"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk ağlamacım nasılsın canımbenim yiğenim nasıl kız onun buynundan sık benim için :)

slm arkadaşlar tatlı muhabbetler
hoşgeldin canımm nasılsın
evet yaa en azından biraz uzaklaşırız bebek fikrinden iyi gelir der çalışmak :)))

iyi gecelr merseraycim kizzz bi dogsunda o zaman yerim ben onu senin icin heycan yaptirmayin bana anam 9 ay zor biter valla bu heycanla

evet kayracim devam olmazmi son hiz valla bi geciyo seviniyorum geri basliyo offff valla cok yaramaz coookkk ilk ayinda basladi bakalim ne yapacaz daha 8 ay var

canım olsun napalım sabır RABBİM en hayırlısı en saglıklısını nasip etsinde eminim cektıgın sıkıntıların bekledıgın zamanın yanında onları önemsemıyosundur ben eger aynı duyguları yaşarsam kusmaktan bıle zevk alırım herhalde bı gun öyle bunalmıstımki dedımkı ALLAHIM en zor hamilelige bıle razıyım demıstım ama herseyın en ıyısını YARADAN bılıyo kısmet sabret canım bıde bakarsınkı dogmuş koynunda uyuyo :ecrin_bebek:

sagol kayracim canim cok sagol inss rabbim sizlerede nasip eder ama hayirlisini dile yeterki bacim hayir dile rabbinden

selam hanımlar nasılsınız ?bugün yineyoğun birgün geçirdim .sizlere bakıyım dedim hepiniz iyisinizdi umarım.

sevilim gelmiş iyi olmana çok sevindim canım .miniş sağlıkla gelsin inşallah..öpüyorum seni özletme arada haberdar et bizi canım..

hg ebrarim nasilsin canoomm neler yaptin bakiimm kisss.....

hoscakal kayracim canim sanada allah rahatlik versin canim

kimsecikler yok galiba bende çok yorgunum hepinize iyi geceler arkadaşlar öpüyorum sizi...

slm kızlar bugün geç girdim biraz ama erken çıkıcam gene karnım agrıyo galiba yumurtalardan oluyo büyüyo die dügün vardı gittim arkadaşımın oynadım göbecikler attım geldim ama başımda agrıyo karnımda agrıyo azcık sizlere slm vermek istedim
bersum canım kocişle aranız bozukmuş ama basit şeyler canım çabuk geçer üzme tatlı canını emii
merseraycım yeni ay yeni uumut bakalım inş bu kez gelir bebegin canım sana inşş
makbuş aglama kızlar siz napıyonuz makbuş gene rahatsızmısın canım benim
sevalim canım turşu tarifini daha detaylı yazardım ama malum bebek topiği canım kib öpüyorum seniii
derinoşum gelmişsin gene kaçırdım yaa seni bi rastlamadık senlen
sevilim zor günler geçirmişsin ama rabbim evladını kucagına almayyı nasip ederde inş o günler geride kalır inşş

ağlamacım hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın tatlım?bebiş üzüyomu seni?
benim yine misafirim vardı taziye ziyaretleri bitmedi galiba biteceğide yok.neyse sevilmek güzel birşey.bugünüm temizlik ,yemek ve misafir ağırlamakla geçti böyle işte canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…