"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaaa exsim evet öyle burdayim diye kendisini hatirlatiyo artik beyfendimi hanfendimi canim yaa hakkinda hayirlisi makbusum ama sen böyle söyleyince hep kendim aklima geliyo.... bende böyleydim biliyosun baci
exsim oluruna birak bi bebegin olunca seni daha cok benimser belki inss hayirlisi neyse o olsun birtanem hakkinda

hb ebrarcim iyyim tatlim sen nasilsin dedigim gibi bulantim vardi sükür gecti varda fazla degil yani...
yalnizcim korkuttu beni ama inss bisey yoktur canim yaaa yatip dinlensin kendimizin dr olcaz valla kimsenin vijdani acimiyo bagzen

saol canım bende iyiyim çok şükür aynı işte değişiklik yok..
bulantılar hamileliğin tadı tuzu olsun bebişin sağlıklı olsunda bunlarda geçicek inşallah canım..

ebroşum hadi hayırlısı bacım yaa git bakalım nie gelmiyo bu adet yaa ama kız sen kendinde nie emin deilsin sanki hamiş kalmayacan ben tüp yapıyom die garantisi yokki cano yeterki rabbim ol desin o kdar tedavi oldum ama olmadı sende öyle düşünme emii

kızlar benimki gelir birazdan çıkmam gerek hepinizi öpüyorum gelebilirsem gelicem .hadi öpüyorum sizi..

gökcem gecmis olsun canim inss tez zamanda iyi olurda devam edersiniz inss en yakin zamanda sendende alacaz hayirli haberler....
canim zaten iki gündür lokma koyamadimki agzima bugün yedim iste az az yiyorum zaten baci fazla yemiyorum kisss korkma ayol suan 55 kiloyum fazla almam inss yaaa

ya aslında hiç umudumu kesmedim rabbimden kessem yaşamak zor olur zaten .ama nebiliyim şuanda hiç öyle bir his yok..rabbim nezaman ol diycek bakalım cano..

sagol ebrarim inss gececek bacim melegim iyi olsunda bana yeter o iyi olsun yeterki cekmeye ragziyim ben ama rabbim fazlasini vermez inss

hg elifcim ismini vermene gerek yoktu canim linkin yeterliydi ama neyse olsun bakalim yenisin galiba tanit bakalim kendini opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım en önemlisi moral....moralini yükset tut canım rabbim büyük ol deyiverir. inşallah senin anne olma zamanın gelmiştir
hey heylerim üstümde nedense çatacak yer arıyorum nedense en iyisi sıcak bi duş alıp yatayım belki rahatlarım
hepinizi öpüyorum iyi uykular güzellerzemuszemus:1hug:

güle güle ebroşum kib canım sende umutlu ol rabbim büyük inş zaman geldikçe sıra ile olucak allahın izni ile bacım ii geceler canım
aglamacım sen ye iç canım yaa haklısın bulantılardan yenilen dışarı gider zaten ama fazla kiloda yokmuş sallaa gitsin ye iç bol bol sütde iç ama haa hergece bi bardak tamam mıııı
kocişimde ballı süt istiyo bu arada kızlar yaa azcık daha durup gitcem malum hastaya grip naz yapıyo bana

hoşgeldin bamutcum yada elifcim diyeyim nasılsın yaa bide sen bana arkadaşlık göndermiştin yanlış hatırlamıyosam nerde konuştuk senle anımsayamadım canım kususra bakma
bersum evet en önemlisi inanç ve isterk rabbim ol deyincede olur vakit zaman gelince artık duadan başkayapacak bişey yok sizlerde dua edin bana ben burda fazla anlatmıyorum aslında sıkmak da istemiyorum herşey olup bitsin istiyorum aslında hergün igne hergün stres ama geçicekde biliyorum rabbim büyük
neyse canım kiv ii gecelr hadi gitde dinlen canım öptm

tamam gökcem inss fazla yüklenmem yaaa hayirlisi bebegim iyi olsunda ne yapayim birde benim sagligim tabiki yemiyorumki baci bi bugün yedim oda zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…