• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tamam ebroşum sanada iyi geceler canım inşallah dediğin gibi olur iyi uykular opuyorumnanaktan

kızlar yazdıklarım gelmiyo hat veriyo anlamadım buda gelicekmi bilmiyorum neyse öpüyorum sizi .ağlamacım sende bebişe ve kendine iyi bak canım hadi öptüm...

baculaarrrrr bende kacar anam ebrarim demis iyi bak diye yatalimki iyi bakmis olalim neyse canlarim hepinizide öptüm hayirli geceleerrrr exsüüümmm senide öptüm canooommm opuyorumnanaktan

4bs35ec.gif

tühhh makbuştan önce girip günaydın diyeyim dedim ama delü karı önce davranmış:sinifsinif:

kızlarr hepinize iyi günler.opuyorumnanaktanşuanda tuana kucagımda zor yazıyorum pat pat elime vuruyo miniş yakaydirigubbakcemile3
özledim sizi yaa ama kesin olmamakla birlikte faturamı yarın ödeyebilirim diicem inşallah tabi.bugünde çokk işlerimiz var yine.bana gelen giden yok ne zamandır ama ben geziyom kaydirigubbakcemile3ya bizim bi akrabanın kızı evlendi önce ona hayırlı olsunaa gidiyoruz.sonrada dogum yapan dayımın kızı annesine geliyomuş yarı 40 için:))YUSUFumuzu ilk defa görecegim çok heyecanlıyım:)))onu görmeye gidecegiz ben mevlüte gidememiştim tekirdagdaydım o sıra.oldukça yogun bi gün olacak..şimdi misafirliktede çogu kişi hadi sende sıra inşallah seninde olur gibi sözler söyleyecekler ama alıştım arık napalım.onlarda kötü niyetle demiyo sonuçta.
neyse başınızı daha fazla agrıtmadan kaçayım ben.
gökçem benim inşallah o şişkinlikler güzel haberin belirtileridir canom yaaa.
ebrarım makbuşum karşılaşamıyoz kızlar çok özledim sizi.yakında geliom kısmetse.kocaman öptüm kızlar hoşçakalın.
diger kızçelerrr hepinizi ama hepinizi çok öptüm.Şeniz

ya bu arada sabah ne çok agladımmafoldumbenmüge anlının programa göz attım da.gaziantepte vahşet diyodu..aaa dedim ne olmuş acaba?bakmaz olaydımmafoldumbenbiri dogurup okulun bahçesine atmış minicik bebegi ve kedi sürükleyerek öldürmüş onu kızlar düşünebiliyomusunuz yaaa ALLAH bunların bin türlü belasını verir ama çok yakında.mafoldumbenresmen mahvoldum.bela okumayı sevmem ama agzımdan neler çıktı bilseniz.bunlar insan degil yaa insan degillllllllllllllllllllllllmafoldumben:a015:

aman be derin niye yazdin tatlim olen bebegi cok feci oldum:(( nasil bir haber bu ya:((((

sevilcim gelmissin cok sevindim guzel haberine, tatlim ara ara da olsa iyi oldugunu yaz bize yeter. dogumuna az kalmis, Allah'in izniyle her sey cok guzel olucak guzelim. oglusuna da sana da Masallah :nazar: :nazar:

selam güzeller
dün sizlerle konuştuktan sonra bi ağlama tuttu beni aman allahı dur durak yok 1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım herhalde senelerdir bu kadar çok ağlamamıştım ama iyi geldi rahatladım sonrada sızıp kalmışım ... kızlar önceden duyuyodum klomen yapıyor mu böyle duygusal patlamalar çünkü benim halim hiç normal değildi yani....

slm kızlar geldim ama kimse yok:( neyse hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
derincim öyle şeyleri izleyip de moralini bozma canım yaa neler var dünya da inan haberleri bile izlemiyorum ben internetten bakıyorum öyle kötü haberleri de pek okumuyorum insan etkileniyor..

selam kızlar nasılsınız bi bakıym dedim ama kimseler yokmuş görüşürüz sonra öpüyorum hepinizi

selam canlarımm ben geldim valla çok yorgunum temizlik yaptım bugün silip sürdüm toz aldım yarında evde olursam şayet mutfağımı temizlicem off offffff
derin hanımm sabah benden önce gelmeyi ümit etmişsin ama yine geç kaldınn :))))

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım?
bersucum ilaçlardan olmuştur canım inşallah devam etmez bu hormonlar bize neler yapıyoda biz farkında değiliz canım.hadi öptüm seni inşallah tekrarlamaz bitanem..
makbuşum kolay gelsin cano ohh evin mis gibi olmuştur şimdi..
derinim canım sen öyle şeyleri izlyip moralini bozma bitanem .allah ıslah etsin onları biz ne taklalar atıyoruz bebiş için insanların yaptığına bak.hadi öptüm cano..
ceylanım senide öptüm karşılaşamadık yine..
günüm henüz bişey yok bende perşembe doktora gidicem inşallah .bakalım yine nesorun çıkıcak?sende daha iyisindir umarım..
tuana sen nasılsın canım?
gökcem nerelerdesin sen bakıyım ?karnın geçtimi cano.hadi öptüm senide..
sevalim sen nerdesin uğramamışsın hiç hayırdır?
arkadaşlar işlerim var onları halledip dönücem görüşmek üzere..

Back
X