canımmm ay nasılda özlemişim seni iyi olmanıza çok sevindim karşılaşamadıktamerhaba kızlar günüm senam ve merak eden tüm arkadaşlar ben iyiyim bebişte öyle 33 hafta olduk cuma doktora gittim 2 400 grm bebeğimiz 31 cm boyu var gayet sağlıklı şimdilik sezaryan olarak gözüküyor 3 hafta sonra gidecem karar verecek tüm eksiklerimi tamamladım hersey hazır sadece oğlusun gelmesi kaldı dediğim gibi 7 ayım tehlikeli geçti giremedim kızlar öyle yani haber veriyim dedim iyiyiz biz sizi özledim
canomm yaa sorma canım yemekti falan derken ancak geldim ama çıkıcam yine kızları yıkıcam ütüm varmakbuşşşşşşşşşşşşşşşşş neyin var yaaaaa neden girmedin hiççç(((((bi görünmüşsün gitmişsin canom ((özledim seni.bak ben bütün gün buradaydım sen yoksun (
kaydirigubbakcemile3tamam tamam ex aşkumm yormam kendimi ama işlerde bitmiyorkiii neyse kaçtım ben gelicem yineallahim bu kizin isleri ne zaman bitecek tez zamanda emeliligini yolla ne olur oturdsun benim gibi bi köseye kendini yorma bozusuruz karismam vallah ne biliyonki varsa yigenim yoruyon onu yaaaa :mymeka: tamammi yorma kendinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?