canım endişelenme bence söktürücü kullandığın içindir muhtemelen ama yinede doktoruna yarın git canım.bu hormon ilaçları bünyemizi mahvediyo ama yapıcak bişeyde yok kullanmak zorundayız .korkma bence kesilecektir ..
hayırlısı canım yaa yarın randevum vardı doktora gidecektim kanamam bitmediği için iptal ettim ama eşimde git bir sor en azından dedi bende tekrar aradım yarın gidicem doktora.. valla canım 2 veya 3 sene önce bende kist olmuştu o zamanda doktor söktürücü vermişti ama böyle olmamıştım.. her sabah bel ağrısıyla uyanıyorum bakalım hayırlısı
canım yine kist olmuş olabilirmi biliyosun kistlerde uzun süren kanamalar yapıyo .bende oldu mesela çok korkmuştum ama kistten kaynaklanıyormuş.yarın gitde kafan rahatlasın canım .çok geççmiş olsun haber ver bizede hadi öptüm .
ynlz ne mutlu sana bak artık yalnız değisin hepsi gecer bi bakmışın kucağinda ALLH devamına erdisin zemuszemus
slm canim hb.. gecen cuma gittim canimm bebisim iyi 6 haftalikmis... gördüm icim rahat etti..ama ben pek iyi deilim ... cok midem bulaniyo basim agriyo... hasta ediyo beni bakalim ne zaman bitecek... sen nasilsin canim ne var ne yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?