• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ağlamacım sana bakayım dedim geldim çok şükür görmüşsün bebeğini akıntılarında normalmiş çok sevindim
ağrılarım var demişsin bilmiyordum ben inşallah çok rahatsız etmiyodur seni ve önemli değildir bitanem

eylülcüm sen de hamileymişsin bitanem çok sevindim allah kucağınıza da almayı nasip etsin kızlar tekrardan

cidden bu topic uğurlu gelecek sanırım maaşaallah hamişlerimize nazar değmesin ardı da gelsin hemencecik inşallah

ağlamacım sana bakayım dedim geldim çok şükür görmüşsün bebeğini akıntılarında normalmiş çok sevindim
ağrılarım var demişsin bilmiyordum ben inşallah çok rahatsız etmiyodur seni ve önemli değildir bitanem

eylülcüm sen de hamileymişsin bitanem çok sevindim allah kucağınıza da almayı nasip etsin kızlar tekrardan

cidden bu topic uğurlu gelecek sanırım maaşaallah hamişlerimize nazar değmesin ardı da gelsin hemencecik inşallah

canooomm seylanim cok sagol birtanem cok sükür rabbime hersey yolunda baciiimmm cok sevindim bugün gittik dr herseyi aciga kavusturdu sükürler olsun inss darisi sizlere olsun inss rabbim hayirlisini versin inss

iyyiz teyzesi cok iyyiz hemde bugün duyduk kalp atislarini hersey yolundaymis bin sükür rabime bunada sükür canooom

ayyy cnmmm hiç kaçar mıyım bi yandan çalışıyorum napıyımm
yoksa hep konuşurum valla çenem durmaz,bıkarsın artık kaydirigubbakcemile3

ne is yapiyorsun canim
konus kisss zaten konusacak insan ariyoruz baksana kimse yok in cin top oynuyo topikteee kaydirigubbakcemile3

( aglama )bacı hayırlı uğurlu olsun inş canım çok güzel bişey yaa darısı bizim başımıza duygulanıyorum hamilelik haberi olunca maşallah canım nazar değmesin tekrar gözünüz aydın :nazar::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

ne is yapiyorsun canim
konus kisss zaten konusacak insan ariyoruz baksana kimse yok in cin top oynuyo topikteee kaydirigubbakcemile3

cnm netten satış yapıyoruz yoğun oluyor hafta sonları cumartesileri 10 a kdar kalıyorum
milletin dırdırını çekiyorum napıyımm
kızz eltim hamile biliyor musun ve evleneli 2 ay oldu daha 3 haftalıkmış
kaydirigubbakcemile3
ben çok tembel çıktım yarında kayınvalidemlere gidicem artık milletten birsürü laf dinlerim siz bekleyin die kim nerden bilecek bnm ne çektiğimi offf off
hiç gitmek istemiyorum yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

yellowcugum bosver kız tambellık degıl bızımkı sen kac aydır ıstıyodun cnm

kızlaaaaaar pc başında bayıldınızmıı uyudunuzmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi konuşunda bende bakam ne bekliyosunuz hadi anlatın nasıl hamiş kalırız naparız

cnm ben 14 aylık evliyim ilk günden beri hiç korunmadık
olmadı napalımm,tam kenara para koyuyorum doktora gidicem die hep sorun çıkıyor,bu seferkinide kayınpederime verdik gerçi hep onlara veriyoruz delikafadulden

canim ne demek tabiki gelebilirsin canooommm

yellowcum ben bilirim o duyguyu benim nisanli eltim var daha gelin olmadi türkiyede suan millet baslamisti valla yagrin eltin gelir o dogurur senin üstüne diye düsün artik ama mevlam nelere kadir bacim sabret demekki daha var günü be tatlim

Back
X