• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güle güle ebrarim ama biz burdayiz baci begenmedinmi yoksa kisss bak bayagi cogaldik canooommm yorgunsan git yat dinlen tabii

oo gökçemde gelmiş sende hoşgeldin canım evet canım rahatsızlık değil başım ağrıyor yine

ooo ebroş hanım nasılsınız bakimm ama gitcekmişsin neyse kib öpüyorum senide datlum özledim senide billlll bunu...
alikayracım hoşgeldin sende aramıza konuşmak nasip olmadı sende gidiyosun galiba
neyse ii geceler herkese hepinizi öpüyorum datlu uykular canolarrr

bende dedimki beni hiç söylememiş yoksa küsmüyüz .neyse gökcem tatlum kıymatlum bende seni öpüyorum .geçmiş olsun buarada belkide karnın çok oynamaktan ağrımıştırkaydirigubbakcemile3
neyse hadi iyibak kendine.

hoşbulduk makbuşum yaa kazan gibi oldu kafam dın dın dın avul sesinden aboo alıştım evde sakin yaşam sürmeyeekaydirigubbakcemile3 garip oldm ama
hem ii oldu kafam dagıldı acaip kötüydüm kkaç gündür hep aglayasım geliyodu bugün keyfim yerine geldi sen nasılsın geçmiş olsun
kızzz aglama kızzz sende naber

ağlamacım olurmu beğenmemek valla okadar yorgunumki hiç halim yok yoksa takılırdımyani.opuyorumnanaktan

canim ebrarim tabiki seviliyosun sen helede canim allah tekrar rahmet eylesin canim iyyim tatlim ne yapayim yaa ayni bildigin gi bi bulanti var baska bisi yok allahima bin sükür ne yapalim bunada sükür......

gökce hg canim gecmis olsun belkide o yüzden agrin var gecer inss

makbuşum bende iyi cano anlattığım gibiyim işte.senin niye başın ağrıyo canım ?yorgunmusun sende?
aman ağrıkesici içme içersende minoset iç bellimi olur bebiş vardır belkim .zaten az kaldı değilmi?

valla ebroşum oynadım yaan degil ama ondan mı bilmiyom ilaç kulanıym yaa belki ondan olabilir
aglamacım bilmiyom ki bacım ilaçttan galiba iyice siştim bende o kadar hormon ignesini vucut kaldırmıo yaa

ay bilmiyorum ki canım yaa yok içmiyorum ağrı kesici zaten..
dediğin gibi az kaldı çarşamba günü

makbuşum hayırlısı inşallah baş ağrısıda hamişlik belirtisi biliyomusun?
gökcem takılıyom sana iyi yapmışsın canım.kurtları dök şimdi 9 aydaha dökemiycen..

belirti aramaya kalksan çoktaaa boşver ebroşum yaa hayırlısı biran önce olsamda gitsem doktora

ebroşum valla oynamaktanmı bilmem ama acaip oldu yaa sanki gaz sıkışıtırır yaa sagım solu agrıyo karnımın inş canım hayırlısı ile rabbim nasip etmiş ise 9 ay oynnamam inş hadi kib öptüm senide

gökcecigim inss gecer canim allah acil sifalar versin......

kis ebrar saka anam saka tabiki yorgunsundur git yat dinlen baciimmm bende kacacam zaten artik cok yorulmayim demii

gökcecigim belli olamazki canim bu isler gaz varsa bi ihtimalde var hadi hayirlisi ben agliyodum nerdeyse karnimin gurul gurul sesinden agrida vardi tabiki hayirlisi neyse o olsun hayirli geceler cano

makbuşum hayırlısı canım yaa .belkide hamişlik için gidersin..
ağlamacım ve makuşum öpüyorum sizi ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah .kendinize iyi bakın..iyi uykular...
gökcem sende kaçmışsın sanada iyigeceler...

Back
X