PRENSESİM inş prolaktinin düşerde düzene girersin cnm ya.hayırlısı olsun bakalım öpüyorum seniŞeniznehirim çok tatlı maşallah melek gibi uyuyo ya rabbim ne olur bizede nasip et dayanamıyorum ben artık dün doktora gittim beni daha büyük bir hastaneye fakülteye sevk etti git bütün tahlillerin yapılsın dedi prolaktin düşmüyo çok yüksek adet olamıyorum prolaktin düşürücü ilaç kullandığım halde böyleyim bakalım düşük nedenlerim araştırılacak işallah kötü bişey çıkmaz dua edin kızlar bu hafta gidecem işallah
canım yumoşlar varmış gözünaydınŞenizdoktorun dedigi gibi az olsun kaliteli olsun daha iyi.hadi inşşş bu defa olacak kuşumŞenizayy makbuşum hayrola canım yaa valla bu aralar çok yogunsun ondanmı acaba hasta oluyon hep ya geçmiş olsun canım
oyy oyy eltisi de elticigini özlemiş kızz valla konuşamadık bii senlede bende seni öpüyorum inş karşılarız canım kib kolay gelsin sanada canım
kızlarrrr mrbbb ben geldim kimseler yok ama ben yazayım barim dün unutmuşum yazmayı dr a gitcektim gittim sabah 7 de kalktım yola düştümmm sonra gittim kan verdim kontrol etti yumoşlar ii durumda fazla deil ama olsun inş onlar saglıklı döllenirler igne yapmaya devam:) bakalım eve saat 1 de geldim gelir gelmezde komşum çagırdı ona gittim oturduk kattakiler gelmişti biraz önce eve geldim daha yemek yapcam kcoiş gelcek slm verip çıkıcam o yüzdenneyse hadi akşama görüşürüzzz .....
semafatihim kızzz nabersincanım gelmişsin ama konuşamadık kib aeo emii datlım
ylnzcım inşşş canım yegenimizin güzel haberlerini getir bize emi öptümŞenizbi an yine yanlz kaldm sandim(( kizlar midem bulaniyo bebis ben burdayim diyo galiba:ecrin_bebek:
eylülcüm doktora cuma günü gitcem insaallah hayirli güzel haberler alirimopuyorumnanaktan
geldim canomm napıyonuz.ya hata verdi bende de geciktim okumakta.nasılsınız kızlar.makbuşum konuştuk zaten cnm o konu sıkma canını sen takma şu kızıda naapıcan.Şenizkız loçkam gelsene makberim derinimin gelmeye niyeti yok bacı gel özledik senii
sagol canım yaaa bazen öyle çok sıkışıyoruz işte.düşün adsl bile biriktiderinmi hoşgeldin nasılsın tatlım canım rabim yardımcın olsun rabim büyüktür
ynlzcımda gelmiş..hamissss hoşgeldinn:)
merhaba hanımlar bende meleğimin gelmesini umutla hasretle bekleyenlerdenim benide arnıza alırmısınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?