"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya kizlar iinizde prolaktini yuksek olan var miydi? bu hormonun yuksekligi bas donmesi yapar mi? ben firildak gb oldum grip duzeliyor ondan saniyordum ama galiba bu hormondan, neyse formda biraz su hormona bakacagim opuyorum hepinizi. oksuruk bas donmesi yapar mi ki!,

aslında iyimi oluyor kötümü bilemiyorumda canım yaa hani büyüğünden yana sorunum yok ama küçüğünü tam otoriteme alıyorum bi gidip geliyor bütün düzen yerle bir oluyor her iki şekilde de bana sıkıntı..
bu arada tartışmıştık onunla 3 gün önce gönlümü aldı :)))

günümm başının dönme sebebi inşallah meleğindendir öksürük asla baş döndürmezzzz kendini kandırmaaaa

neyse hanımlar ben kaçıyorum kociş geliyor ancak yemek yeriz sonrada dışarı çıkarız gelirim gece..
eximm dikkatli ol bitanem şu an seninburda oturman bile iyi değil sözümü dinle kalk bakıyım aaa kızıcam şimdi yat dinlen yiğenimizi çok yoruyorsun :))) ben bu gece kontür alırım muhtemelen yazarım sana msj canım..
günüm sende dikkatli ol canım dediğim gibi bu büyük bir belirti başka sebeplerde arama :)))
öpüyorum ikinizide kocaman görüşürüz canlarım

selam kızlar nasılsınız varmı yeni hamişimiz
günüm nasılsınnnn
ağlamacım nasılsın cnm rahatsızmışsın biraz galiba inşallah herşey güzel olur
makberim yaz beni bidahaki aya canımm sonunda geldi benimkii

slm kızlar nasılsınız
aglamacım canım inşş kanaman tamamen durur eger kırmızı olursa gece bile olsa hemen acile gidin canım geçmiş olsun kib aeo
günüm nasılsın kız özledik senide benim prolaktin yüksekti ama canm öksürük yada baş dönmesi yada gögüs şişmesi yaşamadım hiç canım umarım ii olursun kib
ceylanım hoşgelmişsin senide özledik valla gelmiş kırmızılar inş bi daha gelmez hayırlısı ile canım sende kib

slm kizlar benim lkelenmem yine oldu az bisey geldi yine agrim falanda yok allahim korusun ama bebegim beni birakiyo galiba mafoldumben saskin bi haldeyim bütün gün dinlenmeme ragmen yine basladi ve ben cok korkuyorum kizlar bana bi akil verin

gecmis olsun canim... insallah bisey olmaz bebise arkadaslarin dedigi gibidir...sen yorma kendini yat dinlen bitanem..benide kahve rengi lekelrim oldu ama hemen gecti...senin doktoru anlamadim ..ben pazartesi doktora gittim bugünde keseyi görmek icin randevu almistim tekrar gittim ve 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi..sen doktorunu degistir bence canim...insaallah gecer bi sorun kalmaz...haber ver bizi merakta birakma..:Saruboceq::Saruboceq:

aglamayla ylnzın kanamaları durmuştur inşş yaa

canim benim kanamam fazla olmadi sükür..insaallah aglamainikide hemen gecer:Saruboceq::Saruboceq: bugündoktora gittim bebegimi gördüm 6 haftalikmis kücücüktüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan pit pit atiyodu kalbi:)))) rabbim bu ani herkese nasip eder insaallah:Saruboceq::Saruboceq: sen nasilsin canim tedavi nasil gidiyo dualarim sizlerle:Saruboceq::Saruboceq:

kızlaaaaar kimse yokmu yaaaaa:gitme:
moralim çok çok çok bozukmafoldumben
bugün doktora gittim ve hiç hiç hiç yumurta gelişmemiştisenağlama
ben doktora dedimki geçen ay güzel gelişmişti bu ay neden hiç yumurta olmadı
doktor da dediki sende yumurta var ama çok sağlam bi duvarı var ve yumurta o duvarın içine hapsoluyo gelişemiyo dedi
bir ilaç yazdı yarın başlayıp haftaya kontrole gitcem eğer yine gelişme yoksa ameliyat olcan dedi doktor
yumurtanı delecez ve gelişmesini sağlayacaz dedi ilk defa duydum böyle bişeyi

geçen ay bişeyler vardı diye bu aya da kesin gözüyle bakıyodum çatlatma iğnem elimde geri dönmek çok kötü bi duyguydu
eşimde hayırlısı olsun üzülme deyince kendimi daha kötü hissettim
çok zavallı hissettim
offfff offfffff
ben umutsuzun da umutsuzu kötünün de kötüsüyüm
bunu hakedecek ne yaptım acaba

neyse başınızı şişirdim kızlar belki fazla uğrayamam buralara merak etmeyin
toparlanmadan gelemem eralde hepiniz kendinize iyi bakın
Allah a emanet olun:gitme:

doktor da dediki sende yumurta var ama çok sağlam bi duvarı var ve yumurta o duvarın içine hapsoluyo gelişemiyo dedi
bir ilaç yazdı yarın başlayıp haftaya kontrole gitcem eğer yine gelişme yoksa ameliyat olcan dedi doktor

geçen ay bişeyler vardı diye bu aya da kesin gözüyle bakıyodum çatlatma iğnem elimde geri dönmek çok kötü bi duyguydu
çok zavallı hissettim
offfff offfffff

canım neden böyle düşünüyosun olabilir endişelenme çklomenle bende yumurtas veremiyodum bazen bir tane anca oluyodu .kendini bukadar üzme bak olmadı çaresi varmış .rabbim dermansız dert vermesin herşeyin başı sağlık unutma .sen iyi olucaksınki bebişin olucak.ama bukadar yıpratırsan kendini hiçbişey yolunda gitmez.lütfen biraz güçlü ol.inşallah herşey yoluna girecek.öptüm seni..

AĞLAMACIM moralini bozma canım inşallah bebişin seni bırakmıycak olumlu düşünki olumlu olsun herşey..kendini yorma bolca dinlen ve su iç .hadi öptüm seni allaha emanet ol..
YANLIZIM çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına .ben minicik kalbini seviyim onun maşallah canım allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin...
GÜNÜM hala iyileşememişsin dikkat et kendine bitanem .allah şifa versin canım.öptüm..
CEYLANIM kırmızılar gelmiş yine hayırlısı be canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün...
DERıNıMM kuzum çok özledim seni yaa inşallah iyisindir .öptüm senide..
GÖKCEEE delüüüü öptümm seniii..
MAKBUŞUMM canım bacım aranızın düzelmesine sevindim .buarada yine yanlızsınız hadi bakalım :))
SEVALıM senle konuştukdan sonra uğramamışsın sorun yok inşallah canım..
TOPıCıN TATLI ANNE ADAYLARI hepinizi öpüyorum.

iyi geceler güzeller hayirli sabahlar
Chicco-Iyi-Geceler-Aydede__20613901_0.jpg

selam kızlar nasılsınız varmı yeni hamişimiz
günüm nasılsınnnn
ağlamacım nasılsın cnm rahatsızmışsın biraz galiba inşallah herşey güzel olur
makberim yaz beni bidahaki aya canımm sonunda geldi benimkii
canımm eklerim yeni tarihini listeye inşallah bu son gelişidir kırmızıların
canim benim kanamam fazla olmadi sükür..insaallah aglamainikide hemen gecer:Saruboceq::Saruboceq: bugündoktora gittim bebegimi gördüm 6 haftalikmis kücücüktüopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan pit pit atiyodu kalbi:)))) rabbim bu ani herkese nasip eder insaallah:Saruboceq::Saruboceq: sen nasilsin canim tedavi nasil gidiyo dualarim sizlerle:Saruboceq::Saruboceq:
bitanemm çok sevindim bebişinin ve senin iyi olmana umarım aglamanında seninki gibi olur Rabbim aynı korkuları yaşatmasın birdaha

çok zavallı hissettim
offfff offfffff

esmacım üzülme lütfen yaa bunlar olası şeyler hem doktor sebebinide çözümünüde söylemiş sana inşallah ameliyata gerek kalmadan gelir bebişin sana
AĞLAMACIM moralini bozma canım inşallah bebişin seni bırakmıycak olumlu düşünki olumlu olsun herşey..kendini yorma bolca dinlen ve su iç .hadi öptüm seni allaha emanet ol..
YANLIZIM çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına .ben minicik kalbini seviyim onun maşallah canım allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin...
GÜNÜM hala iyileşememişsin dikkat et kendine bitanem .allah şifa versin canım.öptüm..
CEYLANIM kırmızılar gelmiş yine hayırlısı be canım rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün...
DERİNİMM kuzum çok özledim seni yaa inşallah iyisindir .öptüm senide..
GÖKCEEE delüüüü öptümm seniii..
MAKBUŞUMM canım bacım aranızın düzelmesine sevindim .buarada yine yanlızsınız hadi bakalım :))
SEVALİM senle konuştukdan sonra uğramamışsın sorun yok inşallah canım..
TOPİCİN TATLI ANNE ADAYLARI hepinizi öpüyorum.
ebroşum görüşemedik seninlede sağol canım valla yalnızlık iyi geliyor bazen..

Back
X