• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canim akinti normal hic bi sorun yok bebeginde gayet saglikli dedi agrilarimi söyledim vucut genisliyo agri tabiki olcak dedi bayandi dr alttan bakti bayagi dikkatliydi hic bi agri sizi hissetmedim canim cok rahatladim icimde en ufak bi kusku kalmadi kistle ilgili hic bisey demedi galiba yok olduki bisey demedi....
eger adet gibi kan gelirse o zaman kork ve dr git ne zaman olursa olsun dedi bu akintilar korkutmasin seni dedi zaten alttan bakinca oda gördü lekeyi iste byöe ebrarim

richim ben domatesleri kabuklarını soyup rondodan geçirdim .sonra acı biberleride küçük küçük doğradım .hepsini tencereye koydum üzerine birazda zeytinyağı koydum .sonra sarımsakları küçük küçük doğrayıp koydum ve birazda tuz attım .tüm malzemeyi suyunu çekesiye pişirdim .sonra kavanozlara koydum ama ocağın altını kapatma kaynar olması gerekki konserveler tutsun.kavanozlara koyup ağızlarını sıkıca kapatıp ters çevirdim .birgün öyle ters şekilde durdular .sonra zaten tuttukları belli olur kavanoz kapakları içe çökük oluyo .
bide ben kırmızı biberlide yaptım hani acı olmuyan varya onuda aynı şekilde rondodan çekip aynı işlemleri yaptım.inşallah güzel olur seninkilerde benim eşim hastası oyüzden baya yaptım .hadi afiyet olsun.kaydirigubbakcemile3

canim akinti normal hic bi sorun yok bebeginde gayet saglikli dedi agrilarimi söyledim vucut genisliyo agri tabiki olcak dedi bayandi dr alttan bakti bayagi dikkatliydi hic bi agri sizi hissetmedim canim cok rahatladim icimde en ufak bi kusku kalmadi kistle ilgili hic bisey demedi galiba yok olduki bisey demedi....
eger adet gibi kan gelirse o zaman kork ve dr git ne zaman olursa olsun dedi bu akintilar korkutmasin seni dedi zaten alttan bakinca oda gördü lekeyi iste byöe ebrarim

ohh canım çok sevindim zaten tehlikeli durum olsaydı söylerdi doktor .ama sen yinede bol bol dinlen ve su iç .allahım birdaha korkutmasın canım.tekrardan gözün aydın..Şeniz

sağol cnm benım sanada zahmet verdım sanada afıyet olsun cnm ellerıne saglıkkaydirigubbakcemile3

yok yaa nezahmeti richim inşallah anlatabilmişimdir .nede olsa usta değiliz .eğer kafana takılan bişey olursa sorarsın yine canım.

sagol canim inss birdaha olmaz hayirlisi rabbimden bebegim iyiya fazlada endise etmiyorum tabiki dinlenirim nede olsa kis geldi artik yatariz kaydirigubbakcemile3 tarifin neymis kiss bende bakam

tmm tatlım melemenlık gıbı yapılyomus bende aynı yaptım 11 kavanoz ama sadece domatesle bunada sadece sarımsak yag ve tuz eklıcem bacım saglkaydirigubbakcemile5

ağlamacım cnm gözünaydın,darısı başımıza inşallah dimi kızlarrr
mrb canlarım nasılsınız moraller nasıl bakem

ağlamacım bak canım domates sosu yapmıştımda onun tarifini verdim canım .gerçi bişey yok yapmasında kolay yani .benimki acayip sever meze türlerini yanlış anlaşılmasın içki filan içmez .gerçi artık kadın toplantılarında bile yapılıyo mezeler .aslında bunu yiyceğin kadarda yaparsın ama ben toptan yaptım hazırlık işte.menemenlikte yaptım onun farkı yağ koymuyosun ve onun kadar çok pişirmiyosun.neyse çok konuştum daha yemek yapıcam arkdaşlar ben kaçıyorum öptüm hepinizi..

hg yellowcum..... sagol canim amiiiiinnn inss

surda hamis var demiyosunuz canim melemen cektiiiii kalktim bende yapiyorum valla buyrun geliiinnn kokmustur simdi sizede bacularuummm kaydirigubbakcemile3

güle güle ebrarim bende biliyorum onu canim tabiki ne var yapabilirsin ama ben acili ezme yapiyorum daha sonra yazarim tarif kislar gerci cogu kisi bilir ama coookk güzel oluyo

kız acılı ezmenın içinde sirke falanda oluyo dımı maydonozdakaydirigubbakcemile3

oluyo richim niye güldün kisss merak ettim kardesim aradi yaaa askerden onunla konustum duygulandim canim benim nasilda özledim onu beenn

öylesıne güldüm kız bende yaparımda ondan
ne mutlu arayabılıyo senı bazı askerler tlfnla bıle konusamıyoalr doguda aylarca aılelerını arayamıyolar
sen canını hıc sıkma hayırlısıyla bıtırır kardesın

Son düzenleyen: Moderatör:
sen konus cnm gece gelcem zaten börek sarcam bende işimi bıtırımde erken gelrım
kendıne ıyı bak öptüm fıstıka.s.

Back
X