"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi bacim azda ben takildim sende hg tatlim ya bu insanlar korkmuyomu bacim yüz fotolari falan aman ne bileyim neyse beni alakadar etmez birisiyle ugrasiriz sonra neme lagzim neyse canim naptin iyimisin

selam kk nın tatlı hatunları....
hafta sonu eskişehire gittik tabi dr a da gittik yumoşlara baktı şimdilik sorun yok ama klomene başladım hayırlısı olur inşallah bakalım....
kocişle atıştık canım sıkıldı gittim saçımı kestirdim saçımda bi kötü oldu ki kısa oldu baya iyice canım sıkıldı...hala konuşmuyoruz atışma nedenimizde o kadar saçma ki maç izleyelim dedi bende istemedim sonra o surat astı ben surat astım derken bu hale geldik bazen incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden kavga ediyoz ya en çok ona canım sıkılıyo...fenerbahçeliler kızmasın ama ohhh diyorum fenerbahçede yenildi kocişde iyice bozuldu

bersucum hoşgeldin canımm ne güzel yumoşlarda sorun yokmuş
kocişinlede atışmışsın boşver valla bazen tavır yapmak iyi oluyor anlasın hatasını

slm güzeller napıyonuz bakayım şöle bi geçmişi okudum da yeni hamişimiz varmış eylül canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

hg bersucum canim ohh yolunda hersey inss bebiste gelir inss......

canim o tartismalar tadi tuzu balim oda gecer saglik olsun yeterki canim takma senn

ölede makbuşum küslük hiç sevmiyorum bide ben inatçı eşim daha inatçı böyle olunca uzuyo gereksiz yere

herkese selam arkadaşlar nasılsınız, giremiyorum diye bana kızmayın nolur, kpds ye çalışmaya başladım eşim burda çok vakit kaybediyosun ders çalışmıyosun diye kızıyo o yüzden pek giremiyorum:çok üzgünüm: ama gizlice giriyorum bazen, yeni hamilemiz varmı, bu arada ben durumumdan haber vereyim reglim bitti umut dolu bir aya daha başlıyoruz bakalımzemuszemuszemuszemuszemuszemus

merseraycım hoşgeldin canım ders çalışıyorsun demek off benimde o senfonim başlıcak haftaya (((Allah yardımcımız olsun

hg merseraycim canim inss hadi hayirlisi inss darisi sizlere olsun inss.....

bersuuummm canooo canin bayagi sikkin gibi tatlim anlasildi benide görmedi gözün baciii opuyorumnanaktan olur be tatlim gecer buda sen gönlünü al bari bu kadar üzgün oturmaktan yine iyidir baciii bizdede var bu mac belasi simdide cocugumu fanatik yapacam sen görürsün diyo bende hic sevmem mac seyretmeyi

:1hug:
kusura bakma canım valla burnumun ucunu görmüyom sinirden dur bakalım yarın ola hayrola öptüm canım senide yeğenimide:1hug:

merseraycım hoşgeldin canım ders çalışıyorsun demek off benimde o senfonim başlıcak haftaya (((Allah yardımcımız olsun

hoşbulduk makbercim evet ingilizce çalışıyorum mastıra başlamak istiyorum öğretmenlik kesmiyor beni artık hem başka meşguliyetlerim olursa şu bebek işini biraz daha kafamdan atabilirim diye düşünüyorum, biraz ders ikimize de iyi gelir bakarsın bizim bebişler böyle teşrif ederlerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…