"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oh ohh ne iyi yermis orasi birde simdi bana lagzim valla zil calsam gelse hemen birtane ne iyi olurdu biseyler canim istiyo ama tiksiniyorum valla basina gecince hele kokular mahvediyo beni........

ne yapalim canim hersey rabbimden hayirlisi hayirlisi canim

heeeeeeee kız beni güldürdün allah senidegüldütsün canım en iyisi kapatalım yemek konusunu yoksa senin canın iste bende günaha giraerim bacı valah
canım yenisinn ondan sonra alışırsın

makbuşşşşşşşşşşşşşşşşş neyin var yaaaaa neden girmedin hiççç(((((bi görünmüşsün gitmişsin canom((özledim seni.bak ben bütün gün buradaydım sen yoksun(

aglamacım,sevalim ben girdim ama çıkıyorum yine bi duramadım durdugum yerde haaaa.
kocişi bi arıyayım.akşam buraya mı gelecek diye ona göre eve gidicem.
öptüm ikinizide gelirim yine inşallah.

kız makbuşla bir topiçte karşılştık bende başkasın topiçined de selam vermek istemedim
derinim hoşgeldin bacım bende öpüyon sen gelene kadr ben eve giderimopuyorumnanaktan canım kendine iyi bak

burdayim bacim yaa uzandim biraz inss dedigin gibi olur sevalim gecer cabukca bu günler zor günler bulanti halsizlik vs vs bayagi yoruluyorum valla bütün gün az o koltukta az bu koltukta yatiyorum inss atlatirim rabbimin izniyle yaa

derüüünn allah iyiligni versin senin delü garu aksam oldu hala gidemedin galiba 1 milliyonluk yere bende cok severim orayi yaa ne güzel olur bi heycan gezerim girince hic cikmak istemem herkes cikar ben hala tezgahlara göz atar olurum ama burda hic bisey yok vatanimin herseyine hasret kaliyorum havasina suyuna insanina ahhh vatanim ahhh turkbayragi

tuzlu elmada fena degilmis haaa elime geceni tuzluyor yiyorum uctum iyice yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canim güle güle valla ailecek bizimde icimize doguyo kiz olacak diyoz aman allahim hayirlisini versin saglikli sihhatli olsunda bize yeter canim inss yarinlar dahada güzel olur kib öptüm opuyorumnanaktan

makbuss bacuuu nerdesin sen anam nasil pazarmis bu kiizzz sen pazar dedin ben burda duramadim valla cok severim pazari yaaaa ne güzel gezdinmi bacim iyice bariimmm

canımmm ay nasılda özlemişim seni iyi olmanıza çok sevindim karşılaşamadıkta (( inşallah daha sık gelirsin bitanem
makbuşşşşşşşşşşşşşşşşş neyin var yaaaaa neden girmedin hiççç(((((bi görünmüşsün gitmişsin canom((özledim seni.bak ben bütün gün buradaydım sen yoksun(
canomm yaa sorma canım yemekti falan derken ancak geldim ama çıkıcam yine kızları yıkıcam ütüm var ((

allahim bu kizin isleri ne zaman bitecek tez zamanda emeliligini yolla ne olur oturdsun benim gibi bi köseye kendini yorma bozusuruz karismam vallah ne biliyonki varsa yigenim yoruyon onu yaaaa :mymeka: tamammi yorma kendinii

canım yemek yedik gelince kayınpederle kaynanamda bizdeydi şimdi yine çıkıcam kızları yıkıcam ütü yapıp gelicem

allahim bu kizin isleri ne zaman bitecek tez zamanda emeliligini yolla ne olur oturdsun benim gibi bi köseye kendini yorma bozusuruz karismam vallah ne biliyonki varsa yigenim yoruyon onu yaaaa :mymeka: tamammi yorma kendinii
kaydirigubbakcemile3tamam tamam ex aşkumm yormam kendimi ama işlerde bitmiyorkiii neyse kaçtım ben gelicem yine

tamam canooomm yorma kendini yap isini madem ama agir agir ben düsünmedim süphelendigim halde o kadar is yaptim nasil korktum kanamam olunca allahim esirgesin canlimmm kolay gelsin sana öptüm hadi git cabuk gel anacigiimmm

slm hg canim biz seninle tanisamadik galiba hic ayy allahim inss saglikla kucaginada almayi nasip etsin inss makbusun isi varmis gelir yine nasilsin nasil gecti hamislik biraz anlatirsan sevinirim tanistigima memnun oldum bu arada canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…