"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tuanacim nerdesin bacuuu dr ne zaman gitcen canim inss düzene girersin yaaa allahim yardimcin olsun tatlim

kızlar ben cıkım barı kımsenın sesı cıkmıs
kıs makbussssssssssssssssssssssssssss
kız ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kız gökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayol hıcbırınız yoksunuz bak ben yalnızım kötüyüm gelın hadımafoldumben

allahim yikmis topigi bacuuuuummmm baaakkkk ben yetmiyormuyum ayooollll canim yaaaa kisss gelin bu delü garuyu eglendirelim yaaaa

makbuuuuuuuuussssssssssssss allahim seni anne yapsin emiiiiiiiiiiiiiiiiii gel kisssssss gel artiiiiiikkkkkkk amaaaaaaaa

valla makbus geldiiii valla geldi simdi bu garu beni döverrr annecigiiimmmm mafoldumben :hulya: ben bisey demedimki burda akilli akilli örgü yapiyorum bebegimee :kedi:

hepınızın gelmıcegı tuttu ben avrım dıye sanırım klava:klava:klava:klava:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:a015::a015::a015::a015::a015::

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aaa neden döviyim canım benimm sana kıyarım ama bebişin var olmazzz :))))şaka tabi bitanemm
riçimmm senin neyin var aşkumm kıyamam sana gel yamacıma anlat hele ne oldu

anaa igrencsiniz kizlar soyle cikardim boyle cikardim :1hug: sizi gidi migdesi bulanan hamisler.
neyse bir selam verip cikacagim kizlar umarim hepiniz iyisinizdir, rich yalnizmissin galiba? makbus sen de var gorunuon nasilsiniz kizlar?

anaa ebrarcim daha regle olmadin mi? kiz niye sorun olsun illa belki de guzel bir surpriz vardir tatlim, Insallah.
ya kizlar bana maglum oluyor ebrar ya simdi ya da birkac aya hamile Insallah.

hg günüm caniiimmm yaaa bugün kimi andiysam hep geldi valla bi sevalim birde civcivim undd butterim kaldi vallah ayyyy bacim özür kiss birdaha yazmam valla sanki mecbursunuz dinlemeye bacim nasilsin yaa

yok tatlim ya hala cok hastayim( hele basim oyle donuyorki!!! regle olup hormon testi yaptirmayi dort gozle bekliyorum.

hg günüm caniiimmm yaaa bugün kimi andiysam hep geldi valla bi sevalim birde civcivim undd butterim kaldi vallah ayyyy bacim özür kiss birdaha yazmam valla sanki mecbursunuz dinlemeye bacim nasilsin yaa

yok be saka yapiyorum. bir de hadi itiraf edeyim ben cikarinca cok aglarim hayatta en korktugum seylerden biridir:)) ama nasil korktuguma inanmassiniz sanirim ki organlarim cikicak neden bilmem cok sukur hayatimda iki ya da uc kez oldu sadece:))

ay canım kıyamam sanaa yaa benimde 2 günüm kaldı adete sonra bende yaptırıcam testleri..
bu arada bişi sorcam günüm sana benim göbek deliğimden aşağıya doğru incecik ve açık renkli bi çizgi var anlamadım neden hatta ben hayal görüyorumdur diye başkalarınada sordum var dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…