yanlız ben burdayım canım nasılsın?hamişlik nasıl gidiyo biraz daha iyimisin canım..
hanımlar hoşgeldiniz bende dolanıyodum kimsler yok diye nasılsınız
canim iyiki burdasin
benim kahve rengi akintim olmaya basladi bugün korktum canimyaaaa bisey olmaz demii..önemli bisey yoktur de nolur rahatlim birazmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nasıl olıyım ebroşum evde buz gibi hava var :))) zor oluyor böylede ama ne yapıyım öğrensin çocuğuyla beni ayrı kefeye koymayı
aslında bende uyucaktım banyo yaptım ama sonrada geldim yine buraya
mafoldumbenah canim yaa bugün eltim geldi kizini kucagima felan almistim.. bir bucuk yasinda ondanmi oldu acaba
evet canım en ufak bi anlaşmazlıkta bağrınıyor yine ben Allaha havale ettim kimse acımıyor o acısın halime işte bu yüzden kararsızlığa düşüyorum bebek konusunda da çünkü o zaman daha da bi yük binicek omuzlarıma başlıcaklar ayrımcılık yapıyor falan filan kaldırabilirmiyim bilemiyorum
amin bitanem yaa inşallah dediğin gibi olurbitanem çok zor nedenirki bu böyle gelmiş böyle gidicek heralde .ama bence bebiş olunca biraz daha iyi olur gibi geliyo .enazından belki biraz yükü omuzlarından alırlar .offf offf allahım yardımcın olsun canım..yaşadıklarının mükafatını alırsın inşallah.lütfen üzülme..Şeniz
canım panik yapma ne olur yaa git bi bak bakıyım çoğalmış mıbelimde agrimaya basladi moralim bozuldu kizlarya..esimde iste yanlizim simdi(((((((((((
belimde agrimaya basladi moralim bozuldu kizlarya..esimde iste yanlizim simdi(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?