"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

30günde bır oluyodum 3aydır 28e düştü güncüğüm
makbusum ınsallah ya tuta buay kocıs gelınce olur ınsallah

iyigeceler bitos:)) richim cevabini bekliyorum 14 veya 16da yumurtlasan ozellikle 16icin daha cikmamasi normal canim.

bence normal o zaman belki bu ay yine 30 gunde bir olucan 30_14=16 ee daha cizgi cikmaz bugun. akintidan da takip et en kesini o aslinda.
rich bacim ayrica regle gunlerinin degismesi cidden iyidir:)) gor bak:)) Insallah. benimki saatini sasmazdi bir ay oncesinden iki gun gecikmisti bana da demislerdi inanmamistim bir sonraki ay guzel haberdi!

neyse guzeller yatiyorum ben richim sen bu ay iyi calis:))
makbusum ya hayirlisysa sen de mujde getir bize, nasil sevinirim var ya sen bosver kani idrar testi yap yarin kani yaptiramassan eger, kiz heveslendirdin beni. Insallah

neyse guzeller yatiyorum ben richim sen bu ay iyi calis:))
makbusum ya hayirlisysa sen de mujde getir bize, nasil sevinirim var ya sen bosver kani idrar testi yap yarin kani yaptiramassan eger, kiz heveslendirdin beni. Insallah
inşallah bitanem yaa ama dediğim gibi öğleden önce çıkamam dışarı bakalım duruma göre yazarım size..tekrar iyi geceler canım Allaha emanet ol

ınsallah güncüğüm ya aralıkta doktora gıtcez esımle gerek kalmaz ınsallah
aglamada öyle oldu adet günlerı kısalmaya basladı ve sonuc hamıs umarım banada kısmet olur hepımıze de ınsallah
bende anlamadım test yapmama fırsat olmadan benımkı gelıyo hatta buay tam testı aldım actım bı baktım kırmızılarmafoldumbenesımde heyecanla beklıyodu yavrum

güncüğüm kocısı bulursam cnm calısıcam ınsallah sagol cnm sende ıhmaletme gıt bıranönce cekme bas dönmelerını bostan yere ıyıgeceler cnm kendıne ıyı bak

mısafırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gel bacım gel

canım ben kaçıyorum artık malum sabah erken kalkıcam öpüyorum seni çok sende yat uyu iyi gecelerŞeniz

Gunaydınlar guzel gunun hayır olsun canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sıze su haberı vermeyı o kadar ıstıyorum kıııı

yasasın hamıleyım demeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…