"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

anaa ebrarcim daha regle olmadin mi? kiz niye sorun olsun illa belki de guzel bir surpriz vardir tatlim, Insallah.
ya kizlar bana maglum oluyor ebrar ya simdi ya da birkac aya hamile Insallah.

canım negüzel birşey yazmışsın okuyunca inanılmaz duygulandım inşallah bitanem yaa .rabbim seninde güzel gönlüne göre versin .bu hissinin gerçek olmasını çok isterim opuyorumnanaktan

günaydin sekerleerrrr sevalim ebrarim nasilsiniz inss hersey yolunda bacilar inss

kisss sevaallll nirdesin anam sen dün merakta biraktin beniiii iyimisin bacum

ay canım benim çağırmışsın kıyamam sana yanlızmı kaldın bacım.neyse dün gelemedim ama telafi ederiz canım..opuyorumnanaktan

aaa sevalim burdaymış nerelerdesin canım?merak ettirdin .iyisin umarım..
ağlamacım hoşgeldin canım nasılsın bakalım?

herkese günaydınlar canlarım dün evdeydim evimi temizledim salonun camını kapısını perdesisin konsolok falan derken akşam 9 da anacs biti işim
sizlweri merakta bıraktığım için hakınızı helal edin
ağlamacım caınm nasılsın b itanem miden halen çokmu bulanıyo yeğenimiz anesini çokmu rahatsız ediyo olsun canım en güzel duygular
gökçem sennasılsın bitanem
ebraerım canım inşalah sende iyi haberlerle gelirsim müjdeli haberini bekliyoz
makberim canım sen nasılsın canım sende doktora gidecekmişssin canım vallahi dört gözle haberlerinizi bekliyom
riçhim canım sen niye kendni o kadr üzmüşsün bitanem neyin var iyisin inşalah bacım canım yumurtluyosundur üzme kendini 28 günde bir adet gören kadın yumurtluyomuş zaten öğle duydum
günüm sen nsılsın canım
derinim bacım senide artık özledik gel bacı

kızlar ağlamacım ebraerım kız çok merak etiniz bilseydim gelir dükkana haber verierdim ay çok özür dilerim canlarım beni bu kadar düşnmeniz beni çok mutlu ettiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MAKBUŞ test yapıcakmışsın ?hayırlısı bacım bende sabırsızlanıyorum inan .inşallah buay güzel haberialırız..

kızlar ağlamacım ebraerım kız çok merak etiniz bilseydim gelir dükkana haber verierdim ay çok özür dilerim canlarım beni bu kadar düşnmeniz beni çok mutlu ettiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merak ederiz tabi canım sen topicin sabah güneşisin .yazmayınca baya endişelendim.neyse sorun olmamasına sevindim canım.ohh evini temizlemişsin mis gibi olmuştur.güle güle kirlet canım..opuyorumnanaktan

sagol ebrarcim kötüyüm be tatlim sabah sabah bulantilarla savasiyozz.....

sevalim tabiki merak ediyoruz caniimm alismistik böyle sabahlarimizin günesisin ayol seennn dün dükkanda yoktun galiba bacim iyisin umarim canim

ayy ebrarim ikimizde ayni yazmisiz bacum inss makbusum hayirli haber verir inss kanda baktiracakti inss vardir yaaa

ay ben size öleyim canlarım evet sabahları zor nefesi tpoiçte alıyodum bugünde gelir gelmez oturdum
sağol ebrarcım temizledim vallahi canım
ağlamacım dükkanda yoktum kaynanam vardı obaktı allah razı olsum bende evde işime basktım amam içimden geçiyodunuz

siz nasılsın ağlamacım canım okmu bulanıyo bulantı için doktor sana hap verir mutlaka canım
ebrrarım sen nsaılsın evet makberimin güzel haberlerini bekliyoz

valla sevalim inss verir yaaa bilmiyorum sabahlari berbat yaa bulanti zorlayinca dahada kötü oluyorum valla sanki migdem kopuyo o kadar kötü oluyorum yaaaa inss makbusumda haberler getirir bi halay cekeriz artik

inşallah kızlar makbuş topici coşturur .biran önce yaptırsada müjdeyi alabilsek..
valla kızlar ben aynıyım değişiklik yok biraz pıhtılaşma topicine bakıyorumda oyüzden sesim çıkmıyo yani..

verir canım çünkü s ebde hiç bir şey yemiyon bunadas çözüm bulur verir canım dinlen uyu
inşalah makberinde haberini alırız ne zaman gidecek

hmm tamam canim sendedemmi var pihtilasma benim bi arkadsimda vardi bi bebegini ölü aldilar karnindan digerinide dogurdu cok sükür simdi kucagina aldi....
ama hep igne vurmuslar ona cocuk saglikli olsun diye

sevalim makbus ögleden sonra giderim ancak demisti zaten haberde verecek gidince butun gun yatmayla geciyo zaten yaaa valla berbat haldeyim bisey yeyip icmiyorum buda tabiki yoruyo beni offf bilmiyorum valla ne olcak böyle yaa yagrin gidecem dr bakalim ne diyecek

canım takma kafana her şey bulantı olsun verir büyük bir ihtimla canım yarın mı gidiyon canım iyi ozaman sabret yarına bir şey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…