korkma lütfen ama gidebilirsen doktora git .bugün olmazsa yarın mutlaka git canım.sadece düşük engelleyici ilaç verir .lütfen telaş yapma ...

nasıl olıyım ebroşum evde buz gibi hava var :))) zor oluyor böylede ama ne yapıyım öğrensin çocuğuyla beni ayrı kefeye koymayı
aslında bende uyucaktım banyo yaptım ama sonrada geldim yine buraya

canım haklısın çok zor .böyle huzursuz olmak .ama dediğin gibi anlaması gerek bazı şeyleri..peki yine umursamazmı davranıyo?

yanlızım çokmu geliyoki üzüldüm şimdi ama kırmızı olmadığı sürece korkmayın diyor doktorlar.canım bebişinin günü varsa hiçbişey olmaz lütfen üzülme...

mafoldumbenah canim yaa bugün eltim geldi kizini kucagima felan almistim.. bir bucuk yasinda ondanmi oldu acaba

evet canım en ufak bi anlaşmazlıkta bağrınıyor yine ben Allaha havale ettim kimse acımıyor o acısın halime işte bu yüzden kararsızlığa düşüyorum bebek konusunda da çünkü o zaman daha da bi yük binicek omuzlarıma başlıcaklar ayrımcılık yapıyor falan filan kaldırabilirmiyim bilemiyorum

mafoldumbenah canim yaa bugün eltim geldi kizini kucagima felan almistim.. bir bucuk yasinda ondanmi oldu acaba

ah canım yaa niye aldınki senin dikkatli olman gerekli .yok hemen ona bağlama ama dinlen canım .moralini bozma bitanem..

bitanem çok zor nedenirki bu böyle gelmiş böyle gidicek heralde .ama bence bebiş olunca biraz daha iyi olur gibi geliyo .enazından belki biraz yükü omuzlarından alırlar .offf offf allahım yardımcın olsun canım..yaşadıklarının mükafatını alırsın inşallah.lütfen üzülme..Şeniz

belimde agrimaya basladi moralim bozuldu kizlarya..esimde iste yanlizim simdi(((((((((((

amin bitanem yaa inşallah dediğin gibi olur ((

gökçem hoşgeldin canım

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umut tüp bebek merkezinin fiyatını bilen varmı saglık güvencesinden yararlanamıyoruz mümkünse paket fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…