"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay canımsın yaa saolasın tatlım benim inş azcık üzüldüm yumoşlar az oldu die ama napalım tyutunsunda sayısı az olsada olur diyip rabbime sıgındım hayırlısını o biliyor çünkü sen nasılsın canım bu aralar çok yogunsun koly gelsin sanada canım
canım benim datlum saol yaa bakalım inşş h erşey güzel olur bakalım cuma gitcem büyümüşlerdir inşş hayırlısı neyse o olsun inşş

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umut tüp bebek merkezinin fiyatını bilen varmı saglık güvencesinden yararlanamıyoruz mümkünse paket fiyatı
canım hoşgeldin aramıza inan bu konuda hiç bir fikrim yok:sm_confused:

gittim baktim cogalmamis ... biraz belim agriyo ... neyse kizlar cok saolun hemen aklima size sormak geldi...insaallah bisey olmazmafoldumben

hoşbulduk makbuşum sen nasılsın canım üzülüyosun yaa kıyamam benn bak ebroşun dedigi gibi üzme kendini hem rabbim büyük bebeginde olsa ona göre bi çare verir rabbim inşş
kız delü ebroşş geldim daaaa geçmişe azcık baktım canım sen nasılsın

gittim baktim cogalmamis ... biraz belim agriyo ... neyse kizlar cok saolun hemen aklima size sormak geldi...insaallah bisey olmazmafoldumben

canım bişey olmaz inşallah aklına kötü şeyler getirme git dinlen sen canım.hadi öptüm...

hosgeldin gökcecm .. saol canim insaallah bi sorun olmaz...ben bu bebisi cok istiyorum yaaaaaaa:Saruboceq:

inşallah ynlzcım dediğimizi yap sen git yat hemen mümkün olduğuncada kalkma yerinden

ebroşum bugün yogun bi gün geçirdimsabah dr gittim öglen karşı komşuya gittim gecede diger komşuya gittik geçmiş olsuna anca geldim eve gelincede kocişe meyve hazırladım sonrada geldim bakam dedim napıyonuız diee
ylnzcım bak kızlarında dedigi gibi senin hep uzanman gerek bence artık gidip dinlen sen pc başına durma yarında lütfen dr git baksınlar ona göre ilaç verirler düşme tehlikesi olmasın die canım

delüyümmm işte nevar yaniiii .
ben iyiyim işte napıyım aynı şeyler .gezmelere gittim bugün .eve geldim aynı işler...
sen naaptın eşin iyimi canım?biraz düzeldi inşallah..

yanlız hala burdamısın git bakıyım yiğenimizi yorma daha fazla .hadi öptüm seni görüşürüz...

ylnzcım inş bişey olmaz rabbim nasip etmişse yiyecek ekmek ona hiçbişey olmaz hadi git canım dinlen lütfen yarında haber ver bizlere canım
makbuşum bende aynıyım canım yaa bildigin gibiişte hergün igne felan işte amann psikolojim bozuk yani ama umutlu olmak istiyorum rabbim büyük herne konuda olursa olsun o bizim tek tesellimiz

makbuscum kendi derdime düstüm senin yazdiklarini okuyamadim...üzülme canim rabbim büyük sen bebegin olunca belki daha rahat edersin...üzme kendini esinle konusmayi dene baska türlü halllolmaz..neyse kizlar ben cikiyorum biraz uzanicam..öpüyorum hepinizi tekrar coooo tesekkür ediyorum hepinizea.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler umutlu olmak istediğini yazdın sonunda ohhh beee

ebroşum kociş biraz daha ii yaa meyve vee nanelimnla kendine geldi yatmadan gene ballı süt yapıcam ona bende yanı sıraiiçiyim :) işte semek sende gittin gezmelere ohh hep evdede olmuyooo demi amaa

olurmu öyle şey canım senin derdin daha önemli şuanda..
ben onunla konuşmaktan bıktım artık kaç yaşında adam otursun kendi düşünsün artık banane..hadi git yat sen canım haber vermeyiunutma sabah ilk işin doktora gitmek olsun öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…