"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızım olurs FAMıA LAMıA eşimn tarafı FAMıA diyemez onlar lamia ben famia derim famia cooooooooooook sevdiğim birinin adı

oğlum olursa cok değistirdık kafamızdan ama mutlaka MUHAMMED eki olacak muhammed yakup muhammed talha gibi

slm kızlar pc düzeldı sonundadelikafadulden
makbus bacım sagol yardımın için bıraz kötü hıssedıyomussun kendını umarım ıyı bı sebeptendır umarım hamişssındır cnm benım buarada bana msneden davetın gelmedı unuttunmu benı eklemeyı kıza.s.
gökçem ınan cok sevındım yumoşlarının ıyı olmasına umarım insallah olcak bacım buay kib:1hug:
yenı kızlar hoşgeldınız aramıza uamrım sızde hayırlısıyla kavusursunuz meleklerınıze:Saruboceq:
ebrarım cnm ıyısındır umarımopuyorumnanaktan
derınım hıc pas vermıyon kız buaralarzemuszemus
aglamacıgım bıtanem sen nasılsın özledım senıdeopuyorumnanaktan
kızlar hadı gelınde sohbet edelım:dance::dance:

selam arkadaşlar nasılsınız?
richim iyiyim tatlım sen nasılsın?hadi gözünaydın pc düzelmiş.sıkıntın gitmiştir artık

yellowcugum bende burdayım hayırdır ne sıkıntın var cnm benım
sagol ebrarım hosgeldın cnm benım gectı sıkıntım kavustum sızlere:roflol:

hoşbuldum canım bizde sana kavuştuk çok şükür zemuszemus
ee anlat bakalım neler yapıyosun?

kızlarr meraba yaa aglama bana msj atmış kahveringi kanamam var belim ağrıyor yazmış ve benim kontürüm yok cevapta yazamadım off yaa Alahım korusun onu ((

ne yapım tatlım aynı tas aynı hamam bacım makbusum hoşgeldın
ya aglamacıgıma neolmus umarım önemlı bısıy yoktur cnm benım dualarımız senınle

kızlarr meraba yaa aglama bana msj atmış kahveringi kanamam var belim ağrıyor yazmış ve benim kontürüm yok cevapta yazamadım off yaa Alahım korusun onu ((

hadi yaa çok üzüldüm noluyo bu hamilelere dün yanlız bugün ağlama .allah korusun bebişleriyaa offff çok moralim bozuldu şimdi .inşallah önemli bişey yoktur.dua edelim kızlar..

ebrar ben burdayım benımkı oturduda yanıma zor kovdum deliyi oyüzden gec yazdım cnm kusra bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…