"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

PRENSESİM inş prolaktinin düşerde düzene girersin cnm ya.hayırlısı olsun bakalım öpüyorum seniŞeniz

canım yumoşlar varmış gözünaydınŞenizdoktorun dedigi gibi az olsun kaliteli olsun daha iyi.hadi inşşş bu defa olacak kuşumŞeniz
bi an yine yanlz kaldm sandim(( kizlar midem bulaniyo bebis ben burdayim diyo galiba:ecrin_bebek:
eylülcüm doktora cuma günü gitcem insaallah hayirli güzel haberler alirimopuyorumnanaktan
ylnzcım inşşş canım yegenimizin güzel haberlerini getir bize emi öptümŞeniz

kız loçkam gelsene makberim derinimin gelmeye niyeti yok bacı gel özledik senii
geldim canomm napıyonuz.ya hata verdi bende de geciktim okumakta.nasılsınız kızlar.makbuşum konuştuk zaten cnm o konu sıkma canını sen takma şu kızıda naapıcan.Şeniz

ebrarım canım yaaa.sende artık bi görün doktora be kuşum.olmadı söktürücü falan verir rahatlarsın ya.yada inş bebek vardır da böyle olmuştur canım benim.
kızlar bende farlutalı içtim hala adet olmadım bugün üçüncü günüm.ped koydum ama gelen giden yok.karnım çok agrıyor ama gelecek gelemedi...sonrada hormon testleri var sırada inş yaptırabilirim çünkü herşey üstüste geldi yine,kira,faturalar off offf sıkıştık yine yaaa.

kızlar ben yine ani bir kararla kaçıyorum.
annem anneanneme gidecek.bende kardeşimle bebiş görmeye gidecegim.konuşamadık sevalim ama olsun kızma tmm mıcanom.öptüm seni.makbuşum ylnzım öptüm ikinizide hoşçakalın.

derinmi hoşgeldin nasılsın tatlım canım rabim yardımcın olsun rabim büyüktür
sagol canım yaaa bazen öyle çok sıkışıyoruz işte.düşün adsl bile birikti((
inş altından kalkacagız bi şekilde napalım.hoşçakal sevalim.doya doya konuşamıyoz ama inş yakında olcak kuşum.öptüm.opuyorumnanaktan

yok canım niye kızayın sen işine bak bacım her şeye kızlırmı bende öpüyomopuyorumnanaktan

evet derinim doya doya konuşuru tabi sen kendine önce sağlığına bak bacım biz burdayız
ama sakın sağlığını ihmal etme tamam caınm

ynlzcımda gelmiş..hamissss hoşgeldinn:)

hb canim...gecmisi okuyodum hemen dalmim dedim..bugün düzelmis akintilar ...yinede doktora gitsemmi acaba ...yarin zaten randevum var gitcem bugün gitmek istemiyorum...sen nasilsin canim... ne var ne yokkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kusura bakmayın kaçıdım çoğu konuşmayı
derinim msnde görüştük zaten öptüm canım seni
ynlzcım bence ne olursa olsun git yine doktora

merhaba hanımlar bende meleğimin gelmesini umutla hasretle bekleyenlerdenim benide arnıza alırmısınız....

esim gececi calisiyodu bu hafta sabah geldi yatti kiyamadim kaldirmaya ama uyandirim en iyisi demi makbus....ama iyi hissediyorum bugün agrim sancim felanda yok sükür...sen nasilsin bugün daha iyisin demiiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…