mızmızcım hoşgeldin canım
günüm bilmiyorum yaa o zamanda günüm geçmesine rağmen çıkmamıştı işte((olabiliyormuş bazı insanlarda hatta eczanede satılan testlerde negatif çıkan ama hastanede idrarda baktırınca poztifi görenler bile olmuş okudum bugün
hoşgeldın mımızcghım nasılsın nerelerdesın cnm benım
çarşamba günü mızmızcım neden sordun
tabii benimde sekiz ya da dokuzuncu haftada belirmisti uc ayin ici oluyor.günümm bak netten baktım netten diyor ki o çizgi ilk gebeliklerde 3. ayda tecbürelilerde yani daha önce gebelik geçirmiş olanlarda daha erken çıkabilirmiş
yahu bir kere olmustur o testtendir sen evde yap once kani sonradan yaptirirsin evde soyle keyfince ogrenirsin insallah.mızmızcım hoşgeldin canım
günüm bilmiyorum yaa o zamanda günüm geçmesine rağmen çıkmamıştı işte((olabiliyormuş bazı insanlarda hatta eczanede satılan testlerde negatif çıkan ama hastanede idrarda baktırınca poztifi görenler bile olmuş okudum bugün
yedi aydir cikmayan cikmaz artik bence, dur dilimi isirayim. evet hamilelikte sekizinci haftadan sonra asiri yukselirmis umarim ondandir ama yine de dusmesi lazim artik uc ayi gecti be richim agliyom sizliyom hala ondan dusmuyor belki decnm benımkı en son 7ay önce cıkmıstı sımdı yok heray konrol ettırıyorum
ama strese baglıymıs stres yapınca yükselıyomus ya arastırdıgıma görede
öyle tamamen kurtulan yok cnm hamıle kalana kadr oyüzden korkuyorum heray ver elını hastahane.
....ama bence senı hamılleıkten kalmıs olabılır hanı hamılelıkte yükselırmıs ya bu hormon belkı senın vücut daha atamamıstır oyüzden sıkma canını
hadi Insallah bir test de sen patlat bakalim hayirlisi.gezıom kk sureklı bırde ozleyın benı dıye gelmedım zemuszemus
adetım bugundu ama olmadı bakalım artık
tabii benimde sekiz ya da dokuzuncu haftada belirmisti uc ayin ici oluyor.
yahu bir kere olmustur o testtendir sen evde yap once kani sonradan yaptirirsin evde soyle keyfince ogrenirsin insallah.
yedi aydir cikmayan cikmaz artik bence, dur dilimi isirayim. evet hamilelikte sekizinci haftadan sonra asiri yukselirmis umarim ondandir ama yine de dusmesi lazim artik uc ayi gecti be richim agliyom sizliyom hala ondan dusmuyor belki de(
hadi Insallah bir test de sen patlat bakalim hayirlisi.
sekercım ben nerdeyse bır hafta oncesınde patlattım ama negatıf hemde ıkı kez yaptım hehe zemuszemus
sende vur dedik oldurdun be bacim bir hafta oncesinde de cikmaz tabii:)) sen de derin ve ben gb test manyagisin demek, bizdensin yani:))
aratmadan gelir Insallah mizmizcim, hayilsiysa gelsin de, di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?