ay canımsın yaa saolasın tatlım benim inş azcık üzüldüm yumoşlar az oldu die ama napalım tyutunsunda sayısı az olsada olur diyip rabbime sıgındım hayırlısını o biliyor çünkü sen nasılsın canım bu aralar çok yogunsun koly gelsin sanada canımgökçem canım gelmişsin kaçırdım seni canım oh ne güzel sennde tedavin sonuç vermiş caınm inşallah tez zamande sende meleğine kavuşursun bitanem inşalah seninde hamiş haberini en yakın zamanda alırız tatlım çok öpüyom
seni canım rabim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
ynlzcım nasılsın tatlım
canım benim datlum saol yaa bakalım inşş h erşey güzel olur bakalım cuma gitcem büyümüşlerdir inşş hayırlısı neyse o olsun inşşgökcem hadi hayırlısı canım inşallah herşey çok güzel olucak az diye sakın üzülme sağlıklı iyi yumoşlar olsunda gerisini düşünme cano .öpüyom seni bidenem herşey güzel gönlünce olsun.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canımm sağol yaa haklısın yorgunluktan olabilir
sende doktora gitmişsin yumoşlar iyiymiş çok sevindim
evet canım gittim dr a yumoşlar olmuş bakalım inşş cuma günü büyürler bende igneden kurtulurum hayırlısı ile inşş sen nasılsın canım
canımsın saol yaa artık yumoşlar takip altında canım bakalım cuma herşey belli olmuş olur küçüklerde büyürde işe yarar hale gelir inş o kadar igne vuruyorum ki artık iki aydır hormonlarım mahfoldu yaa herşey güzel olucak rabbim nasip ederse ama ne olursa olsun hayırlısı innşşş sen nasılsın canımhadi kızlar görüşürüz kociş çay istedi çay demliyim sonra görüşürüz
gökçemmmmmm hiç karşılaşamaz olduk özledim yaw tedavinide merak ediyorum karşılaşalımda bigün uzun uzun anlat bacım ya inşallah herşey güzel gönlünce olur canım arkadaşım moralini hep yüksek tut HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK UNUTMA....
canım geçmiş olsun yaa hayrola inş dr a görün istersen kanaman uzun olursa canımcanim iyiki burdasin
benim kahve rengi akintim olmaya basladi bugün korktum canimyaaaa bisey olmaz demii..önemli bisey yoktur de nolur rahatlim birazmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bersucum ve gökcem hoşgeldiniz hanımlar...
hoşbulduk cano naber gülüm sen nasılsın
ii akşamlar kızlar nasılsınız bakalımmm
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umut tüp bebek merkezinin fiyatını bilen varmı saglık güvencesinden yararlanamıyoruz mümkünse paket fiyatı
canım hoşgeldin aramıza inan bu konuda hiç bir fikrim yok:sm_confused:Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım umut tüp bebek merkezinin fiyatını bilen varmı saglık güvencesinden yararlanamıyoruz mümkünse paket fiyatı
gittim baktim cogalmamis ... biraz belim agriyo ... neyse kizlar cok saolun hemen aklima size sormak geldi...insaallah bisey olmazmafoldumben
ylnzcım inş bişey olmaz rabbim nasip etmişse yiyecek ekmek ona hiçbişey olmaz hadi git canım dinlen lütfen yarında haber ver bizlere canım
makbuşum bende aynıyım canım yaa bildigin gibiişte hergün igne felan işte amann psikolojim bozuk yani ama umutlu olmak istiyorum rabbim büyük herne konuda olursa olsun o bizim tek tesellimiz
olurmu öyle şey canım senin derdin daha önemli şuanda..makbuscum kendi derdime düstüm senin yazdiklarini okuyamadim...üzülme canim rabbim büyük sen bebegin olunca belki daha rahat edersin...üzme kendini esinle konusmayi dene baska türlü halllolmaz..neyse kizlar ben cikiyorum biraz uzanicam..öpüyorum hepinizi tekrar coooo tesekkür ediyorum hepinizea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?